opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    14. Srpanj 2014. 14:28

cloudy moguće da se sve širi još uvijek. nego ja sam imala pauzu kojih par tjedana nisam ništa bila osjećala (od presjecanja) nego nakon tog glupog west gatea me je opet lagano počelo. odmaram dosta ne forsiram se...

Pilici
    14. Srpanj 2014. 14:40

ninika to ti je prva trudnocA? nemoj se zivcirat proci ce to......odmaraj se kolko kozes.kad je sljedeca kontroa

zebrica

ninika11
    14. Srpanj 2014. 14:45

da prva je pa mi je sve novo.. idem 23.7. u Petrovu raditi gukprofil i kao zadržat će me dan,dva. vjerujem da će mi prije nego me puste napraviti uzv i pregled jer mislim da ne puštaju iz bolnice bez toga.

Pilici
    14. Srpanj 2014. 14:49

samo polako i opusteno....meni je isto prva trudnoca.. sretno onda s tim i javi kako je proslo.jos neznas sta nosis?

zebrica

ninika11
    14. Srpanj 2014. 14:52

izgleda da je dečko. potvrdit ćemo sa 4D uskoro.ma ja vjerujem da je sve ok. jer se stvarno pazim i ne pretjerujem u ničemu.

mmama2
    14. Srpanj 2014. 15:01

zakaj doma nema ništ slatko, pa ko normalan ostavlja trudnicu pred porod doma bez zalihe!!????????? 

ninika11
    14. Srpanj 2014. 15:05

mmama

zakaj doma nema ništ slatko, pa ko normalan ostavlja trudnicu pred porod doma bez zalihe!!????????? 

hahah draga znam kako ti je...

url=https://lilypie.com]

Pilici
    14. Srpanj 2014. 15:20

mamam u kojem si ti tjednu....poznato mi je to za slatkim 

mmama2
    14. Srpanj 2014. 17:30

Zebrica

mamam u kojem si ti tjednu….poznato mi je to za slatkim 

39 hehehe, a snašli se, nekaj ja smiksala na brzinu....

url=https://lilypie.com]

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani