Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

NikolinaMama

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Za moje dijete, kojemu je godina dana, postoji samo jedna igračka koja mu baš nikada ne može dosaditi-usisavač. Ne Knjiga sveznalica, ne knjiga sa zvukovima šume, ne kućica u koje se ubacuju igračke, ne puž koji služi za učenje oblika, ne hrpa plišanaca koja tužno sjedi sa strane u nadi da će ih netko upotrijebiti za igru-već usisavač. Da vi to vidite-u trenu kad izvadim usisavač, moje dijete procvate. Cika, vriska, smijeh-jedan obični, jeftini usisavač. A što ću mu ja :)

boja85

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

moj sin obozava svoju kornjacu koja pliva u kadi dok se on kupa...:-)

garantana

Prijavi adminu

Moj mali zloćko od 16 mjeseci obožava auta, baš kao i njegov ćaća! Po cijele dane može da ponavlja brrrrrrm, brrrrm... I uz to da neki ,iz već povelike kolekcije auta, gura ispod mojih nogu ili po stolu ako nekim slučajem uhvatim priliku za jednu kavicu.

valdez

Prijavi adminu

Moja curica voli lutke i pomalo autiće, a i nađe se tu i tamo medo pod rukom pa idu zajedno na ručak....

• DAVIDD

Prijavi adminu

Stariji sin David koji ima 5 g najdra\a igracka je autic cars na daljinski, a mladja Viktoria koja ima 2 g najdra\a igracka je pli[ani medo koji je velik kao i ona i naravn neyaobilayna dekica bey koje ne mo\e yaspati

• sinjorina

Prijavi adminu

Mojoj djevojčici najdraži je Bambi. Sestrična ima psića sveznalicu i kad dođe k njoj psić je prvi kojeg pozdravi i sa kojim se igra. Zbog malo veće cijene joj ga na žalost ne mogu kupiti, a to bi joj bio najljepši Božićni poklon.

• lidijatrbara

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

moj sinčić od tri godine najviše voli svog plišanog elma, vatrogano vozilo te obožava slagati pazle i lego kocke.

• mis1

Prijavi adminu

Moja princeza od 26 mjeseci obožava malog plavog krpenog psića od kojega se ne odvaja, spava s njim i zove "moj ćukica", a za slaganje i rušenje su zvjezdice i puzzle koje malo slažemo, malo bacamo Psića smo razgledali kod prijatelja koji ga imaju i jako joj se svidio ali nam se nije uklopio u planove za Božić, ali zato je ćukica nezamjenjiv!

• andrej2011

Prijavi adminu

Moj anđeo ima 2,5 godine i najviše se voli igrati s vlakom tomica, po cijele dane pjeva pjesmicu iz crtića i baš slatko zvuči kad mu se slova petljaju...

• madison

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Već jedno dvije godine Zara je opsjednuta konjima pa ih imamo svih boja, vrsta i veličina. Šalimo se da nam samo još pravi nedostaje da upotpunimo kolekciju. ;)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.