Ajde da ipak pitam...pregled 4+3 vidjela se gestacijska,danas 6+6 i dalje prazna,moja gin me salje vaditi betu sutra,dok me MPO narucila da dodem za 7dana..ima li itko da mu se sa 6+6 nije nista vidjelo,a da je sve proslo kako treba?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Betty evo i mene danas sa izvanrednog pregleda.. danas sam 6+1 i vidi se gastacinska koja odgova atjednima i zumanjcana vrecica ali bez ploda.. imam ko tolu za 7 dana.. ako se nista ne vidi.. ceka me kiretaza
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Tocka_točkica a kako se ti osjećaš?ja sam nekako i pretpostavila da bi moglo biti tako...preveliki pritisak u trbuhu,napuhana ko balon,jako mi je smetalo dulje sjedenje,cice su prestale biti jako napete,manje osjetljive...i sve je jos uvijek tako...danas cijeli dan osjećam grčeve,lako moguće da ni ne dočekam kontrolu..duša me boli😢,ali moram priznati da psihički bolje podnosim nego prvi put,a mozda samo tako mislim jer jos nije došao kraj..
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Betty sve isto kao i kod tebe.. s tim da mene cice nisu uopce bolile niti bile natecene.. napuhuta sam bila ko balon.. danas nesto manje.. al nekak i ja ko da imam filing od prvog dana da nesto nije kako treba.. makar sam se uvjervala suproto.. iza sebe imam jednu savrsenu trudnocu i porod ali doslovno bez ikakvih komplikacija i tegoba tako da mi je sad ovo dosta veliki sok.. jer od pocetka kako sam imala tu situaciju s testovima da su bili negativni na dan ocekivane M, pa 5 dana poslije pozitivni.. odma mi je tu nesto bilo sumljivo..
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Pozdrav.. 17.12.sam završila na hitnoj zbog bolova u bubrezima. Rađen uzv 5+6 tj GM 0.68 cm, ŽV 0.25 cm, CRL 0.35 cm. Otkucaji se nisu čuli. Danas bila kod svog gin. On kaže da je plod ok veličine za 6 tj, ali gestacijska vrećica za 5+4 tj... Molim vas mišljenje za GV. Strah me da je premala i da će biti problema :(
Pozdrav, zadnju menstruaciju sam imala 29. 3., ovulacija mi je bila 9.3. Par po lh trakicama.. Vadila sam betu 27.4 i vec je bila 1800. Danas sam bila na ultrazvuku i vidiljiva je gestacijska vrecica i plod se nazire.. Jel to malo prerano.. Uz to imala sam implantacijsko krvarenje i na ultrazvuku se nazire jos jedna gestacijska vrecica koja je u propadanju ili zona krvarenja.. Tak je napisala ginekologica.. Jel netko imao slicnih iskusatava. Kad sam je pitala sta znaci zona krvarenja jel to hematom rekla je da ne zna.. Hmm.
Ja vam mogu napisat svoju situaciju, a sad dal ce pomoci, neznam.
Dolazim na pregled kad sam trebala po zadnjom M biti 6+4, vidi se zumančana i gestrijatrijska vrecica, ali plod ne. Dolazim za 7 dana i vidio se i plod i srce je kucalo. Ispostavilo se da je zbog mojih neredovitih i dugih ciklusa ovulacija bila kasnije i da na prvom pregledu nisam bila 6+4 nego 5+2 sto je preranooo. Želim vam svima svu srecu 😊
Drage ženice, nikad nisam komentirala po forumima, ali sam obećala sebi ako sve prođe ok da ću probati utješiti koju dušu.. :) pokušavala sam se pola sata registrirati samo da Vam kažem svoj slučaj, jer sam se i ja, čak kao zdrastveni radnik u ginekologiji zatekla na forumu od straha što će se desiti. Ugl da ne duljim više, nakon 6 dana kasnjenja, pozitivan test,prvi pregled nakon 15 dana kašnjenja, prazna gestacijska, čak malo i čudnog izgleda, ali ja i ginekologica kao pozitivne, ja bas ne al ajde,budemo za tjedan dana pogledale, za tjedan dana, gestacijska negdje 13×17 prazna da praznija nemoze biti, gledamo na drugom uzv, gleda druga ginekologica, nista. Ja vec sve odpisala, spremna na kiretazu ili sto vec. Sto se tice simptoma, bol u grudima i umor. Isplakala vec sve i pomirila se sa sudbinom. 5 dana nakon drugog gledanja, kao zadnji pokusaj pred tog da me negdje posalju, znaci kasni oko 27 dana, vidimo : plod, srce kuca sve 5! Znaci, cekajte... cak mi ni trudnoca nije nista manja nego po ZM. Gledali smo na tocno 7 tj po ZM tad a ispalo po plodu 6+4. Znaci mir, ne gledat se prerano, ne panicarit, i pustit nekad s mirom sve. Ja svoje prepisujem Velkoj Gospi jer je taman tad bila al svima zelim mir i kako god da ispadne da budete mirne i strpljive. P.s. ceka me jos duga trudnoca i jos barem par tjedana rizika koji imaju svi, vidjeli plod odmah ili ne, ali samo hrabro i s vjerom ! Pozdrav svima!
Drage žene majke molim za savjet , naime početak zadnje m je bio 25.2 odnose smo imali 6.3 i nakon toga još 2 do 3 puta 22.3 test je utvrdio pozitivno na pregledu sam bila 8.4 gdje je utvrđena GV veličine 15mm bez ploda gin je rekla da je to uredu i naručila me za 2 tj 22.4 tada je bila vidljiva GV veličine 27mm ŽV +/- i vidljiv plod od 2 mm bez otkucaja uputila me na kiretažu kaže da se plod ne razvija kako treba cjela sam u panici i molim za mišljenje i savjet dal je moguce da ce se pojaviti otkucaji ima li neke nade Da napomenem na pregledu 8.4 izračunala je trudnoća 5 ili 6 tj a 2 tjedna nakon po njezinom računanju trudnoca je po GV 8tj te bi se trebao vidjet jasan plod i otkucaj unaprijed hvala od ♥️
Pozdrav Nina, ako je test pokazao 22.3.plus onda ovulacija nije mogla puno kasniti, stvarno su se vec trebali pojaviti otkucaji😢 Svakako ce ti u bolnici napraviti jos jednom uzv. U par dana se svasta promijeni pa se mozda i pojavi srceko. Uvijek postoji nada. Drzi se
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji