Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Visia

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Trenutno joj je najdraža igračka plišana Hello Kitty koju si je sama izabrala u dućanu. Curica ima 2,5 godine. Ljetos je obožavala krpenu lutkicu Juliu, a prije toga Fisher Price Gusjenicu.

• dodo

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Mojoj Mihaelici najdraža igračka je špaga i etikete…sve vrste spaga jer se igrala u trbuhu sa pupčanom vrpcom, a etikete ne znamo ni mi.. :-)

Ivana0311

Prijavi adminu

Moja Lena ima tek 2 mjeseca i 8 dana. U ovoj dobi je teško sa sigurnošću govoriti o najdražim igračkama, ali definitivno joj se sviđa zvečkica/djevojčica koju zovemo Rozita a koju je Sveti Nikola donio, te veliki plišani zeko kojega joj je odabrala njezina velika seka još prije njezinog rođenja. Zeko se pokazao kao izvrstan sugovornik jer na njega može duuugo galamiti a on sve strpljivo sluša.
    Mislim da bi psić sveznalica podigao komunikaciju na jednu novu razinu i da bi ubrzo bio vrijedan član ovog malog pričalačkog društva :)

• tadea

Prijavi adminu

Mojoj djeci najdraže su igračke LEGO, starije dijete od 5 godina voli sitne LEGO kocke, puzzle i memory, a mlađe dijete 11. mjeseci u živa u knjigama, stalno hoda s knjigom u ruci koja joj itekako otežava hodanje s obzirom da se još pridržava za predmete i samostalno ne hoda, a kada pusti knjigu zabije glavu u kutiju s LEGO duplo kockama i udri žvakanje po njima.

• lanica

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

moja lana ima 6 i pol godina i dijete je s posebnim potrebama     ( ima Down sindrom i dva puta je operirala srceko u njemackoj), i ona nema neku posebnu najdrazu igracku, vec sasvim jednostavne stvari za igru npr. kuhace, zlice a cijelu jesen je skupljala lisce od oraha koje je padalo i igrala se s njim i pricala im nesta na svoj nacin....i danas kad izadjemo van govori da hoce lista al nazalost lisca vise nema jer je popadalo sve :)....

• ile5

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Mojem sinu koji će u prvom mjesecu navršiti 4 godine najdraža igrača je tamburica koju je dobio u naslijeđe od svog djeda 

• vanessa353

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

CURICA IMA 2 GODINE...SLAGANJE KOCKICA,BEBE KOJE SE SMIJU,KASLJU I SVASTA NESTO,HELLO KITTY JE MEDJU OMILJENIMA ,PSIĆ KOJI LAJE...PSIĆE OBOŽAVA I ŽIVE I PLIŠANE:-)JOŠ OVAJ ŠTA PRIČA JE PUN POGODAK:-)

• lanica

Prijavi adminu

moja lana ima 6 i pol god i dijete je s posebnim potrebama ( ima Down sindrom i dva puta je operirala srceko).....njezina igracka je kuhaca i zlica i cesalj...a cijelu jesen je skupljala lisce od oraha koje je padalo i s njim se igrala i pricala nesto na svoj nacin....i danas kad izadjemo  van trazi lista al lista vise nema jer je popadalo ....

• ampavlic

Prijavi adminu

Sin Jakov, 2 godine i 5 mjeseci, i kćer Paula, 10.mjeseci,pravi su mali istraživači.Svakog dana otkrivaju nove stvari oko sebe i s njima nikad nije dosadno.Jakov, kao i svaki pravi dečko, uvijek traži nešto za popravljati, a uz plišanu igračku koja pjeva i pleše i sam je naučio plesati.Ponekad se iznenadimo koliko dijete može toga iskopirati. Počeo je pričati riječi, slagati rečenice od dvije, tri riječi ali još uvijek ima svoj neki govor pa se često pitamo "Što je to sad rekao?"Djevojčica Paula je počela skakati u krevetiću kao na trampolinu i puže sve u šesnaest- skoro pa je ne možemo uhvatiti :).Igračke jako voli.Počela ih je doživljavati kao osobe i smijati im se. Medvjedić koji priča bi za oboje bio poučan i zanimljiv,pravi čuvar i prijatelj kad mama ili tata nisu u blizini.

• margita

Prijavi adminu

Mojoj curica će uskoro 2 godine i ne razdvaja se od babuški :) Priča im priče, spava s njima, rastavlja ih i sastavlja na sto načina...trenutno su ispod bora 'tata, mama i mali Isus' :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.