Moji klinci Leona (18mj) i Borna (3g) jednostavno obooozavaju kad igraju igru kuhanja po maminoj kuhinji,(mama luda kad ih vidi,ali kad cujem onaj djecji smijeh iskreni i od srca sve zaboravim i dopustam.. ) otvore gredenac s loncima iz ladica vade zlice,lopatice,trajbalice (nozeve sam morala posakriti po visecim elementima) :) i onda pocinje od kuhanja čušpajza i kave, lupanja po bubnjevima,maćevanja do skrivanja u elemente.... sve igracke im brzo dosade i stoje po policama i jos nismo otkrili onu pravu da ima "ono nešto"... mozda Vi imate to nesto za nas..?
Moj Fran obozava citati knjige,tj.slikovnice.Ali tek pocinje sve uciti,pa mozda imate nesto zanimljivo za nas.
Moja djeca, Josip ( 3 god), Manuela (2 god) i Ana (1 god), se vole igrati sa svim igračkama i obavezno zajedno. Josip uspije i od mojih štipalica za robu napraviti avion, traktor i kućicu. Ali posebno voli auta od policije i traktore. Manueli su najdraži psići i svaki se mora zvati Dundo (po našem kućnom ljubimcu). A Ana voli sve što svira i pjeva, i što može staviti u usta. :)
Moja Nika I Ema vole sve igračke, trenutno spavaju sa plišanim Bubamarama, igraju se puno s puzzlama. Vaš poklon bi super došao za njih i njihovu sobicu svaštaricu.
Izi
Našoj Barbari koja ima 8 mjeseci najdraža je igračka svakim danom je neka druga: obična najlonska vrećica ili paket vlažnih maramica :) Zatim daljinski, naočale, mobiteli..Voli ona i zvečke i plišance, slikovnice gumirane jako..među omiljenima su naravno i dva fisher-price proivoda: grickalica-zvečka krokodil i didaktička gusjenica na rasklapanje. Zato garantiram da će joj psić sveznalica sigurno biti među omiljenima jer ju sve zanima i jako se brzo zaigra i prilagodi igrački
..
Najdraža igračka mojoj unuki je zvečka, a lad malo poraste mogao bi biti Psića Sveznalica ako ga osvojim kod vas.
Ja ima nećaka koji ima 2 godine.Pravi je zaljubljenik u Formulu 1! Zna promijeniti tače, natočiti oriva i reći svojoj strini da sve to trebamo napraviti i na unoj ani omule!!!!!!!!
Noa trenutno nema najomiljeniju igračku jer su mu tek 3 mj,pa mu pažnju privlači sve što zvecka i lupka.
S obzirom da psić priča veliku bi mu pažnju i zanimanje naš sinčić posvetio:)
Najdraža igračka mom djetetu je plišani psić od starije .... ;) Ima samo 2 mjeseca a starija seka 8 godina i već zna se igrati sa psićeme hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji