Jasno da treba posegnuti za tabletom (naravno uz nadzor liječnika) ukoliko je bol nepodnošljiva ili stvara dodatne probleme, kao što je bilo kod tebe Booble. Vjerojatno bih i sama da sam bila na tvome mjestu razgovarala s liječnikom koje tablete koristiti... Ali kažem, ja sam mogla izgurati do odlaska liječniku sa prirodnim pripravkom, koji mi je eliminirao bol i smanjio upalu. Ako je lagana bol kako cloudy kaže i da ju može za sada izgurati, onda je definitivno rješenje odlazak zubaru.
Krešimir 19.08.2014. <3
citam to i nisam upucena posto me jucer nije bilo ovdje...
znam da trudnice nesmiju piti bilo kakve ljekove,ali sad se pitam zasto?? jel zna koja odgovor??
Laura 21.08.2014 :-*
zato što apsolutno sve što majka konzumira se prenosi putem posteljice i pupčane vrpce fetusu koji je u razvoju,a s obzirom na to da su ljekovi prepuni kaznih kemijskih supstanci to može dovest to problema u razvoju, trajnih oštečenja djeteta ili pobačaja....
Tina kako je prosla proslava? :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
oh ne pitaj...dobro smo zalili godisnjicu...slavili do dugo u noc,a od 2 sata se borim s mucninom jer sam izgleda pretjerala s gaziranim picem... katastrofalna mi je muka i urnebes u glavi...
kak se ti lijepo brines za mene...nego jucer me nije bilo...kako prosao dolazak muza??
pa inace mi nije do sad smetalo gazirano i nisam od onih trudnica da ni ne okusim gazirano...sve konzumiram kao i prije...ali mozda sam ipak malo pretjerala,.... da bar podrignuti mogu...
ninika pa stigne se godisnjica slaviti i naknadno...
ma znam al kad se vrati onda u veliku nabavku za bebu idemo tako da mislim da ćemo tek drugu proslaviti kako treba. vidjet ćemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji