Kad se čuju prvi otkucaji srca bebe?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    12. Listopad 2015. 22:08

Zapalila sam svijecu za tvog andelcica...znam koliko je to tesko kad sam i sama mislila jedno vrijeme da mi se to desilo. Nadam se da ce ti bar fizicki sutrasnji dan biti bezbolan...

Mary36
    14. Listopad 2015. 22:32

Drzi nam se Malamrvica...nadam se da cemo se naci uskoro na nekoj sretnijoj temi na bebicama 

mici_0555
    10. Siječanj 2017. 20:04

Danas sam bila na 1 ultrazvuku...po računici ispada 6 tjedana trudnoča.
    Međutim ginekolog mi je samo rekao da je još pre rano i da dođem za tjedan dana.
    Nije se vidjelo srce... U nalazu pišegm sa eo za gm i žv ne vidi se eo ua plod..
    Zna li netko šta to znači?

mici_0555
    10. Siječanj 2017. 20:20

Hvala ti! Oko meni svima sa već 5 tjedana sve jasno..pa sam se malo zabrinula.
    Sad mi ostaje samo čekati još tjedan i pol.

Ofnica
    10. Siječanj 2017. 23:17

Mici, meni su se sa 7+0 vidjeli otkucaji, makar mislim da je i to dosta rano. Najbolje je otići na pregled s 8 tjedana. Just think positive

mici_0555
    11. Siječanj 2017. 04:58

Hvala..a lijepo mi je rekla frendica da idem što kasnije...a ja nisam mogla izdržat..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.