Ni ja nisam jos cula a 11+1tt. Ali sam vidjela i na prvom i drugom pregledu srce radi 100 na sat hehe. 😊
Zapravo niti ja nisam cula nego sam vidjela,ali navodno moze ginekolog pustiti zvuk akom ga se zamoli.
Danas smo imali ponovo uzv, nazalost i dalje nemamo otkucaje... moja beba nece da poraste 😢
Cure nazalost vam dolazim sa losim vijestima. Izgubila sam bebu, razvoj je stao kao sto sam napisala u prethodnom postu.Uradjen mi je medikamentozni prekid trudnoce. Taman kad pomislim da gore ne moze,onda je jos i ph nalaz pokazao parcijalnu molu. Fizicki oporavak je ispao vrlo lak,bolovi nisu bili jaki i trajali su 3 dana kao i jace krvarenje koje je evo poslije 10 dana potpuno stalo. Sto se psihe tice trebace mi ipak nesto vise vremena, ali budem valjda i to prebrodila...
Niki,jako mi je zao :-(
Znam kako se osijecas jer sam i sama imala missed ab u 9.tt prije 6 godina,stalo je srce i nazalost radena kiretaza.
Meni bi cak bilo lakse da su ista nasli da phd :-(
Posto nije bilo kiretaze ja se nadam da ces se ti nama ubrzo pridruzit.
Drzi se :-*
ja:'85-epi,hipo-bez stitnjace,hidrocefalus,amh 4.5
mm:'85-varicocela grd.II,varirajuci sgram,sada astheno
11/15 VG 1.ivf/icsi prirodni-ET 4 stan-beta 0.1
11/16 VG 1.ivf/icsi stim.(Puregon+Orgalutran,Ovetrill)
ET-4 i 6 stan-beta 0.6
2/17 Škvorc 2.ivf icsi stim.(Elonva+Orgalutran+Ovetrill) ET-4 i 6 stan-12.dnt-154.10 ß 14.dnt-465.20 ß 16.dnt-1052.0 ß 31.3 uzv 6+0 curka
17.11.2017 Lucija
11/2022 prirodno iznenađenje
Snelly hvala,nadam se da bude sve ok i da cu uskoro opet biti debela :)
Pozdrav ženice drage...Sreću koju sam osjećala zadnja 2 tjedna od plusića na testu je danas pregled zalio kantom vode...izašla sam sva ljubičasta i natečena van od plakanja jer si nisam mogla pomoć.
Dakle zadnja menga 20.02., danas 6+1 i prvi pregled.
Nalaz kaže: UZV u uterusu gs 15mm s vidljivom YS i inicijalnim odjekom za plod crl 1,1mm, vrijednosti za 5+3tj, kčs još ne prikazujem.
Terapija: Folna kiselina, Duphaston 3*1, kl i uzv nalaz može ukazivati ili na kasniju koncepciju ili na missed Ad lab, k za 10 dana.
Jel netko od iskusnih žena mi može malo više reći o ovoj situaciji, meni je to sve zvučalo kao da ću za 10 dana više doći potvrditi da trebam na kiretažu nego da će se stvoriti nešto i sva rastrojena :( prva trudnoća je u pitanju, 29god. :(
Hvala unaprijed!
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
VelikoSretnoDijete, koliko ti traju ciklusi? Ako nisu redovne mjesecnice ili je ciklus duzi od 28 dana nemoj da panicis prije vremena. Znas li mozda kad si ostala trudna,koji dan ti je bio? Od srca ti zelim da se radi o kasnijem zacecu i nadam se da ce sve biti ok. Ne obracaj paznju ako si procitala moje iskustvo, kod mene se nije vidio ni plod na prvom pregledu 6+4, Pokusaj da se sto manje nerviras. Javi kako je prosla kontrola i sretno ti.
VelikoSretnoDijete, koliko ti traju ciklusi? Ako nisu redovne mjesecnice ili je ciklus duzi od 28 dana nemoj da panicis prije vremena. Znas li mozda kad si ostala trudna,koji dan ti je bio? Od srca ti zelim da se radi o kasnijem zacecu i nadam se da ce sve biti ok. Ne obracaj paznju ako si procitala moje iskustvo, kod mene se nije vidio ni plod na prvom pregledu 6+4, Pokusaj da se sto manje nerviras. Javi kako je prosla kontrola i sretno ti.
Hvala Niki na ohabrenju! :)
Menga je bila 20/21.02...a mislim da je taj odnos 04. ili 05.03....to bi moglo biti taj koji dan kasnije onda čini mi se...bolje sam sada ali jedva čekam petak i pregled ujutro da znam na čemu sam. Pijem duphastone i sve mi je normalno, osim što sam naduta i prsa me boooleee :D
I da, ciklusi su mi uglavnom 28 dana, +/- koji dan..
Sortiraj odgovore
Najstariji