opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    14. Srpanj 2014. 19:06

synopen ako imas :)

Tina0208
    14. Srpanj 2014. 19:27

joj kaj pa je to danas...ja sam isto upravo pojela jednu milkicu....hehe

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    14. Srpanj 2014. 19:48

MarljaS ha ha ha joj i ja sam se preporodila kad sam vidjela cokoladu za kuhanje,a bila je predobra.

mmama2
    14. Srpanj 2014. 20:06

čokoladu za kuhanje ubili odavnoo, al niš nisam kuhala naravno hehehe

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    14. Srpanj 2014. 20:18

DD drage moje mamice

Evo da se malo javimo

Jan je dobro,,mama i tata malo umorni ali to su slatke muke
    Uglavnom bili smo vec dva puta kod pedijatrice,,patronazna se nije uopce javljala,bas sam bila ljuta ,, danima sam zvala i na kraju odustala i nazvala pedijatricu jer je J stalno plakao imala sam osjecaj da nemam dovoljno mlijeka,i tako je i bilo dosli smo na vaganje i J je izgubio jos na tezini od bolnice i tada nam kaze pedijatrica nije to nista strasno vage su drugacije dodite za 4 dana i tako smo danas ponovno bili i J je opet pao na kilazi izgubio jadan gotovo pola kile od rodenja i kaze pedijatrica mama dijete vam je gladno dajte mu jesti..a ja si mislim pa sta sam vam rekla prije 4 dana .. ijoooooj uzas,,i tako rekli su oko 2-3 puta po danu dati dohranu a ostalo neka bude na cici dok god cu ja imati mlijeka..i tako smo mu dali prvi puta doranu i eto sad vec spava 3 sata jadnicak bio gladan
    Malkice sam tuzna sta je tako sta ne moze barem 3-4 mjeseca biti na cici da ne dobije grcice a i da ima imunitet bolji ali sta sada mogu,,svejedno cu ga stavljati na cicu cesto i dok god cu imati mlijeka..
    Je li netko od vas mamica imao takvu situaciju?Ako je zanima me koliko ste jos poslije toga imali mlijeko?

pratim vas stalno ali nikako nisam imala vremena napisati ista ,, kako je J plakao a mama je bila izmorena da je zaspala sjedecki par puta vec

Puseee svima ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Srpanj 2014. 20:52

Paris hvala ti od bome si me usrecila sad nekako imam nekakvu nadu sada,uopce nisam mogla vjerovat da je tako nesta moguce nadam se da ce biti i kod mene tako uglavnom NE ODUSTAJEM Joooij bas ti hvala na iskustvu

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.