Najdraža igračka

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marry4461

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

mojoj curici od 9 mjeseci najdraži je tatin mobitel,kad ga vidi ništa drugo ne dolazi u obzir.

a_a_fil

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Filip ima 10 i pol mj i polako uči hodati. Voli se igrati sa svim što zvecka i svira. Čak je počeo i plasati kad zasvira neka pjesmica i ovih dana je naučio paliti (na nos) loptu sveznalicu pa svi moramo plesati kada krene: "hura, hura loptom zaigraj"!

• mimi1003

Prijavi adminu

moja princeza ima 18.mj., najdraža igračka njoj je beba s dugom kosom, ne odvaja se od nje, kupa nju, presvlači, češlja, milina za gledati kako se moja beba igra s plastičnom bebom

• BaraMika

Prijavi adminu

Naš princ ima 7,5 mjeseci i najdraže su mu one igračke koje može staviti u usta i gristi u iščekivanju zubića, ali voli i sve igračke koje sviraju, pričaju, pjevaju, stoga je trenutno  najzanimljiviji mali sintisajzer.

• JENNY1

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Definitivno najdraža igračka ujedno i nerazdvojni prijatelj naše male princeze je prekrasni plišani konjić Bruno. Naša djevojčica mu je dala ime po jednom liku iz njoj posebno dragog crtića. Bez konjića je spavanje nezamislivo, dok ona jede on sjedi na stolu i obavezno je mora gledati. Pred spavanje ga uvijek čvrsto grli i posebno ga voli dragati po uhu. Konjić nas prati bilo da idemo na more, u posjetu, na izlet. Vožnja u autu je nezamisliva bez njegove pratnje. Mislim da će takvu veliku ljubav biti jako teško zamijeniti. U posljednje vrijeme joj se sviđa jako i Štrumpfeta te Lego Duplo figurice princeza, ali ipak konjić je poseban i drži prvo mjesto omiljenih igrački.

missha

Broj poruka: 689

Prijavi adminu

Starija curka ima više dragih igrački, ovisno gdje je :D Jednu barbiku obožava kupat, kod bake joj je najdraži motor, kod druge bake su to kocke... A igračka koja ide svugdje je plišani tigar Tigi :D On ide s njom k teti doktorici i na cijepljenje, ide k prijateljima, k kumovima, u tramvaj i na more :D A manja curka trenutno najviše voliautić s pesekom koji ima razne melodije pa si svira, gricka ga i slini :D

• mismis

Prijavi adminu

nasa princeza također voli sve igračke koje sviraju, među najdražima joj je knjiga sveznalica također od fisher-price-a 

• zvončica

Prijavi adminu

pozdrav svima....sin ima 2.godine....veseli dječak,koji nema sekundu mira,jedino dok spava....igrati se može cijeli dan,zaboravi na hranu i na sve oko njega.obožava plišane igracke,autice...nas jedinac ima zeku plavog plisanog s kojim spava....zeku nedam nikom..sve moze,ali zeku nedam..

KETI

Prijavi adminu

Najdraza igracka mom sinu je knjiga za sveznalice (FISHER PRICE),prezivjela je sva slinjenja  i bacanja,sad nam pjesmice ore boravkom,plesemo,pjevamo,pokazujemo pojmove,uskoro cemo uciti boje i brojati!

• Mihaela2504

Prijavi adminu

Moje blizanke imaju 2 godine i obozavaju plisane igracke! A u zadnje vrijeme im se svidjaju vau vau kak one vele ..

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.