Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cura

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Moja Katia najviše voli plišanog ponija koji priča priče i pjeva, s njim najbrže zaspe i vodi ga svud sa sobom.

• DOR

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Najdraža igračka moje curice je plišana Hello Kitty s kojom spava.

• lidija_b

Prijavi adminu

Moj trogodišnji sinčić najviše voli medu Pospanka, prati ga od rođenja, s njim spava i pazi ga kao malu bebu.

_kristina_

Prijavi adminu

mi volimo razne igračke od maminih i tatinih stvari pa do svojih igračaka. Najviše volimo traktore i bagere ali prvo mjesto je osvojio ovan Gregor iz reklame za TELE2 , te po cijeli dan to slušamo preko interneta i trenutno smo u potrazi za Gregorom jer bez pjesme nemožemo na  spavanje. :)

BojanaD

Prijavi adminu

Moj stariji sin Leo ima nerazdvojnog prijatelja medu na jastučiću još od prvih mjeseci kojeg bi rado nosio u vrtić samo da ga tete puste, a mali 8mj Noa obožava malu žiraficu zvečkicu jer mu ona najviše odgovara za grickati kada bubaju zubići novi 

• pinkwink

Prijavi adminu

Najdraža igračka mu je plišani žabac. Zove se Jabi :)

• Katarina2012

Prijavi adminu

Najdraža igračka mom djetetu je plastični traktor s prikolicom, ne odvaja se od njega!

• mimy.

Prijavi adminu

Mojoj mlađoj kćerkici kada se tek rodila i došla doma starija kći poklonila medu cocolino(do tada je bio njen najdraži plišanac) i rekla da sada poklanja seki i da će to biti njena najdraža igračka. I doista,kćer ima 9 mj. i ne odvaja se od medeka!  :)

marinko2

Prijavi adminu

marinova najdraža igračka je fisher-price medo ali generacija starija od ovog..naš medo šime je bez ovog malog srca :D

• VolimŽivot

Prijavi adminu

:))
    malena je zaista posebna! ma koji medo, zvecka.. njoj je najdraza igracka kutija od mobitela! :D
    Curica jednostavno obozava otvarat i pospremat stvari unutar kutije! bude to prava domacica. hihih.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.