Pozdrav svima,
dali se možda netko našao u sličnoj situaciji? Naime, trenutno sam na porodiljnom koji traje do 29.3.2020., istovremeno sam trudna i novi porodiljni mi započinje 4.4.2020. što znači da imam 5 dana pauze između ta 2 porodiljna. Po ovome bi moja rodiljna naknada zbog te pauze od 5 dana bila minimalna, tj. 2300 kn. Zanima me ako bi otišla na komplikacije tih 5 dana dali bi onda moja porodiljna naknada bila veća ili bi i dalje ostala na tom minimumu? Hvalaaa
Pozdrav, ako koja zna odgovor bila bih zahvalna na njemu. Naime do svibnja 2019. Godine sam bila u neprekidnom radnom odnosu 7,5 godina, nakon cega sam prestala raditi, te sam u lipznji i srpnju odradila mjesec dana na određeno kao pripomoc. U sijecnju ove godine, tocnije 27. Sijecnja sam dobila posao, u međuvremenu sam saznala da sam trudna i sada me zanima imam li i kada pravo na pune komplikacije u trudnoci sa maksimalnim iznosom od 4257 kn. Koliko isplata placa mi je potrebno za to? Obzirom na to da se trazi 9 mjeseci neprekidno ili 12 mj sa prekidima u zadnje 2 godine. Hvala 😁
Pozdrav. Imam pitanje. Da li moram odnesti na hzzo doznaku o bolovanju posto je sad zabrana da se ne smije iz grada u grad?
Pozdrav. Imam pitanje. Da li moram odnesti na hzzo doznaku o bolovanju posto je sad zabrana da se ne smije iz grada u grad?
Vjerojatno se moze mailom poslati. Samo ne znam na koji mail, ako itko zna neka javi
2020 👶💙
03/2023 💔10tt
ppp@hzzo.hr
Napisati u naslovu maila za koji grad pa ce oni prosljediti
Imate skener app za mobitele pa si skinite i skenirajte dokument i posaljite, ja sam tako i dobila sam potvrdni mail da je primljeno, kuci su mi poslali ovjerenu izjavu ( slala sam za otvaranje porodiljnog)
It’s a baby boy💙
Pozdrav, Ja sam u siječnju otvorila komplikacije i trebala bi roditi u 6 mj. Mene zanima da li je meni porodiljni naknada nakon rodjenja djeteta u visini moje place? Ili ulaze u kalkulacije komplikacije u trudnoći ciji je iznos puno nizi od place?
Jutro svima, prvi put pišem tu.. al imam pitanjce! Jer su ikom sjele komplikacije ovaj mj? Otvorila sam ih 1.2., a doznake sam odnjela 21.2. i sad opet 21.3... al novčeka još nema, a rekli su da ide iza 20og u mj., pa dal je to samo meni ili opće nisu sjele?! Hvala na odgg!
Jutro svima, prvi put pišem tu.. al imam pitanjce! Jer su ikom sjele komplikacije ovaj mj? Otvorila sam ih 1.2., a doznake sam odnjela 21.2. i sad opet 21.3… al novčeka još nema, a rekli su da ide iza 20og u mj., pa dal je to samo meni ili opće nisu sjele?! Hvala na odgg!
Vec vam je trebalo sjesti komplikacije za 2 mj jer mwni su sjele 20.3.,a otvorila komplikacije samo dan nakon vas od 02.02..predala isto tako oko 20.2.i sjelo normalno.. to morate nazvati odmah sutra nekoga na tel i upitati zasto vam komplikacije nisu sjele za 2 mj
Vec vam je trebalo sjesti komplikacije za 2 mj jer mwni su sjele 20.3.,a otvorila komplikacije samo dan nakon vas od 02.02..predala isto tako oko 20.2.i sjelo normalno.. to morate nazvati odmah sutra nekoga na tel i upitati zasto vam komplikacije nisu sjele za 2 mj
Hvala na brzom odgg! Ma zvala sam sve i niko se ne javlja, a nikad nije ni zauzeto dok zvoni.. poslala sam i mail na dve adrese, al niko nikaj. A tam nemrem otići jer zbog zveg ovog ne puštaju unutra, a na vratima stoji gospon koji nema baš puno info i samo kaže zovite ili pišite na mail
Sortiraj odgovore
Najstariji