ja nemam svoje dijete, ali imam nećaka kojeg jaako volim i pošto je još jako mali (napunio je 4 mjeseca 1.2.) i ni nema nekakvih igračaka osim zvečkica, voljela bih mu pokloniti psića sveznalicu da mu to bude prva igračka :)
mojem anđelu od 11 mjeseci najdraže igračke su sve didaktičke,koje svijetle i sviraju,a jako voli fisher priceov telefon
Našem malom dječaku od 12 tjedana najdraža igračka je zvečka žirafa kupljena u dm-u. Nevjerojatno je kako reagira na nju, smije joj se i guguće. :)
moj malecki ima zvecku-telefon, ona mu je najdraza,psica sveznalicu cemo kupiti za bozic kada budemo imali 6 mj,2 mj sanjam tu igracku hehe budemo ju kupili bez obzira na sve pa i cjenu
mi smo u slatkom iscekivanju malog princa tako da su mu trenutno najdraze igracke mamina rebra i igra "kako mogu jace udariti mamu" u rebra. premda jos imamo vremena, voljeli bi imati psica Sveznalicu da i mi postanemo male sveznalice s njim
Naš mali sin (7, 5mj) uz sve igračkice koje ima najviše voli mamine i tatine - šlape :D
Mojoj dječici - curici školarki od 10 godina je još uvijek najdraža igračka Barbika, a mom sinčiću od 4 godine Lego duplo kockice, ali će nam tetka u veljači roditi jednog malog dječaka koga svi željno išćekujemo, tako bi mu rado poklonili za rođenje Psića Sveznalicu.
mojoj maleckoj najdraze igračke su daljinski, sisanje čarapa,te razne gumene žvakalice..
Nasem malisanu od 11.mj su najdraze igracke daljinski,slape i sve sto mama koristi u kuhinji Mozda bi mu psic sveznalica bio prva igracka koja bi ga zanimala.
Sortiraj odgovore
Najstariji