Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nikoleta

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Najdraža igračka mu je najlonska vrećica.

• ači9

Prijavi adminu

Moja nećakinja ima tek nepuna 2 mjeseca i najviše se veseli crvenom majmunčiću:)

• goran1vuckovic

Prijavi adminu

Našem sinu Damjanu koji ima 10 mjeseci, najdraža igračka je mali plišani slonić.

• jona

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Našem malcu od 8 mjeseci najdraža igračka je stari daljinski

medoKartonski

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Najdraža igračka moje uskoro dvogodišnje kćerkice je FP Knjiga za sveznalice koju je dobila korištenu, ali ispravnu ... Obožava to što pjeva, ima svjetla ... e sad da nam je dobiti još psića ... mislim da sreći nikad nebi bilo kraja

Ljubav se zove imenom tvojim - IVA -

• snowwhite

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

moja djevojčica je već velika (4god) pa je trenutno u fazi barbika,vila,balerina i sličnih lutkica,a sin 2,5 god najviše uživa u gumenim životinjama ,kaže on :kad budem veiki budem ečio votinje (čitaj: kad budem veliki budem liječio životinje) 
    tok su bili nešto manji najviše su ih zanimale didaktičke igračke zbog svjetla i zvukova ,lopta i baloni,i one najjednostavnije igračke iz domaće radionice tipa flašica jane napunjena kukuruzom ili grahom,kovanicam ili sl (bitno da zvecka) ,zatim su imali fazu kvačica za veš (ja još uvijek nemogu vjerovati kakve sve oblike dijete od 2 god može složiti ok kvačica) ,daljinske,mobitele plastične zdjele i kuhače se podrazumijevaju :-D Ono što oboje još jako vole su slikovnice

• dijadija@

Prijavi adminu

Moj dječak je 11.mj. star i do sada nismo koristili  Vaše igračke iz jednostavnog razloga sto su nam malo preskupe . Možda je ovo  prilika ako osvojimo psića sveznalicu da se polako uključimo i da upoznamo svijet maste ,boja, zvukova koje dijete upoznaje i iz kojih uči igrajući se s Vašim igračkama.

• dijadija@

Prijavi adminu

Najdraža mu je igračka lopta

malavesela

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

mom mališanu najdraža igračka je lopta i to od prvog dana,a ovom u buši još par dana pupčana vrpca 

• RRENI

Prijavi adminu

Mom sinu su trenutačno najdraži legaći ali kad vidi reklamu za tog psića uvijek kaže da bi ga želio imati

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.