Sve trudnice koje poznajem čule su srce več sa 5 tj il 6..pa me uhvatila panika dok nisam pročitala da nekima ne bude ni do 8...
Izdržat ću još do 20...spavat jest, smirit se...i ima da naraste duplo :-)
Juce sam bila na prvom pregledu. U 7.+2 sam, na UZV nije bilo otkucaja, novi UZV za 10 dana. Prva mi je trudnoca prestravljena sam... Da li da ocekujem spontani. Uradila sam betu na svoju ruku i 14 890 je, ponovicu za 2 dana da vidim raste li jer sam nestrpljiva cekati 10 dana. Da li se smijem nadati da ce ipak sve biti ok ili je samo potanje kada ce otici moja beba? 😢😔
Ja sam bila na prvom pregledu kad mi je bilo 7+1. Nisam čula otkucaje, ali vidjelo se na ekranu da kuca....
Javi novosti, Niki
Kod mene se srce čulo u 6. tjednu i baš sam bila iznenađena. Nisam ni znala da se čuje tako rano :) Ali nemojte se živcirati, bit će to sve u redu. Kod nekoga se čuje ranije, kod nekog malo kasnije. Svatko je jedinka za sebe.
36. dana amenoreje (izostanka menstruacije) uglavnom, no nije rijetkost da se kod ploda velicine primjerene toj gestacijskoj dobi ne cuju otkucaji, a ishod trudnoce bude sasvim normalan (5-10% slucajeva).
Ovako drage moje...upravo sam dobila betu 18 890 mIU po L a prethodni nalaz od 5.3. je bio 14 890 mIU po ml. E sad problem je sto sam u razlicitim labosima radila zbog posla putujem stalno pa mijenjam gradove. Meni ovo ne izgleda dobro, ali mogu li uopste da uporedjujem ove nalaze?
Odlično, Sanja :D
Ja nisam čula, ali je dr rekao da kuca... tako da super :D
Ja sam bila na prvom pregledu sa tocno 7 tjedana i srce kucalo ko veliko :)
Sortiraj odgovore
Najstariji