Najdraža igračka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ena028
    10. Prosinac 2013. 13:20

moj 15mj sincic je pravi mali istrazivac, a trenutno mu je najdraze istrazivati kuhinju,pa su mu kuhace,zdjelice i lonci nadraza zanimacija. Osim toga rado se igra kockicama i magneticima na frizideru :)

• nickabj
    10. Prosinac 2013. 13:20

Moja curka će sad 11 mj. Najdraža igračka joj je beba :) Ne ispušta je iz ruke. Kud idemo mi, tu ide i beba, a presvlačenje je ponekad nemoguća misija.. Jer kako navući rukav kad je beba u ruci ;)

• Mamica5
    10. Prosinac 2013. 13:21

Ajoj, trenutno smo u fazi "ziiiii"... Iliti prevedeno na hrvatski "fen". Najdraža igračka, pa nam svima suši kosu i ponekad udari u glavu... :)

• anacg
    10. Prosinac 2013. 13:21

Fran je jos malen (6,5 mjeseci)  pa najvise voli igrati se sa starijom sekom :) ... polako otkriva igracke- najdraze su mu koje imaju zvukove kao loncic sveznalica ...

ZeljkaPapic
    10. Prosinac 2013. 13:23

Gabrijela je 2 i pol godine, obožava svog krpenog Kravića (tako ga ona zove)..Kravić ima duuuuugačke noge i ruke i voli ga ušuškat da spava i vozit u kolicima za lutke. Također, kad idemo u šetnju onda ga Gabi uhvati za jednu ruku, a ja za drugu i tako šetamo Gabi, Kravić i ja

Kiana
    10. Prosinac 2013. 13:25

Petar ima 2 godine i najdraža igračka mu je mamin mobitel :-D ...već s godinu dana otvarao si je aplikacije koje sam skinula za njega i sad, zahvaljujući njima, zna desetke engleskih riječi i rečenica, pjevati puno pjesmica,brojati na hrvatskom i engleskom do 10, pozna nekoliko boja, zna 20 slova, igra memory ..ma prava mala spužvica je, sve pamti  :-)

• Miracle2
    10. Prosinac 2013. 13:26

Našoj curi najdraža igračka je plišana crno-bijela kravica koju je tata izvukao iz automata. A uz kravicu obožava i plišanog psića :-)

• lidija-pepa
    10. Prosinac 2013. 13:26

Petra , godinu i pol , jako voli igračke koje sviraju , a posebno voli didaktičke petlje, s tim se može zabavljati satima...

• mamaEma
    10. Prosinac 2013. 13:28

Mirta-7 mjeseci,ne može se odlučiti je li to slikovnica za kupanje ili vrečica od špageta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.