Moja curica voli bumbu,malog plišanog,žutog vječno nasmijanog lutka.S njime spava od kada ga je dobila od bake,a imala je samo mj.dana,a sada 14.01.navršit će godinu dana.Voli se igrati sa fisher price ključevima jer joj se sviđaju pjesmice,a obožava fisher price knjigu koja ima na svakoj strani dvije pjesmice uz koje veselo poskakuje,a i ja ih već znam napamet.
Moj dečko ima 9.mj. i jako se voli igrati i jako se veseli igračkama. Koji su to osmjesi bili kad je dobio poklone za sv. Nikolu! Obožava igračke koje pričaju i pjevaju,onda i on pjeva s njima. Već neko vrijeme snimamo Psića Sveznalicu jer nam je super što bi uz igru mogao i učiti. Nažalost,malo je skup tako da bi ga bilo stvarno super dobiti od Vas! Najbolji oklon pod borom!
Naš Dominik je mali preaktivni dvogodišnjak koji voli sve što rade veliki.A od igračaka za malene traktori,bageri ,lončić i knjiga sveznalica su vaooo.Bitno je samo da je mama tu i da se igra s njim i da idemo u potragu za novim "jačkama",pa tako krećemo u lov za psićem a tko zna možda nam se posreći pa nešto i ulovimo.Sretno svima...
Sortiraj odgovore
Najstariji