Moja princeza obozava bebe koje se bilo kako glasaju pogotovo kad se smiju tako ju je ljepo vidjeti obozava se maziti.tako da znam da bih se samo mazila i spavala sa novom igrackom .Stara je 15 mj.,ali je jako pametna ,pa mislim da bi je ovo puno naucilo.Volimo jako takve igracke za Bozic bi joj takva igracka bila bas prekrasna.
Moja maza obožava plišanu karikaturu žirafe(neka neobična žirafa)no njoj nezamijenjiva.Druga po redu joj je slikovnica"Kako medo broji zvijezde" i autić"Bosito" jer je on ujedno i didaktički pa ubacuje kockice u njega.
Ima 13 mjeseci pa tek sada otkriva popravo igračke.Jako bi se razveselika ovom psiću jer je plišani, a ujedno i priča što je fantastična kombinacija!
Imam dva dečka i čekam trećeg :) Starijem (4 godine) su najdraže Lego kockice, posebno brodovi, može ih slagati cijeli dan. Mlađi (2 godine) se najviše igra s traktorima i bagerima. Obadvojica jako vole slikovnice koje zajedno čitamo svaki dan. Najdraže igračke su se mijenjale kako su odrastali, dok su bili bebe, puno su se igrali s Fisher Price knjigom sveznalicom i lončićem.
Mom malom Leonu koji će 16.12. navršiti prvi rođendan najdraža igračka je Knjiga sveznalica koju je dobio na poklon od bake i djeda.Čim čuje Maleni avion nogice počnu plesati a crveni nosić gusjeničin postaje prava meta.Nama je pametna gusjenica prava fora i želimo si za rođendan još sličnih igračaka.
Moj mali 9-mjesečni znatiželjko "prerastao" je većinu svojih igračaka a kako nisam u mogućnosti usporedno s razvojem kupovati nove igračke izrađujem ih sama od bočica, kutija, krpica i slično. Bitno je da nešto lupka, šuška, da je šareno i da se može grickati! Svakoj igrački dam ime i ponavljam zvukove dok se igramo s njom, tako da kad ga pitam gdje je npr. "du du" ili "mi mi" on već sam dohvati i pruži mi određenu "igračku".
Sortiraj odgovore
Najstariji