Mojem sinu (2 mj) je najdrazi slonic koji ima suskavo uho, pa cim ga vidi odma rucice i nogice rade od veselja
Mojem sinu (2 mj) je najdraza igracka slonic koji ima suskavo uho, pa cim ga vidi odma mu se nasmije i mase s rucicama i nozicama :D
Moji dečki blizanci su još mali imaju tek 1.godinu tako da nemaju još najdraže igračke ,sve su razbacane svuda po stanu,njima su draži i zanimljiviji naši mobiteli,kućni telefon i najomiljeniji daljinski upravljači hehe :)
Mojoj djevojčici najdraža je igračka plišani klaun Bumba bez kojeg doslovno ne ide ni na wc, zbog čega je jako često u pranju pa je i boja već izblijedila. Iako jako voli zvučne igračke, ovaj Bumba ne svira ni ne pjeva, ali zato ona njemu svaki dan otpjeva novu pjesmicu koju je naučila u vrtiću,
Hmmmm.... kad se probudim, odmah tražim mamu, nekako mislim da je ona moja najdraža igračka. S njom mogu apsolutno sve! Njezini prsti stvaraju svakakve likove, njeno lice bude čudno i smiješno nekada, mama se pretvori u most ispod kojeg prolazim i u konjića kojeg jašem. A kad mi dosadi :) onda su tu sveznalice koje sviraju kad ubacim kockice i pričaju kad okrenem stranicu knjige.
U potpisu ja Lovro i mama kao moja najdraža igračka!
Moj 7mj.dečkić obožava Ludi štap što je nasljedio od velike seke, udara njime i strašno se veseli a i mi s njim.
Mom malenom sinu je najdraža igračka sitni, gumeni, zeleni dinosaur kojemu se smije i cakle mu se oči svaki put kad ga zagleda. Skromnu igračku je toliko zavolio, samo on zna zašto, mada se mama i tata nadaju malom štreberskom znanstveniku. S obzirom da je u fazi kada ga počinje sve zanimati i zabavljati, kada je sve obavijenom dječjim smijehom i radoznalošću, uopće ne sumnjamo da će našem sinu ovaj psić doći kao novi najbolji nerazdvojni prijatelj, s kojim ćemo ga morati svaku večer ušukati u mali krevetić, jer ipak je psić sveznalica prijatelj po njegovoj mjeri.
Mojem sinu od 5 godina najdraža igracka je njegov dvogodišnji brat. Osim toga sve igracke sa glazbenom podlgom. sto glasnije to bolje :)
Mlađi se još uvijek zadovoljava onim što mu velikodušno dodijeli stariji brat, ali m,islim da neće zadugo biti tako :)
Moja curica je mali umjetnik,pa su joj igračke poput,ploče za crtanje,najdraže.Po mom mišljenju,Naravno trebali bi nju pitati...ipak je to njezin svijet,ona bi znala najbolji odgovor.pozdrav :o)
Mojoj malenoj 5 mjeseci staroj kćeri je još uvijek najdraži slonić sa šuškavim ušima kojeg je dobila s 3 mjeseca od bake :)
Jednostavno mu se uvijek obraduje i maše rukicama kada ga vidi.
Mislim da bi joj psić bio super poklon za Božić :)
Sortiraj odgovore
Najstariji