Čini se meni da bi se uskro ona.mogla ritati u tvojim rukama :) joj...bago tebi...ja ću se još pošteno načekati dok moja bebica bude uz mene...a i nekak se nadam da će to ritanje krenuti uskoro pa da.ju i osjetim :) kako god...ja ti držim.fige da ti sve brzo i bezbolno prođe
ma uskoro ce draga...mozda jos drugi tjedan...a kad ces ju jednom osjetiti onda si bez brige i svaki dan ces uzivat u tim slatkom pokretima... hm...slatkim sve do negdje 35-36tt...
Laura 21.08.2014 :-*
joj draga moja...bas zato i pitam... termin mi je u subotu...nemoj mi zeljet da se patim jos 2 tjedna...
eh da smo bar prosli tjedan dosle na ideju...
da draga moja... danas sam 39+3...
ja vec sad na ctg hodam svaka 2 dana..bila jucer i idem opet sutra...
eh bas steta...a koji dan si bila prosli tjedan??? e ako si bila u srijedu onda cu si kupit pusku i ravno u mozak jer sam i ja u srijedu bila na ctg-u....
Sanja111 dobrodosle ti i tvoja curka !!!!
cloudy jos malo i vrijeme za doktora Ide li i dragi s tobom onda???
Ovisi o bebi kak bude raspolozena- ali tak sam nesto bila trudna kad je meni vidio spol
...cura moja izvodila vratolomije taman dok sam na stolu bila i onda je zaustavio uvz taman kad su joj noge bile (ali doslovno) u obliku slova V ...tako da se jako dobro vidjelo!!!
Gdje ti onda ides kod nj.na preglede i uvz??
Sretno ti i javi kak prodje!!!
Zelim ti da napokon vidis STA JEEE
Jooooj! Ja se nadam da ce kod nas kapacitet u bolnici biti popunjen i dalje do kraja tjedna..da me opet ne ostave odmah
Tina0208 jel stanje nepromjenjeno????
Kazu mi cure da se bebice smire prije nego krene biti turbolentno...mozda se tebi tvoja jos malo javlja (da ju dobro upamtis kakva je bila u maminoj pupi)...pa ce krenuti...kako god- neka bude sto bezbolnije & brze
Sortiraj odgovore
Najstariji