Drage cure, ja nažalost više nisam za popis trudnica. Jučer pregled u 9 tjednu, srce prestalo kucati :(
Gea123
Jao, Gea! Baš mi je žao. Prestrašno... Prvo Lemon javi loše vijesti, a sad i ti. Grlim vas cure. Držite se...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Drage cure, ja nažalost više nisam za popis trudnica. Jučer pregled u 9 tjednu, srce prestalo kucati :(
Gea jako mi je žao😥 drži se, brzi oporavak ti želim i puno strpljenja za dalje ❤
Ma joj😢, prestrasno, tako me pogode te vijesti. Drzi se, skupi snage za dalje
💙
Nikitta, ti divna zeno. Pratim te svaki dan, ali ne pisem. Zelim ti sve sto i sama sebi najvise zelis ❤️ Imam osjecaj da ce te Bog na kraju tvoga mukotrpnog puta veliko nagraditi. Molim za sve, neka se druge na naljute, ali za tebe posebno. 🙏🏼
Nikitta stvarno ti svaka čast, posebna si i mora tvoja dobrota biti nagrađena, jednostavno mora, ne želim misliti drugačije🙏 ❤️
💙
Gea123,tako mi je žaonek ti dobri Bog podati snage i utješi tvoje srce po zagovoru naše Majke Marije u molitvi si draga,sad imaš anđela na nebu kad budeš išla na ispovijed traži da bebu krsti svećenik u duhu,tako sam ja kod svog Patera išla da je krsti i vjerujem da nas taj anđelić čuva i moli za bracu ili seku.BB
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pocela sam moliti s vama prije postupka i aktivnije ici u Crkvu i moliti se na tu nakanu, pocela sam ici na duhovne obnove gdje je svecenik molio i polagao ruke na mene. Svecenik ne zna za sto se molim i s kojim nakanama sam dosla i sam od sebe krenuo moliti za trudnocu, izlijecenje neplodnosti... i evo me trudna sam! Zelim samo reci da je snaga molitve ogromna, cvrsto vjerujte i Bog ce uslisiti vase molitve❤️
Pocela sam moliti s vama prije postupka i aktivnije ici u Crkvu i moliti se na tu nakanu, pocela sam ici na duhovne obnove gdje je svecenik molio i polagao ruke na mene. Svecenik ne zna za sto se molim i s kojim nakanama sam dosla i sam od sebe krenuo moliti za trudnocu, izlijecenje neplodnosti… i evo me trudna sam! Zelim samo reci da je snaga molitve ogromna, cvrsto vjerujte i Bog ce uslisiti vase molitve❤️
Divno, gdje si to išla kod kojeg svećenika
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji