Objava trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Kolovoz 2014. 08:47

Ja sam :( žao mi je zbog missed ab.... zato smo mi i odlučili čekati 12.tjedan jer nam se nije dalo obajšnjavat da nešto nije bilo ok...a što se facebooka tiče...negdje u 16.tjednu me dragi fotkao i objavila sam fotke...nekak mi je glupo izbjegavat fotić

pčelica9
    30. Kolovoz 2014. 09:16

Mužu odmah, nakon toga mojoj sestri i starcima. A tek nakon 12 tt smo počeli ostalima govoriti.

30. Kolovoz 2014. 09:42

Muzu, mami i jednoj frendici, nakon plusa na testu. Ostalim prijateljima i rodbini nakon pregleda kod ginica. Na poslu tek sa 4 mj.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Iskrica1347
    30. Kolovoz 2014. 11:21

Mužu odmah, poslije toga bližoj rodbini i najbližim prijateljicama. Na poslu sam morala reći u 6 tjd, jer sam u 7 tjd završila na komplikacijama zbog užasno jakih mučnina. Da nisam imala mučnine "skrivala" bih dok bih mogla - vjerojatno do 12 tjd (3 mj)

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• enchy86
    30. Kolovoz 2014. 23:38

Dragom i mami sam rekla odmah, a svi ostali su jako brzo saznali jer sam 2 dana nakon sto sam saznala pala u krevet zbog nepodnosljivih mucnina. U prva 4 mjeseca sam 3 puta po 2 tjedna bila u bolnici na infuziji i tako su saznali uglavom svi koji me znaju...

Melly29
    31. Kolovoz 2014. 11:35

Hej  .. pa mužu i roditeljima sam rekla odmah.. a užim prijateljima i rodbini idemo laganini.. doktorica je potvrdila da je sve ok i nalazi i uzv pa eto idemo u 9 tt .. pa kad stignem ostalima

Tejuska♡
    31. Kolovoz 2014. 12:10

Muzu i svojima prvo pa nakon 10tt ostaloj rodbini i sefovima .. Pa me direktorica stjerala na komplikacije da si odem doma cuvat bebicu ;D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

GrbavaMrkva
    31. Kolovoz 2014. 12:11

I moj je muž prvi saznao. Onda moji i njegovi roditelji (kojima nam nije palo na pamet napomenuti da ne šire to odmah dalje i eto; za jedan dan je znala većina rodbine 
    Na poslu sam čekala do 16.tj. Srećom bila sam i na godišnjem pa sam mogla šutiti do tad. Inače bi morala objasniti stalno povracanje 

Nalah
    01. Rujan 2014. 08:51

Kao prvo na poslu nitko od nas nema obavezu reći jer je to privatna stvar,osim ako trudnoća direktno ne utječe na naše obavljenje posla,tj.na poslovni rezultat ili ako okolina u kojem se posao obavlja utječe na nas kao trudnice i na naše nerođeno dijete,a kao drugo u pravilu se čeka 3 mjeseca upravo zbog mogućih komplikacija koje se najčešće dešavaju upravo u tom razdoblju,stoga mi nije padalo na pamet saznati reći svima na poslu,pa im ne daj bože nakon spontanog još objašnjavati detalje...drugo su obitelj i prijatelji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.