Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

mimi30

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Moja dečki kao pravi tatini sinovi vole alat i to ne dječji nego pravi. Stalno šarafaju i pomažu tati. Kutija za alat je 2x teža od njih dvojice malaca zajedno, ali nema veze. Zvuk ključeva i odvijača je njihova omiljena glazba

• avirovic.marta

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Mojem malisi  najdraza je plisana pcelica kojoj svakodnevno guguce..mislim da bi ga odusevila plisana igracka sa zvukovima kao sto je psic sveznalica :-D

• marija.mare.165

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Moja djecica vole 'telefonirati' :) Pored mase igracaka i imitacija mobitela, najdrazi su im pravi mobiteli.. Malena se ponekad zaigra i sa telefonom 'Sveznalica'.. Sigurna sam da bi im psic bio predivan poklon ispod borica zato sto vole pjevati i plesati kada su pravi mobiteli posakrivani :Dbbbbbbbb

• Dagi

Prijavi adminu

Naše najdraže igračke su autići, cesta i kocke. :)

• majolina

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

mojoj djevojčici najdraža je njena plišana lutkica, sva je već isprana, ali njoj je najdraža i ne odvaja se od nje. s njom zaspi i s njom se budi, priča s njom kao da joj je najbolja prijateljica. dala joj je ime Gaga i to je posebna ljubav između njih dvije. ovaj poklon bi ju oduševio pod borom jer Gaga i ona bi dobile novog prijatelja

mama842

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Najdraže igračke su kockice i igračke koje ispuštju razne zvukove....

Život je plamen koji uvijek gori, ali se ponovno zapali svaki put kad se dijete rodi.

Josipa2012

Prijavi adminu

LEGO DUPLO kocke, SVEZNALICA cd player, slikovnice .. :-)

Walternerm

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

moj sin se najviše igra autićima na tepih stazi,a spava sa jastukom u obliku mace.kad mu dosadi auto staza,onda se igra autima na krevetu po rubu prekrivača.njemu je i obična olovka dobra za igru,stvarno sa svačim se može zaigrati.

• lidija81

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

lopta koja u sebi ima kuglice koje ispuštaju zvuk kad se s njome igra....

• mamaOS

Prijavi adminu

moja curica se najviše voli igrati u baby gymu

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.