Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    01. Listopad 2019. 21:00

Evo provajte vi koji imate frejs pa se prijavit i pogledat ovaj prekrasni video neznam dali  sam ga vec vam zalipila

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

01. Listopad 2019. 21:09

Ja isto ne vjerujem u praznovjerja ni ono presla crna maca preko puta ja doma ima crnu macu i tako divna je!
    Ja evo danas sam bas razocarana i jako tuznaa sta mi je test opet negativan i sta iznova krecem sve !
    Prosla sam punooo toga ruznog danas sam ljuta bila i na Onoga gore nepitam ga zasto meni ne pitam ga kako samo ga molim da mi ovaj kriz olaksa 
    Jer umorna sam punooo od svih losih nizova i svega loseg u zivotu dodje mi da skricim a nemogu placem a i suze vise isusile !
    Puste operacije sta sam druge prosla , izgubil to prvu dite spontani izgubila rodtelje sve jedno za drugim u 2 godine i onda saznam da imam problem ja sa plodnoscuu!
    Neznam odakle mi snage za sve moj mi je jak oslonac ali na kraju me strah da cemo se i nas dvoje slomiti  
    Strahuje covik od svega a opet neznam Bozje planove!
    Samo odem do crkve i predam mu sve svoje tilo i dusu i neka bude volja njegova !
    Jer da mi nije vijere  davno bi klonula to me drzi i daje snagu i opet bude i lipi trenutaka uvjek ima gore od goreg! 
    Ljubim vas sve i sad placem ajmee😭

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Marta...
    01. Listopad 2019. 22:18

Drage moje,nisam često na forumu  tu i tamo pogledam kaj ima,u molitvi sam ustrajna hvala dragom Bogu na toj milosti svako jutro izmolim krunicu i na večer deseticu u tom nas sve prikažem,vjerujem da dragi Bog zna zašto nam je dao ovaj križ,kad si razmišljam o svom životu i svim poteškoćama kroz koje prolazim u dubini svoje nutrine znam da je to sve za moje spasenje,po ovoj muci možemo biti i svete sve treba prikazati kao žrtvu i vjerujte da će doći nagrada,u ovom trenutku puno toga ne razumijemo ali jednog dana budemo.
    Belaaa,tako mi je žao zbog svega što si prošla,kao što si i sama rekla sve predaj našem Ocu svetom svu tugu,slabost i bol.Točno te razumijem kad sam došla sa pregleda na kojem mi je dr rekla da je spontani i da nije dobro ...došla sam doma  isplakala sam dušu što bi se reklo,kleknula pred raspelo i samo plakala  i plakala i pitala se zašto Bože u tom jednom trenutku tog mog očaja sam spoznala nije vrijeme moram pretrpjeti zbog nekoga nečega i vjerujem svim 💖da ću biti majka i sve mi da ćemo biti nagrađene💞.
    Isplači se suze su lijek za umornu ispaćenu dušu,u mojim si molitvama idemo hrabro naprijed planiram kroz 12 mj u novi postupak možda se budemo pratile u postupku i trudnoći što od sveg srca želim svima nama.
    BB svima 💞👏

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    01. Listopad 2019. 22:21

WonderWoman23

Drage žene, ne znam je li ovdje mjesto za ovakvu poruku, ali napisat ću, pa šta bude…
    Sinoć smo suprug i ja bili na druženju kod kume, i tako uz pizzu i kartanje Una, malo se zabavljali. Kuma je, kao zezanciju kupila one kolačiće sreće, ima ih u Konzumu mislim ( nisam nikad vjerovala u te kolačiće i horoskope i to, zato i nisam sigurna je li ispravno što ovo pišem tu). Ali poruka koju sam dobila me baš ohrabrila, da se tako izrazim. Čim sam ju pročitala, sjetila sam se vas ovdje, a poruka je glasila:

"Nemojte odustajati. Neka vaše zadnje odustajanje bude odustajanje od odustajanja."

Pozdrav cure! :-)

Draga to nikako nije dobro iako izgleda bezazleno,ali nije dobro sve su to zamke zloga.
    BB

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• sara2020
    01. Listopad 2019. 22:56

Bella, baš mi je žao i virujem koliko ti je danas teško. Ali ne odustaj, dok je zadnje jajne stanice u tebi, ne odustaj. Tad ćeš znat da si učinila sve. Žene uspijevaju i nakon 10 potpomognutih. Moramo virovat, to nas i drži. Kad nas vrime slomi, imamo jedna drugu da se guramo naprid jer samo te može razumit onaj tko isto prolazi.😘😘

Lady_E
    01. Listopad 2019. 23:07

Drage ženice, uđem ovdje povremeno u nadi da ću ugledati kako se povećao popis žena koje su zatrudnile, a za koje molimo. Nema nas još puno na tom popisu, ali Bog je milosrdan i pun dobrote.
    Što se tiče praznovjerja, također ih se klonim. U prošlosti sam im bila poprilično sklona iz neznanja, ali Bogu hvala to je iza mene. Wonderwoman vjerujem da nisi ništa loše mislila, kada u srcu postoji jaka želja za nečim, čovjek se onda hvata i za najmanju slamku. Ma i samoj mi dođe da svuda oko sebe vidim trudnice i bebe i onda pomislim da su to "signali". Baš je teško u moru zamki i pazi se draga 💕
    Što se tiče svetaca, mislim da je u molitvi njima potrebno tražiti njihov zagovor kod Boga, da po njihovoj molitvi i prošnji za nas, Gospodin usliši naše molbe. Sveci ne mogu uslišati naše molbe jer samo je Bog svemogući i taj koji djeluje i odlučuje. Svece smatram "moćnim oružjem" koje nam je dano i nekako mislim da nam je to potrebno u ovim vremenima. Kao što molimo ovdje jedna za drugu, tako nas i sveci mogu zagovarati. A znamo da je zajednička molitva Bogu draga 😊
    Nažalost, zlo je veliko pa i svjedočimo njegovu prisutnost u nekim crkvama i svećenicima. Đavao udara na sve strane. Pa evo, Bože daj nam milost da možemo razlučiti što je uistinu od Tebe.
    U mojim ste molitvama svakodnevno. Bog vas sve blagoslovio i podario nam svima ustrajnost, strpljivost, poniznost i prihvaćanje Njegove volje 😊🙏

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

02. Listopad 2019. 10:17

Hvaala cure moje dragee svima vama pa podrscibu utijesii❤
    Evo danas sam procurila od sutra krecemo sa novi pikanjem i Boze samo da sve bude uredu!
    Tesko nam je svim svi smo svasta prosli i svakako cemo nagradu dobiti! Samo moramo skupiti snage za sve novo! Saljem vam veliki zagrljaj i sad cu se na misi posebno prikazati svaku od nas! Dok cekam betu ima kapelica u bolnici koju jako volim ❤🙏 
    Uvijek tu svratim kad sam u blizini! 😘😘🙏❤

02. Listopad 2019. 12:01

Bila na misi i zamislite danas se Slave Anjeli Cuvari!
    Molila sam za sve nas i predala nas!
    Jako je lijepo naglasija da se Andjelima molimo da mole Boga za nase molbe i prosnje! I da nas cuvaju jetr da je svakom Bog stvorio njegovog Andjela Cuvara!
    Eto ja danas procurila od sutra pocima pikanje!
    I ovo je Gospin mijesec listopadska poboznost!
    Pa ko moze svaki dan krunicu izmolit bilo bi lijepo!
    Ja se nadam da ce me Majka Nebeska voditi u ovom postupku i molit za mene kod Boga Oca i Sina svojega i Duha Svetoga! I da ce Bog uslisati molitve sviju nas!🙏🙏❤

• Anamaria1979
    05. Listopad 2019. 23:46

Drage moje, samo vi molite, On zna sto dolazi iz cista srca, i kad se molimo svecima, preporucamo se da mole Boga za nas, ne mislimo nista lose,a Bog je svemoguc i sve zna...tako da se ja utjecem cesto mnogim svecima i govorim im da mole Boga za mene, obitelj, bolesne, siromasne, usamljene....andjelima takodjer, da nas cuvaju i stoje pred nama i brane od svakog zla.....
    Svi smo mi ljudi i grijesimo, ali On oprasta....i ja sam kao mladja citala razne gluposti, nisam vjerovala u to, samo s a m  bila mlada i bez veze bih npr. citala horoskop.....to je svjetovno, nema od toga nista, ali valjda covjek mora sazret u vjeri, proc neke krize, da shvati.......preporucam sliku srca Isusova u kući i krunicu Bozjem milosrdju....vjerujte spasena sam toliko puta od velikih nevolja.....❤

• Babylove
    07. Listopad 2019. 17:32

Drage moje evo ja prijavljujem svoju pozitivno i dobro uduplanu betu... Uzv mi je za 2 tj... I js od sada molim za urednu trudnocu i srce junacko... Rekla sam dragom Bogu da cu izdrzati sve ako treba 9 mj nepomicno lezati samo da ugledam svoje zlato zivo o zdravo ❤️ za vas sve naravno i dalje molim svim srcem... Sve ste mi u molitvenom nakanama da i vi docekate svoje cudo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.