Mojoj Klari najdraža je igraćka plišani Winnie the Pooh koji naravno s njom mora i na spavanje i bebe koje pričaju!! Ali kao svako znatiželjno dijete voli i životinjice i priče koje joj se moraju svaki dan čitati. A jako si želimo kupiti joj ovoga psića pa bi nam bilo jako drago da ga dobijemo.
Za moje dijete, kojemu je godina dana, postoji samo jedna igračka koja mu baš nikada ne može dosaditi-usisavač. Ne Knjiga sveznalica, ne knjiga sa zvukovima šume, ne kućica u koje se ubacuju igračke, ne puž koji služi za učenje oblika, ne hrpa plišanaca koja tužno sjedi sa strane u nadi da će ih netko upotrijebiti za igru-već usisavač. Da vi to vidite-u trenu kad izvadim usisavač, moje dijete procvate. Cika, vriska, smijeh-jedan obični, jeftini usisavač. A što ću mu ja :)
moj sin obozava svoju kornjacu koja pliva u kadi dok se on kupa...:-)
Moj mali zloćko od 16 mjeseci obožava auta, baš kao i njegov ćaća! Po cijele dane može da ponavlja brrrrrrm, brrrrm... I uz to da neki ,iz već povelike kolekcije auta, gura ispod mojih nogu ili po stolu ako nekim slučajem uhvatim priliku za jednu kavicu.
Moja curica voli lutke i pomalo autiće, a i nađe se tu i tamo medo pod rukom pa idu zajedno na ručak....
Stariji sin David koji ima 5 g najdra\a igracka je autic cars na daljinski, a mladja Viktoria koja ima 2 g najdra\a igracka je pli[ani medo koji je velik kao i ona i naravn neyaobilayna dekica bey koje ne mo\e yaspati
Mojoj djevojčici najdraži je Bambi. Sestrična ima psića sveznalicu i kad dođe k njoj psić je prvi kojeg pozdravi i sa kojim se igra. Zbog malo veće cijene joj ga na žalost ne mogu kupiti, a to bi joj bio najljepši Božićni poklon.
moj sinčić od tri godine najviše voli svog plišanog elma, vatrogano vozilo te obožava slagati pazle i lego kocke.
Moja princeza od 26 mjeseci obožava malog plavog krpenog psića od kojega se ne odvaja, spava s njim i zove "moj ćukica", a za slaganje i rušenje su zvjezdice i puzzle koje malo slažemo, malo bacamo Psića smo razgledali kod prijatelja koji ga imaju i jako joj se svidio ali nam se nije uklopio u planove za Božić, ali zato je ćukica nezamjenjiv!
Moj anđeo ima 2,5 godine i najviše se voli igrati s vlakom tomica, po cijele dane pjeva pjesmicu iz crtića i baš slatko zvuči kad mu se slova petljaju...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji