Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    12. Studeni 2019. 17:19

Drage cure, ja nažalost više nisam za popis trudnica. Jučer pregled u 9 tjednu, srce prestalo kucati :(

Gea123

Vaki
    12. Studeni 2019. 17:32

Jao, Gea! Baš mi je žao. Prestrašno... Prvo Lemon javi loše vijesti, a sad i ti. Grlim vas cure. Držite se... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Gea123
    12. Studeni 2019. 17:43

Hvala ti Vaki :* Bit ću dobro, samo da to sve sad prođe..

Gea123

• Nataliii8
    12. Studeni 2019. 23:26

Gea123

Drage cure, ja nažalost više nisam za popis trudnica. Jučer pregled u 9 tjednu, srce prestalo kucati :(

Gea jako mi je žao😥 drži se, brzi oporavak ti želim i puno strpljenja za dalje ❤

Rose1
    13. Studeni 2019. 07:01

Gea123

Ma joj😢, prestrasno, tako me pogode te vijesti. Drzi se, skupi snage za dalje 

💙

• blink123
    13. Studeni 2019. 23:16

Nikitta, ti divna zeno. Pratim te svaki dan, ali ne pisem. Zelim ti sve sto i sama sebi najvise zelis ❤️ Imam osjecaj da ce te Bog na kraju tvoga mukotrpnog puta veliko nagraditi. Molim za sve, neka se druge na naljute, ali za tebe posebno. 🙏🏼

Rose1
    17. Studeni 2019. 07:57

Nikitta stvarno ti svaka čast, posebna si i mora tvoja dobrota biti nagrađena, jednostavno mora, ne želim misliti drugačije🙏 ❤️

💙

Marta...
    17. Studeni 2019. 22:30

Gea123,tako mi je žaonek ti dobri Bog podati snage i utješi tvoje srce po zagovoru naše Majke Marije u molitvi si draga,sad imaš anđela na nebu kad budeš išla na ispovijed traži da bebu krsti svećenik u duhu,tako sam ja kod svog Patera išla da je krsti i vjerujem da nas taj anđelić čuva i moli za bracu ili seku.BB

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Amelie 1
    20. Studeni 2019. 10:47

Pocela sam moliti s vama prije postupka i aktivnije ici u Crkvu i moliti se na tu nakanu, pocela sam ici na duhovne obnove gdje je svecenik molio i polagao ruke na mene. Svecenik ne zna za sto se molim i s kojim nakanama sam dosla i sam od sebe krenuo moliti za trudnocu, izlijecenje neplodnosti... i evo me trudna sam! Zelim samo reci da je snaga molitve ogromna, cvrsto vjerujte i Bog ce uslisiti vase molitve❤️

Marta...
    22. Studeni 2019. 11:44

Daisy100

Pocela sam moliti s vama prije postupka i aktivnije ici u Crkvu i moliti se na tu nakanu, pocela sam ici na duhovne obnove gdje je svecenik molio i polagao ruke na mene. Svecenik ne zna za sto se molim i s kojim nakanama sam dosla i sam od sebe krenuo moliti za trudnocu, izlijecenje neplodnosti… i evo me trudna sam! Zelim samo reci da je snaga molitve ogromna, cvrsto vjerujte i Bog ce uslisiti vase molitve❤️

Divno, gdje si to išla kod kojeg svećenika 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.