Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivo2013

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

moj mališan od osam mjeseci voli sve...a najviše ono što pjeva i priča... kako nam se evo približava Božić, meni najdraži blagdan, nadamo se također da ćemo i mi štogod uloviti :) :) za našeg malog bracu...

sacolo

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Mom Luki su trnutno najdraže igračke mamino,tatino,sekino i bratovo lice,te njegove rukice koje su stalno u ustima.

• badrix

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

najdraza igracka mu je autic! ima ih stotinu!

• alojen

Prijavi adminu

Mojoj bebi trenutno najdraža igračka je plišana didaktička kocka koju pokušava cijelu strpati u usta, ali joj bas i ne ide :)

• anitakoky

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

najdraza igracka mom andjelu je djecija slikovnica-klavir sa notama...po cijeli dan lupka i svira .-)

hele

Broj poruka: 117

Prijavi adminu

mojoj curici najdrazi su loncici koje smo zavezali na pertlu pa ih ona po cijele dane voza po kuci :-)

• plan6B

Prijavi adminu

mojoj su curici (1,5 god) najdraže knjigice pa me često zove "odi mama tu, idemo čitamo priču";  dok je bila manja, sviđala joj se "zvečka" koju sam joj ja napravila (kutijica od štapića za uši u kojoj je bilo malo suhe tjestenine) - ma nije bilo bolje, svi su me gledali s podsmjehom a meni je ipak bilo drago da malena uživa i da joj se sviđa :)

TINA12342

Prijavi adminu

Mom malenom je puno toga drago,kako je još mali na kraju ispada da mu je uvijek ambalaža zanimljivija od same igračke..ali zanimanje mu privlače u zadnje vrijeme baloni i sve one za njega "opasne"igračke starije braće i seke-autići,legići..

• antonijanino

Prijavi adminu

moje dijete po cijeli dan gleda baby tv, ima 11 mjeseci i bas bi mu dobro došao ovaj psić da mu malo skrene paznju sa tv-a.

klara2012

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Mojoj Klari najdraža je igraćka plišani Winnie the Pooh koji naravno s njom mora i na spavanje i bebe koje pričaju!! Ali kao svako znatiželjno dijete voli i životinjice i priče koje joj se moraju svaki dan čitati. A jako si želimo kupiti joj ovoga psića pa bi nam bilo jako drago da ga dobijemo.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.