Objava trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica11
    14. Rujan 2014. 18:32

Upravo tako.drugi put  cu biti pametnija.zapravo mislim i termin slagati tako da me nitko maltretira s glupostima par dana prije.a sljedeći put ce biti obrnuti redoslijed.mislim da ce ona saznati od susjeda haha

cloudy
    14. Rujan 2014. 18:34

Hahaha vidiš to s.terminom nije loša ideja...pamtim za idući put hihi...

• koki7
    14. Rujan 2014. 20:41

Ja sam iz malog grada tako da znam kojom brzinom se vijesti rasire :) onog trena kad kazemo obitelji znat ce cijeli grad, sto mi je grozno.. Nekako osjecam da je to nesto nase, osobno, a ne necija tema za kavu.. Al nemoguce je zaustaviti ljude i njihove jezike, pa se necu previse brinuti.. Nasa vijest ne moze biti bolja :))

bubica11
    14. Rujan 2014. 21:32

Ja nekako mislim da je bolje pričekati...nažalost sam cula dosza tuznih prica o spontanim...pa...eto sigurno je sigurno.ne smije čovjek očekivati najgore ali grozno je da svima kazes i onda ne daj Bože desi se losa stvar pa ti sad cijelom selu objašnjavaj što i kako.

cloudy
    15. Rujan 2014. 08:41

da, da, tako to bude... moj grad je srednje veličine, ali tu u dijelu di mi svekrva živi znaju SVI ali baš svi... ona se lijepo time hvalila čim smo joj mi rekli (u 12.tjednu) a kod mojih u kvartu pol ljudi tek sad kuži da sam trudna kad me vidi i još su svi zbunjeni kak nisu saznali... ali eto...ja svojoj mami nisam ni morala govorit da se ne hvali... ona je sama rekla da neće i tak je i bilo

cloudy
    15. Rujan 2014. 09:13

:) uživaj... da se mene pita ja ne bi govorila njegovima dok se nije krenulo vidjet... jer čim sam rekla da sam trudna svi su (s njegove strane) bili pametni (i još uvijek jesu) i daju mi masu "savjeta" koji mene zapravo samo iritiraju... tipa kak ćeš bit doma sama s dragim kad rodiš, budi tu kod nas, nemoj koristiti platnene pelene di ćeš ih sušit u 1.mj, nemoj ovo nemoj ono... i sve uvijek naravno kontra onog što smo dragi i ja isplanirali... tak da... uživajte sami još malo D:

LuKi5
    15. Rujan 2014. 09:23

Cloudy to mi je nesto skroz poznato. Najjace mi je bilo kad bi mi svi odreda poceli da kako cu ja kuhati, kako cu cistiti, drugo da sam u pocetku morala lezati, ali nisam. I meni puko film I pokupila bi se u setnju. Jos to kad pocnu pametni savjeti oko bebe. Ako sam ga sama uspila rodit, uspit cu I brinut o njemu I radit kako ja hocu, a ne kako neko drugi misli da bi trebalo. Ako zapne tu je muz i dok jedno kuha drugi cuva i to je to.To bi me tako uzasno nerviralo kad se ponasaju ko da smo invalidi. Ne cu pricat bajke. U pocetku je tesko dok se priviknes, dok uhvatite zajednicki ritam, ali ta prilagodba kratko traje I iz dana u dan si sve opusteniji. Tako kad pricaju da treba pomoc vise to govore da imaju sve pod kontrolom I da se uplecu u zivot.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.