opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me&She
    13. Srpanj 2014. 18:50

e to je "problem" ako pitaš dr opće prakse i ginekologa dobiješ jedan odgovor a ako završiš u bolnici tamo je neka totalno duga praksa...

evo primjera sa nečim skoro bezazlenim.. meni u periodima fali B vitamanima pa ga uzimam u tabletama, i iako piše i dr mi kaže jednu dnevno i nikako više, iste tu u bolnici za isti problem daju 3 puta dnevno

Boobie
    13. Srpanj 2014. 19:33

A gle, ja vjerujem doktorima u bolnici na prvom mjestu, pa socijalnom ginekologu pa opce prakse... ta neka klasifikacija mi ima najvise smisla :)

jolevk
    13. Srpanj 2014. 23:13

Lupoceta drage moje 3000mg smijete popiti u 24sata...šogorica mi je bila stradala dok je bila trudna i sopali su je svakakim tabletama i rodila malenu 3500 tešku brz ikakvih posljedica nez ičeg. A dok je bila kuci dr koji jpj vodio trudnoću joj rekao za lupocet a i doktor kod kojeg je išla radi ozljefe

Iskrica1347
    14. Srpanj 2014. 08:14

Ako te boljucka zub najbolje bi bilo za početak da odeš kod zubara i da ga popraviš. Smiješ primiti lokalnu kod zubara (100% provjereno, ja slijedeći tjedan idem na zadnju "t(ort)uru" kod zubara prije poroda).
    Lupocet 500 se smije piti tijekom trudnoće sigurno, ali ja ne bih pretjerivala sa dozom. Iako baš ne znam koliko bi ti pomoglo kod zubobolje.
    Ja imam glavobolje (meteoropat) pa znam uzeti Lupocet, ali samo kad više nemrem izdržati. Općenito se trudim izbjegavati lijekove koliko mogu tijekom trudnoće.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

MarijaŠ
    14. Srpanj 2014. 09:15

Ja sam imala blagu zubobolju u početku trudnoće, i dok nisam otišla kod zubara (trebalo je tjedan-dva da dođem na red) kupila sam u ljekarni pripravak na bazi propolisa (Apriprodent sprej) i zaista mi je jako pomagao u tom periodu. Kažem, to je samo kratkoročno rješenje. Malo smanji bol i umiri upalu. I sad ga znam nekad špricnuti nakon pranja zubi jer mi je super.

Krešimir 19.08.2014. <3

Boobie
    14. Srpanj 2014. 09:19

Ja sam popravljala zub pod lokalnom i vadila sedmicu i osmicu na kirurgiji i isto dobila lokalnu, a bome sam i opcu vec dobila u trudnoci radi serklaže... Isto sam protiv tableta ako se da izgurati ali ovo vađenje zuba me ubilo, boli prije, ubija poslije, lupocet nista ne pomaze pa su mi rekli u bolnici za ibuprofen. Jako sam se zabrinula jer dok je mene rasturala rana, prešlo i u migrenu, mali se tolko umirio da sam ga u par dana osjetila 2-3 puta pa mi rekli da bolje da popijem ibuprofen, koji sam jos uvijek smjela jer nisam u 3.tromjescjecju bila, da beba ne pati. I tak sam pila po pola tablete po potrebi i bebac se vratio u normalu. Zato bolje popiti ako je bas kriticno jer beba isto osjeti tu bol ili bar mamin nemir.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.