Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

brineta23

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Najdraža igračka mom djetetu je  autici od velikih i malih...cijeli dan se igramo sa time i vozimo brm brm

Vedran4321

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Jan je luuuuuud za Winnie Pooh pričalicom nema je al ne propušta priliku da ga u svakoj trgovini ( a več odlično zna koje ga i gdje na policama imaju) dodje pozdraviti, paliti, pritiskati, plesati i popričati s njim. Psić mu je takodjer dobro poznat za ovog novog je odma ko mali genijalac primjetio da ima srce. Žena i ja vagamo da skupimo i kupimo jednu pričalicu za Božić a dobiti jednu bilo bi sjano.

beribo

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Dominik je jedan strašno nestašan dječak kojeg zanimaju najviše poslovi odraslih osoba,a od igračaka se jako voli zaigrati sa lončićem sveznalicom i knjigom,traktorima i autima.I stalno mu treba nova "jačka" pa i mi krećemo u lov za novom pa tko zna...

• zjazvic

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Moj najmanji sin jako voli Lego Duplo kocke za slaganje i zivotinje ali su mu drage i igracke sa pjesmicama i zvucima te autici...zna se dosta duuuugo zabaviti s jednom igrackom sto nije bio slucaj sa ovih dvoje vecih-oni su "skakali" s jedne igracke na drugu...

danac

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Moja malecka od 10 mjeseci najcesce se igra sa casicama koje se slazu po velicini.S njima lupka i kotlja ih po podu.

mum3

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Moja malena je totalni zvrk,tesko da je nesto dugo moze zabaviti...probali smo s raznim igrackama,al najdraze joj se igrati sa psicem koji svira i hoda :D
    Tko zna ako nam se posreci i osvojimo Psica sveznalicu,mozda on bude njena najdraza igracka :))

• ntan

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

mojoj maloj najdraže se igrati sa svojim čarapama,skidanje čarapa i cuclanje stopala :)

aneitoni

Prijavi adminu

E mome malom toniju je najdraži njegov veeeelikiii majmun Mate, koji je duplo veći od njega, ali on gušta valjati se po njemu i čupat mu krzno... :-)

• iwanna

Prijavi adminu

Mojem šestogodišnjaku je omiljena igračka kompjuter. Zahvaljujući pametnim igračkama i poticanja u ranoj dobi, sad je već mali programer ;) A beba od dva mjeseca polako otkriva sve oko sebe, a omiljenu igračku tek treba otkriti ;) Pozdrav

tinak11

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Moj sinek ima 2 mjeseca i najdraža mu je igračka mobil. Divi mu se svaki put kad ga vidi, a posebno mu se sviđa zeko sa kojeg ne skida oči. Iako je još možda mali za Psića sveznalicu, morat ćemo isprobati kako mu se sviđaju peseki. :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.