Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ruzica.kerosevic

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Moja curica ima 5 mjeseci i najdraža igračka nakon njenih ručica je šuškava pčelica i mala zvečkica. Istražuje materijale i boje sve dok ne utone u san :)

TinaNavy

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Otkad smo krenuli u jaslice ne odvaja se od mevjedića kojem je sam nadjenuo ime MEDO PF (izvodeći neki specifičan zvuk kad izgovara njegovo ime)! Pa taj medo obavlja sve radnje s nama od spavanja, igranja do odlaska na tutu!

• meca26

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

medo winnie pooh nam je najdraža igračka, od kojeg se moj palčić ne odvaja ni kada spava

tinchy

Prijavi adminu

Naša princeza ima 9 mjeseci i najdraže igračke su mamina kosa, mamine naušnice i tatin daljinski!
    Psića sveznalicu imamo i sve pohvale, super stvar za učenje dijelova tijela i boja te raznih pjesmica!
    Kad se igra sa psićem onda su joj najdraže njegove uši koje voli grickati a psić joj na to odgovori " volim te " :-)

doona

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Moj sinčić tek ima 2 i pol mjeseca, te mu je za sad najzanimljiviji mobil iznad krevetića i njegove vlastite ruke koje je počeo upoznavati.

• mama0007

Prijavi adminu

moja princeza je za Sv. Nikolu dobila LONČIĆ SVEZNALICU i oduševljena je, ne odvaja se od njega, ima 11mj 

ana625

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

mi imamo 6 i pol mjeseci i psić je prvi izbor među svim ostalim igračkama. skužili smo gdje treba stisnuti da psić pjeva a mi možemo plesati. isto tako imamo i knjigu za sveznalice koja je igračka broj dva. sve pohvale za obje igračke jer su odlične...

AnnaMaria

Prijavi adminu

Pozdrav,mrvica moja ima 4mjeseca i sada trenutno sve voli ali najdraža igračka mu je plišani leptirić koji ima velike oći i ruke su mu najzanimljivije,i sigurna sam ako dobije psića svezalicu biti ce mu najzanimljivija i najljepša igračkica! 

D-L

Prijavi adminu

S 4 mjeseca najviše voli baby gym, i to kad mu mijenjamo visilice pa se iznenadi. A još više voli svoje ručice. Skroz ih nešto prevrće, promatra, "broji" prstiće... preslatko!

štrumfić

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Naša najdraža igračka je plišani smeđi medvjedić. Zove se Bu bu. To je toliko velika ljubav da se ne odvaja niti sekunde od njega. Doslovno ga drži u rukama non stop i danju i noću. Stalno je s nama: zajedno za stolom kad se jede, na spavanju, na kupanju, u autu, u jaslicama, na moru, u gostima. Znali smo ga i ostaviti pa se vraćati kilometrima daleko nazad..... Nema mjesta gdje nije bio. Jadan je već od pranja i šivanja sav se iscufao i polako padam u očaj što će biti kada više neće biti za upotrebu. Dobili ga na poklon  i nema mjesta gdje nismo tražili da bi našli istog za rezervu.....

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.