opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    28. Srpanj 2014. 20:28

ah bas je to zeznuto...ajde do sljedeceg cetvrtka i nije tako puno i cekam veeeliku busu...
    pa da lijepo idete domeka k tati....

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    28. Srpanj 2014. 20:32

renata tocno tako!!!!!
    joj samo da nas puste i super ce biti, bojim se zanositi da me ne sokiraju ak me zadrze, ali nada postoji...

Hope
    28. Srpanj 2014. 21:03

Lilica i ja znam reci masu puta da sam ljubomorna i jesam...ali ne zlocesto...nego mi je samo krivo sta i ja ne mogu malo uzivati u trudnoci...sta moram biti u bolnici i sta ne mogu prosetati!
    Dapace...znam reci i to DOISTA i mislim iskreno NIKOME NE ZELIM OVAKVU TRUDNOCU kakvu imam ja...i toliku strepnju iz dana u dan!!!

Nadam se da ce tebi uvz sve super pokazati i da ces moci doma  ,jer od samog okruzenja u bolnici je jos gore!!
    Drzi mi se!!
    Jake smo mi...sve za bebace!!
    Znam sama sebe tjesiti- pa,ajd da i tebe utjesim na taj nacin- NE TRAJE VJECNO...NAJVECI JE DIO IZA NAS 

piper
    28. Srpanj 2014. 21:14

Drage moje meni bude tak tasko oko srca kad vidim da se neke od vas muce po bolnicama ili su doma prikovane za krevet a kod mene sve ok prolazi i do sad nisam imala nikakvih poteskoca...dusa mi se slomi svaki put kad vidim da mi niste dobro a nemogu vam nikako pomoci...saljem vam hrpu pozitivne vibre i puno puno pusa i samo se naoruzajte pozitivom

Lilica
    28. Srpanj 2014. 21:16

tako je draga moja, mi cemo sve izdrzati i pregrmiti sve ovo lose samo za nase bebice a onda cemo uzivati s njima i uz njihov osmjeh i slatke male rucice i nozice zaboraviti na sve ovo

Hope
    28. Srpanj 2014. 21:35

Piper puno HVALA na rijecima podrske...kada mi je tesko- vec sama ta lijepa rijec ima znacenje veliko k'o kuca  !!!!

Znam koji mi je cilj i za dobar ishod- bit' cu prikovana za krevet koliko god treba!

A,i ovo bljak vrijeme meni osobno ide u korist...ne znam kako tebi lilice, al punoooo mi je lakse lezati!
    Zasad su rekli toplu jesen- pa ako sve bude pod kontrolom sa bebicom cu maximalno biti vani i iskoristiti svaki trenutak sta sam prelezala..

Lilica
    28. Srpanj 2014. 21:39

joj daaa, to sam i ja rekla, je malo sebicno al eto meni pase ovakvo vrijeme i bas mi je drago sto nema sunca i ljeta
    joooj mene se nece moc vidjeti u kuci cijelu jesen, nema sanse, bas tako draga, treba nadoknaditi svo ovo vrijeme

renata6
    28. Srpanj 2014. 21:45

Joj drage, kad rodite odite van s bebicama, godit će vama a i njima, treba iskoristiti svaki trenutak, ja sam preležala cijeli 11 mjesec u bolnici, koji je bio sunčan, došle smo doma, počeo je snijeg, nismo mogle nikuda, pa smo opet cijeli drugi mjesec bile u bolnici koje smo provodile u kratkim rukavima, užas jedan! Tek smo izašle van onako pravo u šetnu u 4 mjesecu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.