opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    28. Srpanj 2014. 21:47

uff renata onda ti bome fakat znas kako nam je..

Iskrica1347
    29. Srpanj 2014. 08:37

Ajme curke, stvarno vam nije lako... Usprkos svim mojim mučninama, žgaravicama, grčevima u nogama i sličnome, ja sam ko grom naspram vas.. Pa mene pitaju zakaj nisam išla na komplikacije - ja ne želim biti na komplikacijama, komplikacije su kad MORAŠ ležati doma.. Ne bih vam bila u koži. Ali s druge strane - još malo, malo i izgurale ste do kraja... Znam da se čini kako kraj nikako da dođe, ali što je još 2 mj naspram 7 koje ste već "odgulile".. Ne daj Bože većeg zla.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Hope
    29. Srpanj 2014. 09:56

Hvala iskrice1347 !!!!
    ....tako se i sama tjesim!!! Uf,sad su mi vene vec bolje,al dok sam bila tamo sva natecena,a ruke niti cm saviti- mislila sam da cu na psihijatriji zavrsiti...sad ajde...samo lezanje,bez bolova...osjecam se kao curetak 

I cure moje- doista, kad mi je najteze sjetim se svake zene koja bi dala SVE da ostane trudna...a ne moze!
    Pa,ne traje ova patnja vjecno- za svoju bebu izdrzat' cu kako god,ali cu je uskoro imati u rukama  ...a netko bi zrtvovao sve,a ne ide nikako!
    Dakle, sve u svemu...od danas do sutra...mi svoje privodimo kraju i TO JE SUPER  !!!

• sanja111
    29. Srpanj 2014. 10:27

Bok cure,
    nisam našla temu za predstavljanje pa evo prvi post ostavljam ovdje...
    Čitam vas već duže a sad sam se odlučila i registrirat... prvorotkinja sam koja malo toga zna, a naša srećica bi trebala stići 30.8.
    Pridružim se i na drugim temama, nadam se da će te nas prihvatiti ... imamo puno pitanja ......

• sanja111
    29. Srpanj 2014. 11:15

Hvala na dobrodošlici...
    Srećica je curica Antea

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.