Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    11. Listopad 2019. 15:32

Nikitta- nisam vadila, za 2 tjedna ce otprilike biti prvi pregled pa cu znati više 😊
    Mozes me preseliti na drugi popis, javim se kad budem znala vise 😘

Gea123

11. Listopad 2019. 19:35

Eleonoris

Pozdrav svima 😇!
    Ja sam vam samo htijela reći da sve dolazi ili ne dolazi s razlogom.Što ne znaći ako SADA nije došlo da neće za godinu dana.
    Ja vjerujem da za nas sve postoji već napisan put do starosti.Ne vjerujem u nikakvu slučajnost.
    Ja sam jednu večer legla sa svojim partnerom,zagrlila sam ga i rekla u sebi 'Boze,molim te da ostanem trudna,spremna sam'.Malo poslje toga napravili smo test i evo..za tri mjeseca ja na svijet donosim svoju princezu.
    Želim svima puno sreće i znam ako doista to želite,ako ste spremne,vi i vaš partner,dogodit će se.Ja sam dosta pobožna i znam da Bog čuje svačije molitve i da će on to ispunit ako doista jeste spremne…
    Eto,nadam se da vam ne smetam.Htijela sam samo podjeliti svoje mišljenje :)
    😇😇😇😇

Slažem se ♥️

Eleonoris
    11. Listopad 2019. 20:14

Nikitta

Draga Eleonoris slažem se s tobom da sve ima svoje razloge, aline vjerujem da Bog svakome ispunjava sve molitve, već samo one koje su u skladu s voljom Njegovom. Ako mi Bog nije namijenio dijete, mogu ja biti spremna koliko hoću i molit do besvijesti, ono neće doći. I ja sam prije pet i pol godina rekla da sam spremna, pa se trudnoća ne događa. Postoje razne bolesti, kao primjerice moja, koje ometaju začeće ili u potpunosti onemogućavaju. Ti si imala sreće i blagoslov da se tebi brzo želja ostvarila i to je prekrasno, a na nama ostalima tu je da se i dalje nadamo, dižemo i padamo, molimo.. spremne svakako jesmo ☺️ Hvala ti svakako na podršci, želim ti sretan i uredan porod. 😇
    Gea123 oki, sretno! 😇🙏🏼

Nisam ja niti mislila da Bog ispunjava sve želje.Kao što sam rekla ako se nećemu moliš i spremna si..to može doći...nisam rekla 100%...ali ako je Božja volja dođe.
    Isto tako smatram da najteža bolest ili dijagnoza koja kaže da nešto nikad nećeš moći za mene nije točna.Ja u takve stvari ne vjerujem.Jer vjerujem u čuda.
    I vjerujem u žene kojima je rečeno da nikad neće,da baš hoće.
    Događa se :) !
    Isto tako želim tebi svu sreću ovog svijeta.

11. Listopad 2019. 20:21

Eleonoris

Nikitta

Draga Eleonoris slažem se s tobom da sve ima svoje razloge, aline vjerujem da Bog svakome ispunjava sve molitve, već samo one koje su u skladu s voljom Njegovom. Ako mi Bog nije namijenio dijete, mogu ja biti spremna koliko hoću i molit do besvijesti, ono neće doći. I ja sam prije pet i pol godina rekla da sam spremna, pa se trudnoća ne događa. Postoje razne bolesti, kao primjerice moja, koje ometaju začeće ili u potpunosti onemogućavaju. Ti si imala sreće i blagoslov da se tebi brzo želja ostvarila i to je prekrasno, a na nama ostalima tu je da se i dalje nadamo, dižemo i padamo, molimo.. spremne svakako jesmo ☺️ Hvala ti svakako na podršci, želim ti sretan i uredan porod. 😇
    Gea123 oki, sretno! 😇🙏🏼

Nisam ja niti mislila da Bog ispunjava sve želje.Kao što sam rekla ako se nećemu moliš i spremna si..to može doći…nisam rekla 100%…ali ako je Božja volja dođe.
    Isto tako smatram da najteža bolest ili dijagnoza koja kaže da nešto nikad nećeš moći za mene nije točna.Ja u takve stvari ne vjerujem.Jer vjerujem u čuda.
    I vjerujem u žene kojima je rečeno da nikad neće,da baš hoće.
    Događa se :) !
    Isto tako želim tebi svu sreću ovog svijeta.

U Bibliji piše,Sve je moguće onome koji vjeruje ',vjera cuda radi,bez obzira na simptome,dijagnoze i sl.😊♥️

Eleonoris
    11. Listopad 2019. 23:00

Nikitta

Drage ženice, iz vaših usta u Božje uši. Voljela bih biti baš ta žena, jer meni su rekli još prije 10 godina da nikad neću moći imati djece, ako ne pokušam u roku 6 mjeseci IVF, ali ja tada nisam imala muža, pa ni razloga da idem na bebu. Evo zadnjih 5.5 godina sam u braku, radimo na tome, nadam se .. i molim.. Nekad padnem u vjeri, pa se ustanem, i tako u krug, to se zove život. Hvala još jednom🥰

To što oni kažu nema veze...neka ti te riječi u jedno uho uđu a kroz drugo izađu.Naravno,ne sada u smislu da ih ne slušaš uopće nego da nastaviš pokušavati i da imaš vjere da ćeš uspjeti.Neka te to "nikada nećete moći imati djece" ne sputava u daljnjoj borbi.Nikad ne reci nikad..
    Drži se..😇❤🌼🌹

12. Listopad 2019. 10:01

Nikitta

Drage ženice, iz vaših usta u Božje uši. Voljela bih biti baš ta žena, jer meni su rekli još prije 10 godina da nikad neću moći imati djece, ako ne pokušam u roku 6 mjeseci IVF, ali ja tada nisam imala muža, pa ni razloga da idem na bebu. Evo zadnjih 5.5 godina sam u braku, radimo na tome, nadam se .. i molim.. Nekad padnem u vjeri, pa se ustanem, i tako u krug, to se zove život. Hvala još jednom🥰

Ti vjeruj i zahvaljuj Bogu na svojoj bebi,i vidjet ces,nece Bog razocarati svoje dijete koje ima jaku vjeru,pa ni covjek ne bi razocarao nekoga tko jako vjeruje u njega,a kamo li Bog koji je Ljubav..On nas sa ovim uci da osnažimo vjeru i nauci nas strpljenju,jer strpljenje je božanska vrlina. Mi se sve trebamo pomoliti Isusu koji je jedini zastupnik kod Boga,i nakon molitve samo zahvaljivati jer je uslišio tu molitvu,i bit ce tako..evo ja se sada molim za sve zene ovdje,koje zele bebu, Boze Oče nas to je u skladu sa tvojom voljom,i molim te daj nam snage,strpljenja i vjere ,i kada dobijemo svoju djecu da se ne stidimo svjedociti o uslisenju molitve,a vjerujem da ce to tako biti jer ti si Ljubav.Amen

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    12. Listopad 2019. 17:20

Nemo

Nikitta

Ti vjeruj i zahvaljuj Bogu na svojoj bebi,i vidjet ces,nece Bog razocarati svoje dijete koje ima jaku vjeru,pa ni covjek ne bi razocarao nekoga tko jako vjeruje u njega,a kamo li Bog koji je Ljubav..On nas sa ovim uci da osnažimo vjeru i nauci nas strpljenju,jer strpljenje je božanska vrlina. Mi se sve trebamo pomoliti Isusu koji je jedini zastupnik kod Boga,i nakon molitve samo zahvaljivati jer je uslišio tu molitvu,i bit ce tako..evo ja se sada molim za sve zene ovdje,koje zele bebu, Boze Oče nas to je u skladu sa tvojom voljom,i molim te daj nam snage,strpljenja i vjere ,i kada dobijemo svoju djecu da se ne stidimo svjedociti o uslisenju molitve,a vjerujem da ce to tako biti jer ti si Ljubav.Amen

Ameeen❤😘🙏🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Nataliii8
    13. Listopad 2019. 00:31

Nemo

Nikitta

Prekrasno 🙏 hvala ti na ovome🥰

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    15. Listopad 2019. 23:35

Nikitta

Cure, išla sam jutros vaditi neke nalaze u Vinogradskoj, kako je bila luda gužva, iskoristila sam to vrijeme da se pomolim tamo u kapelici, za sve nas ovdje. 💜

Nikitta ❤❤❤😘🤗❤🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• rita7
    16. Listopad 2019. 09:35

<3🙏

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.