eto hvala na pitanju...noc je bila mirna...bez bolova i ni t od trudova...
pitanje je sto nam ceka podne... jedino mi se mala danas uzasno rita i to me jako boli...
nebi htjela prognozirat unaprijed,al izgleda da je to zatisje pred buru..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Čini se meni da bi se uskro ona.mogla ritati u tvojim rukama :) joj...bago tebi...ja ću se još pošteno načekati dok moja bebica bude uz mene...a i nekak se nadam da će to ritanje krenuti uskoro pa da.ju i osjetim :) kako god...ja ti držim.fige da ti sve brzo i bezbolno prođe
ma uskoro ce draga...mozda jos drugi tjedan...a kad ces ju jednom osjetiti onda si bez brige i svaki dan ces uzivat u tim slatkom pokretima... hm...slatkim sve do negdje 35-36tt...
joj draga moja...bas zato i pitam... termin mi je u subotu...nemoj mi zeljet da se patim jos 2 tjedna...
eh da smo bar prosli tjedan dosle na ideju...
joj draga moja…bas zato i pitam… termin mi je u subotu…nemoj mi zeljet da se patim jos 2 tjedna…
eh da smo bar prosli tjedan dosle na ideju…
Pa kaj ti je vec u subotu terrmin?!?!? Weee, pa nebumo mi onda kafenisale tak skoro....i naravno da ti ne zelim da se patis jos 2 tjedna
I bas, trebale smo se prije sjetiti za kavu...al dobro, kaj sad...budemo vec jednom
da draga moja... danas sam 39+3...
ja vec sad na ctg hodam svaka 2 dana..bila jucer i idem opet sutra...
eh bas steta...a koji dan si bila prosli tjedan??? e ako si bila u srijedu onda cu si kupit pusku i ravno u mozak jer sam i ja u srijedu bila na ctg-u....
da draga moja… danas sam 39+3…
ja vec sad na ctg hodam svaka 2 dana..bila jucer i idem opet sutra…
eh bas steta…a koji dan si bila prosli tjedan??? e ako si bila u srijedu onda cu si kupit pusku i ravno u mozak jer sam i ja u srijedu bila na ctg-u….
Ahaha, ma neee...bila sam u petak u jutro ;-)
Da te pitam...kako ide s tim ctg-om i pregledima.. ? Kad si se prijavila u trudnicku ambulantu? I trebam li uvijek imat novu uputnicu za svaki ctg, uzv i pregled posebno,ili je dovoljna ona d1 na kojoj pise pregled i obrada?
Sanja111 dobrodosle ti i tvoja curka !!!!
cloudy jos malo i vrijeme za doktora Ide li i dragi s tobom onda???
Ovisi o bebi kak bude raspolozena- ali tak sam nesto bila trudna kad je meni vidio spol
...cura moja izvodila vratolomije taman dok sam na stolu bila i onda je zaustavio uvz taman kad su joj noge bile (ali doslovno) u obliku slova V ...tako da se jako dobro vidjelo!!!
Gdje ti onda ides kod nj.na preglede i uvz??
Sretno ti i javi kak prodje!!!
Zelim ti da napokon vidis STA JEEE
Jooooj! Ja se nadam da ce kod nas kapacitet u bolnici biti popunjen i dalje do kraja tjedna..da me opet ne ostave odmah
Sanja111 dobrodosle ti i tvoja curka!!!!
cloudy jos malo i vrijeme za doktoraIde li i dragi s tobom onda???
Ovisi o bebi kak bude raspolozena- ali tak sam nesto bila trudna kad je meni vidio spol
…cura moja izvodila vratolomije taman dok sam na stolu bila i onda je zaustavio uvz taman kad su joj noge bile (ali doslovno) u obliku slova V …tako da se jako dobro vidjelo!!!
Gdje ti onda ides kod nj.na preglede i uvz??
Sretno ti i javi kak prodje!!!
Zelim ti da napokon vidis STA JEEE
Jooooj! Ja se nadam da ce kod nas kapacitet u bolnici biti popunjen i dalje do kraja tjedna..da me opet ne ostave odmah
Da...još malo :) čekam dragog da završi s poslom i onda lagano već će i bit vrijeme skoro..normalno da ide samnom,čini mi se da on više čeka taj pregled od mene :P u sk idem...bar za sad,možda se u 9.,10. Mj prebacim u.petrinju... sad sve nešto razmišljam.o radikoviću i njegovom govoru o uzv-u...kak ga ne voli i kak ga nije ljubitelj pa se nadam da.će ga i danas radit
..jer ak on ne planira ja ću ga tražit da ga napravi...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji