Najdraža igračka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivoonaa
    10. Prosinac 2013. 15:26

ja nemam svoje dijete, ali imam nećaka kojeg jaako volim i pošto je još jako mali (napunio je 4 mjeseca 1.2.) i ni nema nekakvih igračaka osim zvečkica, voljela bih mu pokloniti psića sveznalicu da mu to bude prva igračka :)

• inesova
    10. Prosinac 2013. 15:26

mojem anđelu od 11 mjeseci najdraže igračke su sve didaktičke,koje svijetle i sviraju,a jako voli fisher priceov telefon

• tih
    10. Prosinac 2013. 15:35

Našem malom dječaku od 12 tjedana najdraža igračka je zvečka žirafa kupljena u dm-u. Nevjerojatno je kako reagira na nju, smije joj se i guguće. :)

• m@nniq
    10. Prosinac 2013. 15:43

moj malecki ima zvecku-telefon, ona mu je najdraza,psica sveznalicu cemo kupiti za bozic kada budemo imali 6 mj,2 mj sanjam tu igracku hehe budemo ju kupili bez obzira na sve pa i cjenu  

marina.vucic.140
    10. Prosinac 2013. 15:45

mi smo u slatkom iscekivanju malog princa tako da su mu trenutno najdraze igracke mamina rebra i igra "kako mogu jace udariti mamu" u rebra. premda jos imamo vremena, voljeli bi imati psica Sveznalicu da i mi postanemo male sveznalice s njim

• mpetrac
    10. Prosinac 2013. 15:46

Naš mali sin (7, 5mj) uz sve igračkice koje ima najviše voli mamine i tatine - šlape :D

• piglet
    10. Prosinac 2013. 15:50

Mojoj dječici - curici školarki od 10 godina je još uvijek najdraža igračka Barbika, a mom sinčiću od 4 godine Lego duplo kockice, ali će nam tetka u veljači roditi jednog malog dječaka koga svi željno išćekujemo, tako bi mu rado poklonili za rođenje Psića Sveznalicu.

• leptiricca
    10. Prosinac 2013. 15:54

mojoj maleckoj najdraze igračke su daljinski, sisanje čarapa,te razne gumene žvakalice..

• SanjaSaki
    10. Prosinac 2013. 16:11

Nasem malisanu od 11.mj su najdraze igracke daljinski,slape i sve sto mama koristi u kuhinji  Mozda bi mu psic sveznalica bio prva igracka koja bi ga zanimala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.