Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ana-ivanić

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Moji klinci Leona (18mj) i Borna (3g) jednostavno obooozavaju kad igraju igru kuhanja po maminoj kuhinji,(mama luda kad ih vidi,ali kad cujem onaj djecji smijeh iskreni i od srca sve zaboravim i dopustam.. ) otvore gredenac s loncima iz ladica vade zlice,lopatice,trajbalice (nozeve sam morala posakriti po visecim elementima) :) i onda pocinje od kuhanja čušpajza i kave, lupanja po bubnjevima,maćevanja do skrivanja u elemente.... sve igracke im brzo dosade i stoje po policama i jos nismo otkrili onu pravu da ima "ono nešto"... mozda Vi imate to nesto za nas..?

• Fran@

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Moj Fran obozava citati knjige,tj.slikovnice.Ali tek pocinje sve uciti,pa mozda imate nesto zanimljivo za nas.

darinka007@live.com

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Moja djeca, Josip ( 3 god), Manuela (2 god) i Ana (1 god), se vole igrati sa svim igračkama i obavezno zajedno. Josip uspije i od mojih štipalica za robu napraviti avion, traktor i kućicu. Ali posebno voli auta od policije i traktore. Manueli su najdraži psići i svaki se mora zvati Dundo (po našem kućnom ljubimcu). A Ana voli sve što svira i pjeva, i što može staviti u usta. :)

branka.kulas.3

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Unuci Pauli najdraža igračka trenutno su velike puzzle.

• Izi

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Moja Nika I Ema vole sve igračke, trenutno spavaju sa plišanim Bubamarama, igraju se puno s puzzlama. Vaš poklon bi super došao za njih i njihovu sobicu svaštaricu.

Izi

ivona28

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Našoj Barbari koja ima 8 mjeseci najdraža je igračka svakim danom je neka druga: obična najlonska vrećica ili paket vlažnih maramica :) Zatim daljinski, naočale, mobiteli..Voli ona i zvečke i plišance, slikovnice gumirane jako..među omiljenima su naravno i dva fisher-price proivoda: grickalica-zvečka krokodil i didaktička gusjenica na rasklapanje. Zato garantiram da će joj psić sveznalica sigurno biti među omiljenima jer ju sve zanima i jako se brzo zaigra i prilagodi igrački..

• mtk1965

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Najdraža igračka mojoj unuki je zvečka, a lad malo poraste mogao bi biti Psića Sveznalica ako ga osvojim kod vas.

• benc

Prijavi adminu

Ja ima nećaka koji ima 2 godine.Pravi je zaljubljenik u Formulu 1! Zna promijeniti tače, natočiti oriva i reći svojoj strini da sve to trebamo napraviti i na unoj ani omule!!!!!!!!

• ivanoa

Prijavi adminu

Noa trenutno nema najomiljeniju igračku jer su mu tek 3 mj,pa mu pažnju privlači sve  što zvecka i lupka.
    S obzirom da psić priča veliku bi mu pažnju i zanimanje naš sinčić posvetio:)

• Silva

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Najdraža igračka mom djetetu je plišani psić od starije .... ;) Ima samo 2 mjeseca a starija seka 8 godina i već zna se igrati sa psićeme hehe

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.