Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Beast

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Našemu malenome Leu najdraža igračka je crveni psić Patrick koji na guzi ima etiketu za cuclanje 😄

srdana13

Prijavi adminu

Nika najvise voli svog meda Doda. S njim spava i igra se. Ima dvije podesive glazbe, uspavanku i sum majcinog srca. To je posebno volila u rodilistu .Inace, glazbu obozava!

clara

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Moja princeza obozava bebe koje se bilo kako glasaju pogotovo kad se smiju tako ju je ljepo vidjeti obozava se maziti.tako da znam da bih se samo mazila i spavala sa novom igrackom .Stara je 15 mj.,ali je jako pametna ,pa mislim da bi je ovo puno naucilo.Volimo jako takve igracke za Bozic bi joj takva igracka bila bas prekrasna.

• betamateja

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Moja maza obožava plišanu karikaturu žirafe(neka neobična žirafa)no njoj nezamijenjiva.Druga po redu joj je slikovnica"Kako medo broji zvijezde" i autić"Bosito" jer je on ujedno i didaktički pa ubacuje kockice u njega.
    Ima 13 mjeseci pa tek sada otkriva popravo igračke.Jako bi se razveselika ovom psiću jer je plišani, a ujedno i priča što je fantastična kombinacija!

• ZvjezdicaZg

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Imam dva dečka i čekam trećeg :) Starijem (4 godine) su najdraže Lego kockice, posebno brodovi, može ih slagati cijeli dan. Mlađi (2 godine) se najviše igra s traktorima i bagerima. Obadvojica jako vole slikovnice koje zajedno čitamo svaki dan. Najdraže igračke su se mijenjale kako su odrastali, dok su bili bebe, puno su se igrali s Fisher Price knjigom sveznalicom i lončićem.

• 1232

Prijavi adminu

Mom malom Leonu koji će 16.12. navršiti prvi rođendan najdraža igračka je Knjiga sveznalica koju je dobio na poklon od bake i djeda.Čim čuje Maleni avion nogice počnu plesati a crveni nosić gusjeničin postaje prava meta.Nama je pametna gusjenica prava fora i želimo si za rođendan još sličnih igračaka.

• danijelah1

Prijavi adminu

Moje dijete jako voli igracke koje sviraju, pjevaju, smiju se..mislim da bi mu ovaj psic bio pun pogodak jer govori i moze se puno nauciti od takvih didaktickih igracaka!

rhaea

Broj poruka: 127

Prijavi adminu

Moj mali 9-mjesečni znatiželjko "prerastao" je većinu svojih igračaka a kako nisam u mogućnosti usporedno s razvojem kupovati nove igračke izrađujem ih sama od bočica, kutija, krpica i slično. Bitno je da nešto lupka, šuška, da je šareno i da se može grickati! Svakoj igrački dam ime i ponavljam zvukove dok se igramo s njom, tako da kad ga pitam gdje je npr. "du du" ili "mi mi" on već sam dohvati i pruži mi određenu "igračku".

• gosparka

Prijavi adminu

Najdraža igračka našeg malca...dovoljno je reći da mama i tata više napamet znaju ovo: "Želiš li kolača, želim ih i ja, pet oblika malih koje svatko zna...mmmm, obožavam kolače...." Poznata i vama ta Fisherova igračka? :))

• mona35

Prijavi adminu

Moja Lena obožava jednog smeđeg plišanca, dakako nije "pametan" kao ovaj Vaš, ali ona ga obožava, spava s njim, s njim dijeli sve, od slatkiša, jela, pića i što je najvažnije ljubav!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.