Kad se čuju prvi otkucaji srca bebe?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mici_0555
    12. Siječanj 2017. 08:01

Sve trudnice koje poznajem čule su srce več sa 5 tj il 6..pa me uhvatila panika dok nisam pročitala da nekima ne bude ni do 8...
    Izdržat ću još do 20...spavat jest, smirit se...i ima da naraste duplo :-)

• Niki
    05. Ožujak 2017. 20:30

Juce sam bila na prvom pregledu. U 7.+2 sam, na UZV nije bilo otkucaja, novi UZV za 10 dana. Prva mi je trudnoca prestravljena sam... Da li da ocekujem spontani. Uradila sam betu na svoju ruku i 14 890 je, ponovicu za 2 dana da vidim raste li jer sam nestrpljiva cekati 10 dana. Da li se smijem nadati da ce ipak sve biti ok ili je samo potanje kada ce otici moja beba? 😢😔

barbs
    06. Ožujak 2017. 12:36

Ja sam bila na prvom pregledu kad mi je bilo 7+1. Nisam čula otkucaje, ali vidjelo se na ekranu da kuca.... 
    Javi novosti, Niki

• Elizabeth
    06. Ožujak 2017. 15:28

Kod mene se srce čulo u 6. tjednu i baš sam bila iznenađena. Nisam ni znala da se čuje tako rano :) Ali nemojte se živcirati, bit će to sve u redu. Kod nekoga se čuje ranije, kod nekog malo kasnije. Svatko je jedinka za sebe.

• IvaGljiva27
    07. Ožujak 2017. 12:27

36. dana amenoreje (izostanka menstruacije) uglavnom, no nije rijetkost da se kod ploda velicine primjerene toj gestacijskoj dobi ne cuju otkucaji, a ishod trudnoce bude sasvim normalan (5-10% slucajeva). 

• Niki
    07. Ožujak 2017. 13:19

Ovako drage moje...upravo sam dobila betu 18 890 mIU po L a prethodni nalaz od 5.3. je bio 14 890 mIU po ml. E sad problem je sto sam u razlicitim labosima radila zbog posla putujem stalno pa mijenjam gradove. Meni ovo ne izgleda dobro, ali mogu li uopste da uporedjujem ove nalaze? 

• Sanja1810
    08. Ožujak 2017. 08:29

Evo ja sam jucer cula srce, drugi pregled , trenutno sam 8+6

barbs
    08. Ožujak 2017. 17:54

Odlično, Sanja :D 
    Ja nisam čula, ali je dr rekao da kuca... tako da super :D 

Crna35
    08. Ožujak 2017. 18:45

Ja sam bila na prvom pregledu sa tocno 7 tjedana i srce kucalo ko veliko :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.