opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    29. Srpanj 2014. 12:00

Čini se meni da bi se uskro ona.mogla ritati u tvojim rukama :)  joj...bago tebi...ja ću se još pošteno načekati dok moja bebica bude uz mene...a i nekak se  nadam da će to ritanje krenuti uskoro pa da.ju i osjetim :) kako god...ja ti držim.fige da ti sve brzo i bezbolno prođe

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 12:08

ma uskoro ce draga...mozda jos drugi tjedan...a kad ces ju jednom osjetiti onda si bez brige i svaki dan ces uzivat u tim slatkom pokretima... hm...slatkim sve do negdje 35-36tt...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 12:08

DarijaZ ???? kad ides na Bračak??

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 12:12

joj draga moja...bas zato i pitam... termin mi je u subotu...nemoj mi zeljet da se patim jos 2 tjedna...
    eh da smo bar prosli tjedan dosle na ideju...

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 12:18

da draga moja... danas sam 39+3...
    ja vec sad na ctg hodam svaka 2 dana..bila jucer i idem opet sutra...
    eh bas steta...a koji dan si bila prosli tjedan??? e ako si bila u srijedu onda cu si kupit pusku i ravno u mozak jer sam i ja u srijedu bila na ctg-u....

Hope
    29. Srpanj 2014. 13:33

Sanja111 dobrodosle ti i tvoja curka  !!!!

cloudy jos malo i vrijeme za doktora  Ide li i dragi s tobom onda???
    Ovisi o bebi kak bude raspolozena- ali tak sam nesto bila trudna kad je meni vidio spol 
    ...cura moja izvodila vratolomije taman dok sam na stolu bila i onda je zaustavio uvz taman kad su joj noge bile (ali doslovno) u obliku slova V ...tako da se jako dobro vidjelo!!!
    Gdje ti onda ides kod nj.na preglede i uvz??
    Sretno ti i javi kak prodje!!! 
    Zelim ti da napokon vidis STA JEEE 

Jooooj! Ja se nadam da ce kod nas kapacitet u bolnici biti popunjen i dalje do kraja tjedna..da me opet ne ostave odmah 

Hope
    29. Srpanj 2014. 13:36

Tina0208 jel stanje nepromjenjeno????
    Kazu mi cure da se bebice smire prije nego krene biti turbolentno...mozda se tebi tvoja jos malo javlja (da ju dobro upamtis kakva je bila u maminoj pupi)...pa ce krenuti...kako god- neka bude sto bezbolnije & brze 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.