Ovo što ti piše na slici mislim da komp sam izračuna koliko traje trudnoća prema mjerama fetusa, a ona ti je vjerojatno računala prema menstruaciji. Sretno sutra, držim ti fige da sve bude super! Ja bi još pričekala na tvom mjestu jer je moguće oplodnja stvarno bila kasnije pa je sve ok.
A joj Mala mrvice, jako mi je žao ...baš sam se nadala za tebe i čekala odgovor. Nemoj se ništa brinuti, to uglavnom krene s vremenom samo od sebe ali će te oni vjerojatno slati na kiretažu
. Drži mi se...ne znam što da ti kažem jer znam koliko je meni teško bilo kad sam mislila da sam u istoj situaciji kao ti. Ne pomažu tu neke riječi utjehe, trebaš to odbolovati i krenuti dalje. Šaljem ti virtualni zagrljaj...
Mislim da gestacijska raste i bez ploda ukoliko još nije došlo do spontanog. Ali da ti dam nadu, meni je gestacijska bila 17 cm, veličine kad se sigurno radi kiretaža ako nema bebe, a meni nije bilo ništa unutra! Nakon deset dana je bila bebica i kucalo srce, tako da je sve moguće. Meni je dr iz vinogradske rekla da to nije normalna trudnoća, a vidiš kako je ispalo na kraju. Ako ti dr ne želi raditi kiretažu onda ni on valjda nije još siguran. Super za betu!!! Mi vam držimo fige da sve bude u redu!
Jako mi je zao sto je ipak tako ispalo... Saljemo ti veliki zagrljaj u nadi da cemo ti bar mrvicu olaksati...
Pratila sam temu i nadala se najboljem, užasno mi je žao, meni je grozno koja to čitam a mogu si misliti kako je tebi.
Ne znam što bi napisala da ti bude lakše, uglavnom, ne odustaj, jednom mora biti bolje
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji