Tomas ima 6mjeseci i najviše voli zvečku grickalicu niču mu zubići ujedno mu ublažava bol a i nove zvukove koje on sam proizvodi kad sa njom maše.
Najdraže igrače mojoj Piji su definitivno kockice za slaganje tornja kojeg sruši i slaže ponovno! Obožava ih slagati ponekad odvajajući boje što me ugodno iznenadilo... Kako su kocke velike moramo imati puno prostora prilikom rušenja da se ne bih štogod oštetilo :)
Od samog pocetka smo ju okruzili sa winnie the pooh stvarima i igrackama pa su joj oni sada najprepoznatljiviji :) jedna od prvih suskalica bila je zirafica Fisher Price sa kojom smo smislili igricu 'Zirafa ima nosic, Nika ima nosic…' I sada sa 4 mj smo dobili preslatku sarenu gusjenicu koju kada rastegnemo vibrira vracajuci se natrag i ima zvoncic u guzi pa joj to stavimo na trbicu :)
naš mališan ima 11 mjeseci i najviše voli slikovnicu sa pjesmom "U kadici su psića tri" :)
moja Klarica ima 14 mjeseci i najviše voli naš laptop :P Pa bi bilo lijepo kad bi psić došao i promijenio trenutnu situaciju :D
Najdraža igračka malog Borne je Knjiga za sveznalice koju neprestano istražuje te otkriva njene nove mogućnosti i načine upotrebe te pritom izražava veliko odueševljenje. Zato mislim da bi pogotovo bio odusevljen psićem za sveznalice :)
Najdraža igračka mojeg djeteta je sve što svira jer ona obožava glazbu i sve što može stiskati da to svira da ona onda pleše..
Moja starija curica od skoro 2 i pol godine jako voli kockice, tipa Lego duplo, krpene velike lutke i plišance s kojima jako voli " komunicirati", dok sam mlađoj od 4 mjeseca još uvijek ja najdraža igračka..hehe. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji