kako god bilo zelim vam srecu i puno djecice....
Laura 21.08.2014 :-*
hvala draga. cure imam pitanje. znači ja sam danas 16+3. zanima me da li jeikoja imala dole u području janika i po sredini dole kao da vas presječe u tim tjednima? vele mi mnoge da je to normalno , da neke je znalo cijelu trudnoću dok mi druge paniku dižu.
ninika.... ja sam ti 13+3 danas i isto mi je tako nešto znalo presjeći prošlih tjedana...jučer me je bilo presjeklo kad sam se naglo digla..sjedila sam dosta nisko i kad sam se digla presjeklo me na tren...al kolko sam skužila to je sve ok i normalno
….malo sam u zaostatku, al citam vas pomalo
Drago mi je da ste happy zbog moje seke, mi smo svi odusevljeni, a i ona je mirnija i skuliranija....:-)
...vidim da spominjete tablete... Ja osobno nisam pila tablete ni kada nisam bila trudna, vise sam naklonjena prirodnijim stvarima, a sad pogotovo....
Inace cure, kako ste??
ninika jel te jako presjece ili onako lagano.ja sam u tim tjednima znala osjetit nesto kao lagana trenutna bol i prode viseputa na dan al nisam davala tome toliku pozornost posto se maternica i svi organi sire.poslje je proslo.nemoj sse brinut odmaraj sto vise mozes
zebrica
ja sam sad na 10+2 i to presjecanje osjetim već 2 tjedna.
nekad par puta u danu a nekad 2 dana bez da i ijednom zaboli...
onako kratko presjeće i prođe...
ništa strašno, bit će toga i svega kako se sve bude širilo i pomicalo
zebrica više puta u danu. nekad jače nekad slabije. ovisno i kako se namjestim. al trenutno nije da me boli dugo. al kroz dan par puta to da. mislim na uzv 8.7. je sve bilo ok. prva mi je trudnoća pa sve promatram i gledam. bilo bi mi lakše kad bi se malac javio hehe
cloudy moguće da se sve širi još uvijek. nego ja sam imala pauzu kojih par tjedana nisam ništa bila osjećala (od presjecanja) nego nakon tog glupog west gatea me je opet lagano počelo. odmaram dosta ne forsiram se...
Sortiraj odgovore
Najstariji