moj mališan od osam mjeseci voli sve...a najviše ono što pjeva i priča... kako nam se evo približava Božić, meni najdraži blagdan, nadamo se također da ćemo i mi štogod uloviti :) :) za našeg malog bracu...
Mom Luki su trnutno najdraže igračke mamino,tatino,sekino i bratovo lice,te njegove rukice koje su stalno u ustima.
Mojoj bebi trenutno najdraža igračka je plišana didaktička kocka koju pokušava cijelu strpati u usta, ali joj bas i ne ide :)
najdraza igracka mom andjelu je djecija slikovnica-klavir sa notama...po cijeli dan lupka i svira .-)
mojoj curici najdrazi su loncici koje smo zavezali na pertlu pa ih ona po cijele dane voza po kuci :-)
mojoj su curici (1,5 god) najdraže knjigice pa me često zove "odi mama tu, idemo čitamo priču"; dok je bila manja, sviđala joj se "zvečka" koju sam joj ja napravila (kutijica od štapića za uši u kojoj je bilo malo suhe tjestenine) - ma nije bilo bolje, svi su me gledali s podsmjehom a meni je ipak bilo drago da malena uživa i da joj se sviđa :)
Mom malenom je puno toga drago,kako je još mali na kraju ispada da mu je uvijek ambalaža zanimljivija od same igračke..ali zanimanje mu privlače u zadnje vrijeme baloni i sve one za njega "opasne"igračke starije braće i seke-autići,legići..
moje dijete po cijeli dan gleda baby tv, ima 11 mjeseci i bas bi mu dobro došao ovaj psić da mu malo skrene paznju sa tv-a.
Mojoj Klari najdraža je igraćka plišani Winnie the Pooh koji naravno s njom mora i na spavanje i bebe koje pričaju!! Ali kao svako znatiželjno dijete voli i životinjice i priče koje joj se moraju svaki dan čitati. A jako si želimo kupiti joj ovoga psića pa bi nam bilo jako drago da ga dobijemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji