Dobar dan želim portalu klokanica.hr.
Moj dragi sin Fran (4 g.) se voli igrati sa različitim igračkama.
Ipak kao najdraže ću izdvojiti: ploča za crtanje (voli crtati i njegove slike na ploči su fascinantne),
lego kocke, laptop za djecu, autići, i recimo za kraj, mala plastična gitara za djecu.
Fran bi bio vrlo sretan kad bi imao malo sreće i dobio ovog prekrasnog psića sveznalicu od
Fisher-price-a..
U svakom slučaju mogu reći da je vaša www stranica vrlo zanimljiva i korisna, kao njegov tata,
bez lažne skromnosti..
Ugodan nastavak dana želim ekipi klokanice.hr..
Moj sin obozava se igrati sa svojim auticem s mora. Uvijek zna gdje je.Podsjeca ga na more. Kad gledam serije o n dode pokraj mene i kaze mi :''Mama, hocu li opet dobiti neki novi autic kad budemo na moru da imam uspomenu??'' Uvijek mi prica o moru,kako se volio kupati... Znam da sljedece godine moramo opet na more!!! Sestru je jako izivcirao da mu htjela baciti auto kroz prozor...Nisam joj dala ,jer i mene podsjeca na more... :)) Dobro bi mu dosao novi prijatelj Sveznalica!
Pozdrav društvo :) Za mene je cijeli dan igra jer u svemu što uhvatim pronađem zabavu!Volim sve mekane igračke koje mogu grickati jer mi rastu zubići :) U ovo blagdansko vrijeme najdraža igračka mi je mamina kuhača i veseli me kada vrijedno pomažem mami oko pravljenja kolača a moji mali prstići naprave bijele otiske po cijelom stanu...tada se i mama Sandra igra svoje najdraže igre čišćenja :)Mislav i mama šalju svima puse!
Ja imam dvoje djece jedno od skoro 5 i bebu od 6mj.Stariji sin je lud za brojevima a najviše voli drvene blokove za slaganje koji imaju razne brojeve i simbole.Pomoću njih pamti brojeve telefona i izmišljava igre koje naravno uključuju brojanje.Bebici su najbolje stvari za igru koje može strpati u usta i nije važno što je to samo da se može žvakati jer ju zubići žuljaju.Vjerujem u korisnost didaktičkih igrački kao pomoć djeci pri učenju,jer današnji tempo života ne dozvoljava da se puno posvetimo djeci koliko god bi to željeli ali zato su tu takve igračke koje nam pomažu u razvoju naših mališana.
Sortiraj odgovore
Najstariji