Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    20. Listopad 2019. 11:09

Pozdrav svima, i ja bi se pridružila molitvi. Iza mene 5 godina braka, skoro toliko dugo pokusavanja, nalazi su nam uredni, 4 ciklusa stimulacija klomifenom, imali smo 1 neuspješnu inseminaciju, drugu smo odgodili jer se pojavila cista, napravila sam pauzu od svega već skoro 2 godine, iskreno ne znam sto da radim 

Matkiša 😎
    20. Listopad 2019. 18:08

Pozdrav svima! Slučajno sam naletila na ovu temu...
    Želim se nadovezati na temu vjere i MPO ... na ispovijedi je svećenik (kada sam mu predstavila svoj život, da pokušavamo neko vrijeme ) zapeo upravo za tu temu..Kao grom iz vedra neba!  Nije znao niti objasniti niti je znao što o tome! 
    Potpuno je zanemario ostatak onoga što mene pati nego kao da se svim silama htio pobrinuti da ja ne bi otišla a da ne shvatim da je to zlo i grijeh...
    Izašla sam naživcirana, umjesto mira i olakšanja bogme mi dao nemir! 
    Evo sad sam se tu iskukala , oprostite mi ;) 
    Želim svima svu sreću bez obzira na koji način došli do bebe 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    20. Listopad 2019. 20:55

nena27

Pozdrav svima, i ja bi se pridružila molitvi. Iza mene 5 godina braka, skoro toliko dugo pokusavanja, nalazi su nam uredni, 4 ciklusa stimulacija klomifenom, imali smo 1 neuspješnu inseminaciju, drugu smo odgodili jer se pojavila cista, napravila sam pauzu od svega već skoro 2 godine, iskreno ne znam sto da radim

Draga nena27 moj savjet ti je otici u specijalista gineglkologa i obaviti ponovo sve moguce pretrage i onda viditi dali da pokusate sa potmomognutom!

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

20. Listopad 2019. 21:03

Mattan28

Pozdrav svima! Slučajno sam naletila na ovu temu…
    Želim se nadovezati na temu vjere i MPO … na ispovijedi je svećenik (kada sam mu predstavila svoj život, da pokušavamo neko vrijeme ) zapeo upravo za tu temu..Kao grom iz vedra neba! Nije znao niti objasniti niti je znao što o tome!
    Potpuno je zanemario ostatak onoga što mene pati nego kao da se svim silama htio pobrinuti da ja ne bi otišla a da ne shvatim da je to zlo i grijeh…

Matana28 mislim da taj Svecenik nije svecenik jer ako on nije tebe htio saslusati i tvoj teret i tugu onda se nema sta reci! Tko je on da sudi samo dragi B9g nam moze danas sutra suditi sta je onda sa onim kojeli su upijeli sa umjetnom da Bog nije htio to dijete nebi ga ni dao! Oni ne rade cudo i ne revlcu nam evo trudni ste suuuper nego isto cekamo 15 dana i hoce li se primiti opet je sve u Bozjim rukama!
    Pisala sam davno ovdje da sam se ispovijedila kod dva svecenika i oba su me odrijesila i rekli da je to bolest danasnjice i neka nam Dragi Bog bude upomoci! I stvarno mislim da svi svecenici nisu isti !
    I jedino cubjednig dana  kada umrem i pred Boga dodjem znati dali on to smatra grijehom!
    Bog to nigdi nije napisao a crkva je to uvela kao grijeh !
    Kako onda sva ta djeca sta su se rodila ja mislim da nije Big tio dati da nebi ni dosli na ovi svijet!
    Nemoj se opterecivati!
    Bog zna tvoji dusu i srce i zna da imas problem!
    I mislim da je i doktore stvorio da pomognu zato i postoje doktori , ucitelji , sivaci , krojaci itddd....
    Svak je Bog  dao sa svrhom!
    Jer nista nije dano a sa onaj odozgo ti nije dao!🙏🙏🤗❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Matkiša 😎
    21. Listopad 2019. 07:17

ma da , užas... i oni su pobrkali lončiće.... to je jako ponižavajuće za žene koje su u postupku a vjernice su , da pored svega netko im govori da su to vražja posla i da ih se osuđuje.. sutra to mogu biti ja ili bilo tko drugi  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

22. Listopad 2019. 14:26

Curee dragee sijetila sam se sviju vas danas u kapelici molim i dalje za svee !🙏🙏🥰 
    Svaku vecer u 11nastojim izmoliti nekad malo ranije nekad kasnije a nekad i priko dana ali bitno da molimo i da se uvijek jedne drugih sijetimo i predamo!!🙏🙏🥰❤ 
    Ja cekam do testica i bete 😁🤗🥰🙏1.11 ❤

• Anamaria1979
    23. Listopad 2019. 19:09

Belaaa

Mattan28

Pozdrav svima! Slučajno sam naletila na ovu temu…
    Želim se nadovezati na temu vjere i MPO … na ispovijedi je svećenik (kada sam mu predstavila svoj život, da pokušavamo neko vrijeme ) zapeo upravo za tu temu..Kao grom iz vedra neba! Nije znao niti objasniti niti je znao što o tome!
    Potpuno je zanemario ostatak onoga što mene pati nego kao da se svim silama htio pobrinuti da ja ne bi otišla a da ne shvatim da je to zlo i grijeh…
    Matana28mislim da taj Svecenik nije svecenik jer ako on nije tebe htio saslusati i tvoj teret i tugu onda se nema sta reci! Tko je on da sudi samo dragi B9g nam moze danas sutra suditi sta je onda sa onim kojeli su upijeli sa umjetnom da Bog nije htio to dijete nebi ga ni dao! Oni ne rade cudo i ne revlcu nam evo trudni ste suuuper nego isto cekamo 15 dana i hoce li se primiti opet je sve u Bozjim rukama!
    Pisala sam davno ovdje da sam se ispovijedila kod dva svecenika i oba su me odrijesila i rekli da je to bolest danasnjice i neka nam Dragi Bog bude upomoci! I stvarno mislim da svi svecenici nisu isti !
    I jedino cubjednig dana kada umrem i pred Boga dodjem znati dali on to smatra grijehom!
    Bog to nigdi nije napisao a crkva je to uvela kao grijeh !
    Kako onda sva ta djeca sta su se rodila ja mislim da nije Big tio dati da nebi ni dosli na ovi svijet!
    Nemoj se opterecivati!
    Bog zna tvoji dusu i srce i zna da imas problem!
    I mislim da je i doktore stvorio da pomognu zato i postoje doktori , ucitelji , sivaci , krojaci itddd….
    Svak je Bog dao sa svrhom!
    Jer nista nije dano a sa onaj odozgo ti nije dao!🙏🙏🤗❤

Slazem se....❤

• Anamaria1979
    23. Listopad 2019. 19:13

Bog je jedini stvoritelj i svemoguc, ako On zeli, On moze sve, a doktore je i poslao na svijet da nam pomazu.....
    Cestitke svim trudnicama, drzi te se!👍

Marta...
    24. Listopad 2019. 14:40

Drage moje, molim vas pomolite se za moju sestru i bebu koja upravo ide ne prije vremeni porod sa 30 tt beba teži samo 600 grama. Da Isus učini čudo i bude sve uredu 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Rose1
    24. Listopad 2019. 16:20

I ja vam se priključujem
    Marta joj, zao mi je iskreno, ali stvarno se nadam da ce sve biti dobro🙏🙏🙏

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.