Moja curica ima 5 mjeseci i najdraža igračka nakon njenih ručica je šuškava pčelica i mala zvečkica. Istražuje materijale i boje sve dok ne utone u san :)
Otkad smo krenuli u jaslice ne odvaja se od mevjedića kojem je sam nadjenuo ime MEDO PF (izvodeći neki specifičan zvuk kad izgovara njegovo ime)! Pa taj medo obavlja sve radnje s nama od spavanja, igranja do odlaska na tutu!
medo winnie pooh nam je najdraža igračka, od kojeg se moj palčić ne odvaja ni kada spava
Naša princeza ima 9 mjeseci i najdraže igračke su mamina kosa, mamine naušnice i tatin daljinski!
Psića sveznalicu imamo i sve pohvale, super stvar za učenje dijelova tijela i boja te raznih pjesmica!
Kad se igra sa psićem onda su joj najdraže njegove uši koje voli grickati a psić joj na to odgovori " volim te " :-)
Moj sinčić tek ima 2 i pol mjeseca, te mu je za sad najzanimljiviji mobil iznad krevetića i njegove vlastite ruke koje je počeo upoznavati.
moja princeza je za Sv. Nikolu dobila LONČIĆ SVEZNALICU i oduševljena je, ne odvaja se od njega, ima 11mj
mi imamo 6 i pol mjeseci i psić je prvi izbor među svim ostalim igračkama. skužili smo gdje treba stisnuti da psić pjeva a mi možemo plesati. isto tako imamo i knjigu za sveznalice koja je igračka broj dva. sve pohvale za obje igračke jer su odlične...
Pozdrav,mrvica moja ima 4mjeseca i sada trenutno sve voli ali najdraža igračka mu je plišani leptirić koji ima velike oći i ruke su mu najzanimljivije,i sigurna sam ako dobije psića svezalicu biti ce mu najzanimljivija i najljepša igračkica!
S 4 mjeseca najviše voli baby gym, i to kad mu mijenjamo visilice pa se iznenadi. A još više voli svoje ručice. Skroz ih nešto prevrće, promatra, "broji" prstiće... preslatko!
Naša najdraža igračka je plišani smeđi medvjedić. Zove se Bu bu. To je toliko velika ljubav da se ne odvaja niti sekunde od njega. Doslovno ga drži u rukama non stop i danju i noću. Stalno je s nama: zajedno za stolom kad se jede, na spavanju, na kupanju, u autu, u jaslicama, na moru, u gostima. Znali smo ga i ostaviti pa se vraćati kilometrima daleko nazad..... Nema mjesta gdje nije bio. Jadan je već od pranja i šivanja sav se iscufao i polako padam u očaj što će biti kada više neće biti za upotrebu. Dobili ga na poklon i nema mjesta gdje nismo tražili da bi našli istog za rezervu.....
Sortiraj odgovore
Najstariji