Ja sam popravljala zub pod lokalnom i vadila sedmicu i osmicu na kirurgiji i isto dobila lokalnu, a bome sam i opcu vec dobila u trudnoci radi serklaže... Isto sam protiv tableta ako se da izgurati ali ovo vađenje zuba me ubilo, boli prije, ubija poslije, lupocet nista ne pomaze pa su mi rekli u bolnici za ibuprofen. Jako sam se zabrinula jer dok je mene rasturala rana, prešlo i u migrenu, mali se tolko umirio da sam ga u par dana osjetila 2-3 puta pa mi rekli da bolje da popijem ibuprofen, koji sam jos uvijek smjela jer nisam u 3.tromjescjecju bila, da beba ne pati. I tak sam pila po pola tablete po potrebi i bebac se vratio u normalu. Zato bolje popiti ako je bas kriticno jer beba isto osjeti tu bol ili bar mamin nemir.
Jasno da treba posegnuti za tabletom (naravno uz nadzor liječnika) ukoliko je bol nepodnošljiva ili stvara dodatne probleme, kao što je bilo kod tebe Booble. Vjerojatno bih i sama da sam bila na tvome mjestu razgovarala s liječnikom koje tablete koristiti... Ali kažem, ja sam mogla izgurati do odlaska liječniku sa prirodnim pripravkom, koji mi je eliminirao bol i smanjio upalu. Ako je lagana bol kako cloudy kaže i da ju može za sada izgurati, onda je definitivno rješenje odlazak zubaru.
Krešimir 19.08.2014. <3
citam to i nisam upucena posto me jucer nije bilo ovdje...
znam da trudnice nesmiju piti bilo kakve ljekove,ali sad se pitam zasto?? jel zna koja odgovor??
Laura 21.08.2014 :-*
zato što apsolutno sve što majka konzumira se prenosi putem posteljice i pupčane vrpce fetusu koji je u razvoju,a s obzirom na to da su ljekovi prepuni kaznih kemijskih supstanci to može dovest to problema u razvoju, trajnih oštečenja djeteta ili pobačaja....
Tina kako je prosla proslava? :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
oh ne pitaj...dobro smo zalili godisnjicu...slavili do dugo u noc,a od 2 sata se borim s mucninom jer sam izgleda pretjerala s gaziranim picem... katastrofalna mi je muka i urnebes u glavi...
oh ne pitaj…dobro smo zalili godisnjicu…slavili do dugo u noc,a od 2 sata se borim s mucninom jer sam izgleda pretjerala s gaziranim picem… katastrofalna mi je muka i urnebes u glavi…
Ma neka ste vi to proslavili :-).
A danas odmaraj i samo zdrava hrana i vodica, da ti prodje mucnina! :-*
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
oh ne pitaj…dobro smo zalili godisnjicu…slavili do dugo u noc,a od 2 sata se borim s mucninom jer sam izgleda pretjerala s gaziranim picem… katastrofalna mi je muka i urnebes u glavi…
baš mi je drago da ste lijepo proveli godišnjicu. vidiš gazirano ko alkohol u trudnoći hehe.. ja sam malo tužna jer za našu prvu godišnjicu mm neće biti tu i nećemo moći proslaviti..
kak se ti lijepo brines za mene...nego jucer me nije bilo...kako prosao dolazak muza??
kak se ti lijepo brines za mene…nego jucer me nije bilo…kako prosao dolazak muza??
Ma sta da ti kazes draga? Mislim da se kuzimo. :-)
Kad smo na okupu ja sam najsretnija zena na svijetu! Mislim sretna sam ja i kad nismo na okupu, ali ocako sam potpuna, recimo to tako. :-)
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
pa inace mi nije do sad smetalo gazirano i nisam od onih trudnica da ni ne okusim gazirano...sve konzumiram kao i prije...ali mozda sam ipak malo pretjerala,.... da bar podrignuti mogu...
ninika pa stigne se godisnjica slaviti i naknadno...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji