Joj drage, kad rodite odite van s bebicama, godit će vama a i njima, treba iskoristiti svaki trenutak, ja sam preležala cijeli 11 mjesec u bolnici, koji je bio sunčan, došle smo doma, počeo je snijeg, nismo mogle nikuda, pa smo opet cijeli drugi mjesec bile u bolnici koje smo provodile u kratkim rukavima, užas jedan! Tek smo izašle van onako pravo u šetnu u 4 mjesecu!
Ajme curke, stvarno vam nije lako... Usprkos svim mojim mučninama, žgaravicama, grčevima u nogama i sličnome, ja sam ko grom naspram vas.. Pa mene pitaju zakaj nisam išla na komplikacije - ja ne želim biti na komplikacijama, komplikacije su kad MORAŠ ležati doma.. Ne bih vam bila u koži. Ali s druge strane - još malo, malo i izgurale ste do kraja... Znam da se čini kako kraj nikako da dođe, ali što je još 2 mj naspram 7 koje ste već "odgulile".. Ne daj Bože većeg zla.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Hvala iskrice1347 !!!!
....tako se i sama tjesim!!! Uf,sad su mi vene vec bolje,al dok sam bila tamo sva natecena,a ruke niti cm saviti- mislila sam da cu na psihijatriji zavrsiti...sad ajde...samo lezanje,bez bolova...osjecam se kao curetak
I cure moje- doista, kad mi je najteze sjetim se svake zene koja bi dala SVE da ostane trudna...a ne moze!
Pa,ne traje ova patnja vjecno- za svoju bebu izdrzat' cu kako god,ali cu je uskoro imati u rukama ...a netko bi zrtvovao sve,a ne ide nikako!
Dakle, sve u svemu...od danas do sutra...mi svoje privodimo kraju i TO JE SUPER !!!
Bok cure,
nisam našla temu za predstavljanje pa evo prvi post ostavljam ovdje...
Čitam vas već duže a sad sam se odlučila i registrirat... prvorotkinja sam koja malo toga zna, a naša srećica bi trebala stići 30.8.
Pridružim se i na drugim temama, nadam se da će te nas prihvatiti ... imamo puno pitanja ......
Bok cure,
nisam našla temu za predstavljanje pa evo prvi post ostavljam ovdje…
Čitam vas već duže a sad sam se odlučila i registrirat… prvorotkinja sam koja malo toga zna, a naša srećica bi trebala stići 30.8.
Pridružim se i na drugim temama, nadam se da će te nas prihvatiti … imamo puno pitanja ……
Sanja dobro nam dosla u nasu malu obitelj! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok cure,
Čitam vas već duže a sad sam se odlučila i registrirat… prvorotkinja sam koja malo toga zna, a naša srećica bi trebala stići 30.8.
Pridružim se i na drugim temama, nadam se da će te nas prihvatiti … imamo puno pitanja ……
dobro došla, srećica je curica ili dečkić
url=https://lilypie.com]
Bok cure,
Dobrodoslaa
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji