Drage moje, molim vas pomolite se za moju sestru i bebu koja upravo ide ne prije vremeni porod sa 30 tt beba teži samo 600 grama. Da Isus učini čudo i bude sve uredu
Molim ♥️
Drage moje, molim vas pomolite se za moju sestru i bebu koja upravo ide ne prije vremeni porod sa 30 tt beba teži samo 600 grama. Da Isus učini čudo i bude sve uredu
U molitvi i ne brini sve ce bitii ureduu!🙏🙏🥰
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvala vam drage moje, rodio se Ante ❤️moje malo 30cm i 630grama prodisao je bez respirstora 72 sata su kritična ali vjerujemo da će se milosrdni Isus proslaviti i da će biti sve uredu 👏.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Hvala vam drage moje, rodio se Ante ❤️moje malo 30cm i 630grama prodisao je bez respirstora 72 sata su kritična ali vjerujemo da će se milosrdni Isus proslaviti i da će biti sve uredu 👏.
Hvala ti Isuse jer ces uslišiti ovu molitvu,i sto će biti sve u redu♥️
Bila sam na pregledu sa 6+1, vidjela se gestacijska i plod i ima srcane akcije. Ipak, po mjerama i gestacijska i plod su mali za gestacijsku dob, a ovulacija sigurno nije bila kasnije jer je bila potvrdjena ultrazvukom. Uglavnom, gin kaze da to sve jos moze biti dobro, cekam novi pregled za 3 tjedna i molim se za vas i moju malu mrvicu ❤️
Gea123
Nemo i Mattana28 pridružujete li se našoj svakodnevnoj molitvi? Sad pripremam ažurirani popis cura koje mole za začeće i cura koje su ostvarile trudnoću od pokretanja teme i mole za sretan porod 🥰
Pridružujem♥️
Nakon 2 spontana pobacaja(6tt i 8tt)...imam jaku zelju za novu trudnocu,ali vec neko vrijeme nema plusica...pridruzujem se molitvama za zacece i uspjesnu trudnocu 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji