Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ofcabik

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

najdraže igračke mog pileta su labela,moje stare figurice iz kinder jajeta i plastične životinje ;)

• danijela31

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Imamo  Fisher Price Gusjenicu Pričalicu i ona nam je super,jako se zabavljamo uz gusjenicu,vidjeli smo i Psića sveznalicu u trgovini i oduševili smo se,puno pjeva,priča i mislim da je to odlična igračka za djecu,uz gusjenicu pričalicu smo propričali,a uz psića sveznalicu čemo svašta naučiti :)

irena25ri

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Mojoj maloj Mariji je najdraza njena imenjakinja aristocat Marie iz kolekcije Walt Disney. S njom zna komunicirati i po sat vremena u komadu. :-)

kisica

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Traktori..u svim oblicima, mali, veliki, sa prikolicama i bez njih :)

dianaO

Prijavi adminu

Mojoj Lari najdraze je svirati sintisajzer, rodena je za sviranje i ples. Cim ga dohvati tu nema stajanja..ples, vika, smijeh, skroz je slatka. Uz to, ima i puza od F&P, u koji ubacuje oblike kroz rupe predvirene za vrstu oblika, on takoder svira kad se zaljulja pa joj jos nije dosadio.to joj je prva didakticja igra, jos je malo nespretna s oblicima, ali se trudi.kad uspije, pljesce sama sebi :D

• nicole

Prijavi adminu

mi volimo svašta...od malih do velikih kamiona,šarenih loptica, gumenih patkica pa sve do plišanih medića :)

• nicole

Prijavi adminu

mi volimo sve i svašta...od malih do velikih kamiona, šarenih loptica, gumenih patkica i plišanih medića :)

• L.A..

Prijavi adminu

Moj mali od 16 mjeseci trenutno voli samo jednu igračku...i to je usisavač.. :)

• klokic

Prijavi adminu

Sve su nam zvečke i igračke jako brzo dosadile i uvijek su zanimljivije bile kartonske kutije ili paketić maramica, ali knjiga za sveznalice Fisher Price je iznimka. Dobili smo je sa tri mjeseca i sad sa 10 je još uvijek najbolja. Kćerka je prvo samo slušala pjesmice, kasnije listala stranice, sad već stiska nosić, još mora naučit boje i brojeve i slova... vidim da će potrajat ta knjigica :)

• ivana04

Prijavi adminu

Mi volimo najviše društvene igre tipa čovječe ne ljuti se, puzzle i tako, u tim igrama igraju se i mama i djeca :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.