Moji klinci Leona (18mj) i Borna (3g) jednostavno obooozavaju kad igraju igru kuhanja po maminoj kuhinji,(mama luda kad ih vidi,ali kad cujem onaj djecji smijeh iskreni i od srca sve zaboravim i dopustam.. ) otvore gredenac s loncima iz ladica vade zlice,lopatice,trajbalice (nozeve sam morala posakriti po visecim elementima) :) i onda pocinje od kuhanja čušpajza i kave, lupanja po bubnjevima,maćevanja do skrivanja u elemente.... sve igracke im brzo dosade i stoje po policama i jos nismo otkrili onu pravu da ima "ono nešto"... mozda Vi imate to nesto za nas..?
Moja djeca, Josip ( 3 god), Manuela (2 god) i Ana (1 god), se vole igrati sa svim igračkama i obavezno zajedno. Josip uspije i od mojih štipalica za robu napraviti avion, traktor i kućicu. Ali posebno voli auta od policije i traktore. Manueli su najdraži psići i svaki se mora zvati Dundo (po našem kućnom ljubimcu). A Ana voli sve što svira i pjeva, i što može staviti u usta. :)
Našoj Barbari koja ima 8 mjeseci najdraža je igračka svakim danom je neka druga: obična najlonska vrećica ili paket vlažnih maramica :) Zatim daljinski, naočale, mobiteli..Voli ona i zvečke i plišance, slikovnice gumirane jako..među omiljenima su naravno i dva fisher-price proivoda: grickalica-zvečka krokodil i didaktička gusjenica na rasklapanje. Zato garantiram da će joj psić sveznalica sigurno biti među omiljenima jer ju sve zanima i jako se brzo zaigra i prilagodi igrački..
Sortiraj odgovore
Najstariji