Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • arwenilucija

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Lucija najviše voli svoju kako je mi nekad zovemo patku a nekad pticu :) upravo od Frisher.Price, a kako Lucija ima 13.12. svoj 1 rođendan a i imendan zar nebi bilo ljepo da vaš poklon za nju bude upravo ova vaša nagrada :)

• MamaTina

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Mom četverogodišnjem sinu su najdraži Legići, i to kolekcija vatrogasaca. A kćeri od četiri mjeseca žuto crvena zvečka koju može sama primiti u ruku. Imamo i FP ključeve za sveznalice, tu najviše voli pjesmicu o pauku, uvijek joj se nasmije.

• jane

Prijavi adminu

Moji dečki najviše vole Lego kocke, a njihova mlađa seka slikovnice sa zvukovima.

• martinaimila

Prijavi adminu

Mojoj curici Mili,staroj 3mj.,najdraža igračka,pored svih plišanih i plastičnih zvečkica,je upravo njena mama:). I to je uzajamno jer je i mami ona najdraža igračka:). Ipak,imala je bliski susret sa psićem sveznalicom i jako joj se svidio!!

petrunjela

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

moja djevojčica je spoznala da su joj jako intrigantne bebe, fasciniraju je oči i male ruke. Tako da se drže za ruke i pričaju :)

• marija0904

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Moj maleni dječak koji ima tri godine zna biti jako izbirljiv što setiće igračaka, većinom se voli igrati sa legićima a i njegovoj mami (meni) u djetinstvu je to bila najdraža igračka. Kada smo mu kupili bagere kamione nije bio toliko oduševljen koliko je prihvatio odma medicinsku torbu sa svom opremom, uvijek uzima slušalice i nas ukučane obožava slušati pa nam daje tablete pa nam gleda grlo, te mu je to jako zabavno, drago nam je jer je to prihvatio jer tako nema straha za odlazak kod doktora, i treća ali i ne tako manje važna baš naprotiv puno važna igračka je medo bez kojeg nigdje ne ide. On se zove Bruno i star je već više od 30 godina i u raspadu je. On je bio medo mog mlađeg brata, i on ga je dao mom sinu kada se rodio, i on je toliko nerazdvojan jer medo ima velike oči koje obožava promatrati

• bendzi

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Mama i tata, još uvijek... :-)

• NinaLu

Prijavi adminu

Najdraža igračka naše unučice,koju silno volim, i zbog koje sam se prijavila, bila je njihaljka Fisher Price. Dok je bila malena pa do nedavno,najviše se voljela ljuljati.To ju je umirivalo ,pa je lakše zaspala. Sad kako naša Sarah raste,  14.1.2014. imati će godinu dana, trebati će joj nove igračke. Psić je prekrasan, pogotovo jer je poučna igračka, pa bismo je rado imali, a k tomu imamo malu pekinezericu Lunu,koju Sarah jako voli, ali nisu zajedno.Kad bi imala tog psića podsjećao bi je na Lunu koja je kod nas, a uz to kako bude veća, uz psića bi naučila mnogo toga.Nadam se da ćete upravo nas izvući, da za rođendan obradujemo našu Sarah. Hvala i srdačan pozdrav.

poeta

Prijavi adminu

moja djevojčica Glorija ima 2 godine i 9 mj.njezina omiljena igračka je plišani Bambi,njega nosi u vrtić i on je čuva za vrijeme spavanja u vrtiću,nedavno je dobila dva mini,mini bambića,oduševila se i rekla da su to bebe bambi(inaće,Glorija sve povezuje sa mamom i bebom)tako da sada ima mamu Bambi i dvije bebe Bambi,pusica od obitelji Bambi...

• zekozvecko

Prijavi adminu

Moja Klara od godinu dana najviše voli reklamu od Splitske banke za zeku zvecka. Na tu reklamu pjeva i pleše. Kako je nemoguće dobiti takvog zeca, sašila sam joj približno sličnog zeca pa sad s njim jede, spava i vodi ga u šetnju.
Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.