Najdraža igračka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • madison
    11. Prosinac 2013. 08:29

Već jedno dvije godine Zara je opsjednuta konjima pa ih imamo svih boja, vrsta i veličina. Šalimo se da nam samo još pravi nedostaje da upotpunimo kolekciju. ;)

• medobrundo
    11. Prosinac 2013. 08:32

moj sinčić od 13 mjeseci najvise se voli igrati autićima,a voli i šuškalice domaće izrade

• zoran.kivac
    11. Prosinac 2013. 08:39

Mislav obožava Lego kocke.

mia123
    11. Prosinac 2013. 08:42

moja bebač je još premali da bi imao najdražu igračku, odnosno još nema nikakvu, pa bi nam ovo bilo super...

• milaskoko
    11. Prosinac 2013. 08:49

Moja curica od 16 mjeseci voli za sad samo igracke starijeg brata,autice i balune,pa bi ovaj poklon bio odvracanje pozornosti od bratovih igracaka!!navijamo;)

11. Prosinac 2013. 08:59

pa moj mali necak voli svog mickey mouse-a,zato sto mu je to prva igracka koju je dobio od svoje mene ,cim se rodio,pa se vezao uz nju i stalno ju nosi sa sobom.iako ga je u pocetku cupao za uha i sl.ali voli ga i spava s njime u kreveticu,presladak je..

Dadosan
    11. Prosinac 2013. 09:00

Dobar dan želim portalu klokanica.hr.
    Moj dragi sin Fran (4 g.) se voli igrati sa različitim igračkama.
    Ipak kao najdraže ću izdvojiti: ploča za crtanje (voli crtati i njegove slike na ploči su fascinantne),
     lego kocke, laptop za djecu, autići, i recimo za kraj, mala plastična gitara za djecu.
    Fran bi bio vrlo sretan kad bi imao malo sreće i dobio ovog prekrasnog psića sveznalicu od
    Fisher-price-a..
    U svakom slučaju mogu reći da je vaša www stranica vrlo zanimljiva i korisna, kao njegov tata,
    bez lažne skromnosti..
    Ugodan nastavak dana želim ekipi klokanice.hr..

• Nora123
    11. Prosinac 2013. 09:10

Moj sin obozava se igrati sa svojim auticem s mora. Uvijek zna gdje je.Podsjeca ga na more. Kad gledam serije o n dode pokraj mene i kaze mi :''Mama, hocu li opet dobiti neki novi autic kad budemo na moru da imam uspomenu??'' Uvijek mi prica o moru,kako se volio kupati... Znam da sljedece godine moramo opet na more!!! Sestru je jako izivcirao da mu htjela baciti auto kroz prozor...Nisam joj dala ,jer i mene podsjeca na more...  :)) Dobro bi mu dosao novi prijatelj Sveznalica!

• Višnja
    11. Prosinac 2013. 09:15

Dobar dan,

Moja djevojčica obožava igračke koje su jako šarene,za sada je to pčelica koja se vrača u košnicu i još k tome svira.Pčelica kada zasvira moja kčerkica se sva ozari i pleše.
    Mislim da bi psić sveznalica bio idealan za nju...:)

mislavc
    11. Prosinac 2013. 09:16

Pozdrav društvo :)  Za mene je cijeli dan igra jer u svemu što uhvatim pronađem zabavu!Volim sve mekane igračke koje mogu grickati jer mi rastu zubići :) U ovo blagdansko vrijeme najdraža igračka mi je mamina kuhača i veseli me kada vrijedno pomažem mami oko pravljenja kolača a moji mali prstići naprave bijele otiske po cijelom stanu...tada se i mama Sandra igra svoje najdraže igre čišćenja :)

Mislav i mama šalju svima puse!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI