Moja dečki kao pravi tatini sinovi vole alat i to ne dječji nego pravi. Stalno šarafaju i pomažu tati. Kutija za alat je 2x teža od njih dvojice malaca zajedno, ali nema veze. Zvuk ključeva i odvijača je njihova omiljena glazba
Mojem malisi najdraza je plisana pcelica kojoj svakodnevno guguce..mislim da bi ga odusevila plisana igracka sa zvukovima kao sto je psic sveznalica :-D
Moja djecica vole 'telefonirati' :) Pored mase igracaka i imitacija mobitela, najdrazi su im pravi mobiteli.. Malena se ponekad zaigra i sa telefonom 'Sveznalica'.. Sigurna sam da bi im psic bio predivan poklon ispod borica zato sto vole pjevati i plesati kada su pravi mobiteli posakrivani :Dbbbbbbbb
mojoj djevojčici najdraža je njena plišana lutkica, sva je već isprana, ali njoj je najdraža i ne odvaja se od nje. s njom zaspi i s njom se budi, priča s njom kao da joj je najbolja prijateljica. dala joj je ime Gaga i to je posebna ljubav između njih dvije. ovaj poklon bi ju oduševio pod borom jer Gaga i ona bi dobile novog prijatelja
Najdraže igračke su kockice i igračke koje ispuštju razne zvukove....
Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.
moj sin se najviše igra autićima na tepih stazi,a spava sa jastukom u obliku mace.kad mu dosadi auto staza,onda se igra autima na krevetu po rubu prekrivača.njemu je i obična olovka dobra za igru,stvarno sa svačim se može zaigrati.
lopta koja u sebi ima kuglice koje ispuštaju zvuk kad se s njome igra....
Sortiraj odgovore
Najstariji