ah bas je to zeznuto...ajde do sljedeceg cetvrtka i nije tako puno i cekam veeeliku busu...
pa da lijepo idete domeka k tati....
Laura 21.08.2014 :-*
renata tocno tako!!!!!
joj samo da nas puste i super ce biti, bojim se zanositi da me ne sokiraju ak me zadrze, ali nada postoji...
Lilica i ja znam reci masu puta da sam ljubomorna i jesam...ali ne zlocesto...nego mi je samo krivo sta i ja ne mogu malo uzivati u trudnoci...sta moram biti u bolnici i sta ne mogu prosetati!
Dapace...znam reci i to DOISTA i mislim iskreno NIKOME NE ZELIM OVAKVU TRUDNOCU kakvu imam ja...i toliku strepnju iz dana u dan!!!
Nadam se da ce tebi uvz sve super pokazati i da ces moci doma ,jer od samog okruzenja u bolnici je jos gore!!
Drzi mi se!!
Jake smo mi...sve za bebace!!
Znam sama sebe tjesiti- pa,ajd da i tebe utjesim na taj nacin- NE TRAJE VJECNO...NAJVECI JE DIO IZA NAS
Drage moje meni bude tak tasko oko srca kad vidim da se neke od vas muce po bolnicama ili su doma prikovane za krevet a kod mene sve ok prolazi i do sad nisam imala nikakvih poteskoca...dusa mi se slomi svaki put kad vidim da mi niste dobro a nemogu vam nikako pomoci...saljem vam hrpu pozitivne vibre i puno puno pusa i samo se naoruzajte pozitivom
tako je draga moja, mi cemo sve izdrzati i pregrmiti sve ovo lose samo za nase bebice a onda cemo uzivati s njima i uz njihov osmjeh i slatke male rucice i nozice zaboraviti na sve ovo
Piper puno HVALA na rijecima podrske...kada mi je tesko- vec sama ta lijepa rijec ima znacenje veliko k'o kuca !!!!
Znam koji mi je cilj i za dobar ishod- bit' cu prikovana za krevet koliko god treba!
A,i ovo bljak vrijeme meni osobno ide u korist...ne znam kako tebi lilice, al punoooo mi je lakse lezati!
Zasad su rekli toplu jesen- pa ako sve bude pod kontrolom sa bebicom cu maximalno biti vani i iskoristiti svaki trenutak sta sam prelezala..
joj daaa, to sam i ja rekla, je malo sebicno al eto meni pase ovakvo vrijeme i bas mi je drago sto nema sunca i ljeta
joooj mene se nece moc vidjeti u kuci cijelu jesen, nema sanse, bas tako draga, treba nadoknaditi svo ovo vrijeme
Joj drage, kad rodite odite van s bebicama, godit će vama a i njima, treba iskoristiti svaki trenutak, ja sam preležala cijeli 11 mjesec u bolnici, koji je bio sunčan, došle smo doma, počeo je snijeg, nismo mogle nikuda, pa smo opet cijeli drugi mjesec bile u bolnici koje smo provodile u kratkim rukavima, užas jedan! Tek smo izašle van onako pravo u šetnu u 4 mjesecu!
Sortiraj odgovore
Najstariji