Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2019. 16:24

Marta...

Drage moje, molim vas pomolite se za moju sestru i bebu koja upravo ide ne prije vremeni porod sa 30 tt beba teži samo 600 grama. Da Isus učini čudo i bude sve uredu

Molim ♥️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    24. Listopad 2019. 17:22

Marta...

Drage moje, molim vas pomolite se za moju sestru i bebu koja upravo ide ne prije vremeni porod sa 30 tt beba teži samo 600 grama. Da Isus učini čudo i bude sve uredu

U molitvi i ne brini sve ce bitii ureduu!🙏🙏🥰

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Marta...
    24. Listopad 2019. 21:58

Hvala vam drage moje, rodio se Ante ❤️moje malo 30cm i 630grama prodisao je bez respirstora 72 sata su kritična ali vjerujemo da će se milosrdni  Isus proslaviti i da će biti sve uredu 👏. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Rose1
    25. Listopad 2019. 08:35

Čestitam teti❤️Vjerujem da će sve biti super 🙏🙏🙏

💙

25. Listopad 2019. 13:20

Marta...

Hvala vam drage moje, rodio se Ante ❤️moje malo 30cm i 630grama prodisao je bez respirstora 72 sata su kritična ali vjerujemo da će se milosrdni Isus proslaviti i da će biti sve uredu 👏.

Hvala ti Isuse jer ces uslišiti ovu molitvu,i sto će biti sve u redu♥️

Rose1
    26. Listopad 2019. 14:58

Nikitta

nena27 i Rosa1dobro nam došle. 🙏🏼

Hvala🤗❤️🙏

💙

• Gea123
    26. Listopad 2019. 22:06

Bila sam na pregledu sa 6+1, vidjela se gestacijska i plod i ima srcane akcije. Ipak, po mjerama i gestacijska i plod su mali za gestacijsku dob, a ovulacija sigurno nije bila kasnije jer je bila potvrdjena ultrazvukom. Uglavnom, gin kaze da to sve jos moze biti dobro, cekam novi pregled za 3 tjedna i molim se za vas i moju malu mrvicu ❤️

Gea123

Rose1
    26. Listopad 2019. 22:55

Molim 🤗❤️🙏 drz se i samo pozitivno, bit ce sve dobro 

💙

27. Listopad 2019. 08:04

Nikitta

Nemo i Mattana28 pridružujete li se našoj svakodnevnoj molitvi? Sad pripremam ažurirani popis cura koje mole za začeće i cura koje su ostvarile trudnoću od pokretanja teme i mole za sretan porod 🥰

Pridružujem♥️

• stella25
    27. Listopad 2019. 13:31

Nakon 2 spontana pobacaja(6tt i 8tt)...imam jaku zelju za novu trudnocu,ali vec neko vrijeme nema plusica...pridruzujem se molitvama za zacece i uspjesnu trudnocu 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.