Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mi volimo razne igračke od maminih i tatinih stvari pa do svojih igračaka. Najviše volimo traktore i bagere ali prvo mjesto je osvojio ovan Gregor iz reklame za TELE2 , te po cijeli dan to slušamo preko interneta i trenutno smo u potrazi za Gregorom jer bez pjesme nemožemo na spavanje. :)
Moj stariji sin Leo ima nerazdvojnog prijatelja medu na jastučiću još od prvih mjeseci kojeg bi rado nosio u vrtić samo da ga tete puste, a mali 8mj Noa obožava malu žiraficu zvečkicu jer mu ona najviše odgovara za grickati kada bubaju zubići novi
Mojoj mlađoj kćerkici kada se tek rodila i došla doma starija kći poklonila medu cocolino(do tada je bio njen najdraži plišanac) i rekla da sada poklanja seki i da će to biti njena najdraža igračka. I doista,kćer ima 9 mj. i ne odvaja se od medeka! :)
:)) malena je zaista posebna! ma koji medo, zvecka.. njoj je najdraza igracka kutija od mobitela! :D Curica jednostavno obozava otvarat i pospremat stvari unutar kutije! bude to prava domacica. hihih.
Sortiraj odgovore
Najstariji