Moja Katia najviše voli plišanog ponija koji priča priče i pjeva, s njim najbrže zaspe i vodi ga svud sa sobom.
Moj trogodišnji sinčić najviše voli medu Pospanka, prati ga od rođenja, s njim spava i pazi ga kao malu bebu.
mi volimo razne igračke od maminih i tatinih stvari pa do svojih igračaka. Najviše volimo traktore i bagere ali prvo mjesto je osvojio ovan Gregor iz reklame za TELE2 , te po cijeli dan to slušamo preko interneta i trenutno smo u potrazi za Gregorom jer bez pjesme nemožemo na spavanje. :)
Moj stariji sin Leo ima nerazdvojnog prijatelja medu na jastučiću još od prvih mjeseci kojeg bi rado nosio u vrtić samo da ga tete puste, a mali 8mj Noa obožava malu žiraficu zvečkicu jer mu ona najviše odgovara za grickati kada bubaju zubići novi
Najdraža igračka mom djetetu je plastični traktor s prikolicom, ne odvaja se od njega!
marinova najdraža igračka je fisher-price medo ali generacija starija od ovog..naš medo šime je bez ovog malog srca :D
:))
malena je zaista posebna! ma koji medo, zvecka.. njoj je najdraza igracka kutija od mobitela! :D
Curica jednostavno obozava otvarat i pospremat stvari unutar kutije! bude to prava domacica. hihih.
Sortiraj odgovore
Najstariji