Kad se čuju prvi otkucaji srca bebe?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Niki
    15. Travanj 2017. 08:48

VelikoSretnoDijete Kako je prosla kontrola? Ja sam danas bila kod svoje doktorice, beta je pala konacno, sve je sad uredno, za 6 mjeseci mogu opet pokusati.  

• Bruna
    15. Travanj 2017. 17:25

Niki i moja zadnja trudnoca je bila parcijalna mola, nakon kiretaze beta mi je brzo pala i dr mi je vec iduci ciklus dao zeleno svjetlo za novi pokusaj. Malo sam bila zbunjena i rekla sam mu da sam citala da treba pricekati nekoliko mjeseci ali rekao je da ne brinem da je kod mene sve cisto (dugo me gledao na kontrolnom ultrazvuku). 

VelikoSretnoDijete
    17. Travanj 2017. 07:38

Niki

VelikoSretnoDijete Kako je prosla kontrola? Ja sam danas bila kod svoje doktorice, beta je pala konacno, sve je sad uredno, za 6 mjeseci mogu opet pokusati.

Hej..sve je ostalo na 5+3...cekam da krene samo odbacivati, obzirom da je to malo skroz i trebalo bi biti kao slabija menga???
    Ali sve mi se cini da nece nista samo, ne zmam ni kad bi trebalo kao? Imam stalno osjecaj kao da cu dobiti.
    U uto i cet su mi nalazi gotovi sa transfuzije pa idem na kontrolu jos da vidimo sto dalje.

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Niki
    19. Travanj 2017. 23:15

VelikoSretnoDijete zao mi je sto je tako zavrsilo. Znam tacno kako ti je... jos sad to iscekivanje da samo krene... Moja dr nije to ni razmatrala, nego je odlucila da to zavrsim tabletama, ne znam na osnovu cega to procjenjuju. U svakom slucaju ne bi trebalo biti strasno, bas kao malo obilnija menstruacija sa jacim bolovima, osim sto znas da nije to pa je nekako neprijatan osjecaj... Bitno da se zavrsi kako treba i da se ti oporavis i fizicki i  psihicki, pa cemo valjda imati bebaca malo kasnije nego smo zeljele ali ce ipak da dodju nadam se

°Dina°
    07. Travanj 2018. 12:23

Nezz ima koja mama aktivna...  Uf osjecaj plakanje...  Imam smeđi iscjedak a u 10+1 sam i trudim se bit pozitivna do SAD nema srčane akcije a "beba" je 6.5mm ne odg za taj TT pa SAD ako je koja to prosla help nezz sta da mislim tek u cetvrtak idem kod gin... 

Tinchyca
    08. Travanj 2018. 09:11

Dina nama su se otkucaji vidjeli sa 7+3 i bili smo veliki 10mm. Nije moguće da si 10tj a beba samo 6,5mm. Mislim da je kod tebe bila kasnija ovulacija i da je manja trudnoća u pitanju 😉 Nadam se da će sve biti ok

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Lunah
    23. Travanj 2018. 08:19

Pozdrav :)

Ja sam već u 6 tjednu čula otkucaje koji su bili 80 otkucaja u minuti kad mi je dr. Zadro to pustio na UZV- rasplakala sam se ko kišna godina od sreće. Ovisi o tehnologiji koju ima u ordinaciji. Kaže da ako je starija tehnologija onda se otkucaji čuju malo kasnije ali nema razloga za brigu :)

24. Travanj 2018. 12:48

Ja sam cula vec sa 6+2 tjedna

• Alea
    02. Svibanj 2018. 20:46

Drage cure,
    danas sam bila na 2.uzv.
    Zadnja M mi je bila 5.3., ciklusi su mi od 30-35 dana, katkad i vise. 
    Prije 12 dana na uzv se vidjela samo Ge.vrecica, a trudnoca po uzv je bila 5 tj. danas zumanjcana i tockica za koju nije mogla potvrdit da je EO,a trudnoca po  uzv danas 6+1, za 7 dana idem opet i moram priznati da mi nije svejedno :/

• inkaa
    11. Svibanj 2018. 16:01

Pozdrav, nakon IVF-a jucer sam bila na 2 UZV i dr je potvrdio da plod postoji, ali kaze da su slabi otkucaji srca, odnosno kad je trazio samo je dva puta cuo kao otkucaj i onda nista. Po njihovom racunanju sam 7+3. Da li je neka od vas imala slicnu situaciju, treba mi barem utjeha :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.