Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ja nemam svoje dijete, ali imam nećaka kojeg jaako volim i pošto je još jako mali (napunio je 4 mjeseca 1.2.) i ni nema nekakvih igračaka osim zvečkica, voljela bih mu pokloniti psića sveznalicu da mu to bude prva igračka :)
moj malecki ima zvecku-telefon, ona mu je najdraza,psica sveznalicu cemo kupiti za bozic kada budemo imali 6 mj,2 mj sanjam tu igracku hehe budemo ju kupili bez obzira na sve pa i cjenu
mi smo u slatkom iscekivanju malog princa tako da su mu trenutno najdraze igracke mamina rebra i igra "kako mogu jace udariti mamu" u rebra. premda jos imamo vremena, voljeli bi imati psica Sveznalicu da i mi postanemo male sveznalice s njim
Mojoj dječici - curici školarki od 10 godina je još uvijek najdraža igračka Barbika, a mom sinčiću od 4 godine Lego duplo kockice, ali će nam tetka u veljači roditi jednog malog dječaka koga svi željno išćekujemo, tako bi mu rado poklonili za rođenje Psića Sveznalicu.
Nasem malisanu od 11.mj su najdraze igracke daljinski,slape i sve sto mama koristi u kuhinji Mozda bi mu psic sveznalica bio prva igracka koja bi ga zanimala.
Sortiraj odgovore
Najstariji