Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivoonaa

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

ja nemam svoje dijete, ali imam nećaka kojeg jaako volim i pošto je još jako mali (napunio je 4 mjeseca 1.2.) i ni nema nekakvih igračaka osim zvečkica, voljela bih mu pokloniti psića sveznalicu da mu to bude prva igračka :)

• inesova

Prijavi adminu

mojem anđelu od 11 mjeseci najdraže igračke su sve didaktičke,koje svijetle i sviraju,a jako voli fisher priceov telefon

• tih

Prijavi adminu

Našem malom dječaku od 12 tjedana najdraža igračka je zvečka žirafa kupljena u dm-u. Nevjerojatno je kako reagira na nju, smije joj se i guguće. :)

• m@nniq

Prijavi adminu

moj malecki ima zvecku-telefon, ona mu je najdraza,psica sveznalicu cemo kupiti za bozic kada budemo imali 6 mj,2 mj sanjam tu igracku hehe budemo ju kupili bez obzira na sve pa i cjenu  

marina.vucic.140

Prijavi adminu

mi smo u slatkom iscekivanju malog princa tako da su mu trenutno najdraze igracke mamina rebra i igra "kako mogu jace udariti mamu" u rebra. premda jos imamo vremena, voljeli bi imati psica Sveznalicu da i mi postanemo male sveznalice s njim

• mpetrac

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Naš mali sin (7, 5mj) uz sve igračkice koje ima najviše voli mamine i tatine - šlape :D

• piglet

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Mojoj dječici - curici školarki od 10 godina je još uvijek najdraža igračka Barbika, a mom sinčiću od 4 godine Lego duplo kockice, ali će nam tetka u veljači roditi jednog malog dječaka koga svi željno išćekujemo, tako bi mu rado poklonili za rođenje Psića Sveznalicu.

• leptiricca

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

mojoj maleckoj najdraze igračke su daljinski, sisanje čarapa,te razne gumene žvakalice..

• masha.123

Prijavi adminu

damjanova najdraža igračka je plišani medvjed velik metar i pol kojeg si uredno svaku večer dovuče u krevet i spava sa njim između mame i tate.. :)

• SanjaSaki

Prijavi adminu

Nasem malisanu od 11.mj su najdraze igracke daljinski,slape i sve sto mama koristi u kuhinji  Mozda bi mu psic sveznalica bio prva igracka koja bi ga zanimala.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.