Molitva za začeće (prirodne trudnoće + MPO postupci)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    25. Rujan 2019. 08:12

Belaaa

Curee i tlzaboravih vam javiti da je ona cura iz kome dosla sebi i da je prosla kriz imala je dosta operacija ali sve uz Bozju pomoc je dobro oporavlja se jaca prebacena je u Zagreb jos mora neke zahvate obavit ali bitno da je budna da je jacaju i da je hrabra zenaa uu nase molitve i Bozju pomoc koji je cuo nase molitve uslisa!
    Beba je super i doma je izislaa!❤😘🙏

Ajmeeee kako je divno ovo procitati... Sva sam se najezila.. Neka joj i dalje dragi Bog bude na pomoci,❤️❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    25. Rujan 2019. 10:54

Babylove

Belaaa

Curee i tlzaboravih vam javiti da je ona cura iz kome dosla sebi i da je prosla kriz imala je dosta operacija ali sve uz Bozju pomoc je dobro oporavlja se jaca prebacena je u Zagreb jos mora neke zahvate obavit ali bitno da je budna da je jacaju i da je hrabra zenaa uu nase molitve i Bozju pomoc koji je cuo nase molitve uslisa!
    Beba je super i doma je izislaa!❤😘🙏

Ajmeeee kako je divno ovo procitati… Sva sam se najezila.. Neka joj i dalje dragi Bog bude na pomoci,❤️❤️

❤❤❤🙏😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Acqua
    27. Rujan 2019. 13:18

Molim par dana i osijecam se da me umiri i usreci, hvala vam <3

28. Rujan 2019. 12:25

Nikitta

Drage cure, jučer je bilo točno 3. mjeseca otkako sam pokrenula ovu temu. Za sad jako malo ostvarenih trudnoća, a sve više cura pridruženih u molitvi. To samo kazuje da ne daje Bog po nekakvoj našoj logici nego tek kad je za to pravo vrijeme. Ja sam bila u prirodnom IVF postupku - bez lijekova, prije 2 dana su mi aspirirali jajnu stanicu, ali prerano je izvađena tako da do oplodnje nije došlo. Iako sam tužna što je odgovor opet NE, sretna sam da imam barem stanica u prirodnom ciklusu, i da nisu sve nade još izgubljene.

Želim svim curama koje od početka s nama mole čestitati na ustrajnosti. Bog vas sve blagoslovio. ❤️

Da 3 mjeseca bas brzo prosloo ❤🙏😍
    Amoo nastojat moliti neku devetnicu svi zajedno kad vidimo svi da smo vidjele moj post naprimjer Devetnicu Bozjemu Milosrdju  i onda odluciti dan!
    I uru odluciti! Jer zajednicka je molitva jako mocna samo moramo biti ustrajne !
    Kao Isus u Maslinskom Vrtuuu🙏❤😍

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

WonderWoman23
    29. Rujan 2019. 12:32

Drage žene, ne znam je li ovdje mjesto za ovakvu poruku, ali napisat ću, pa šta bude... 
    Sinoć smo suprug i ja bili na druženju kod kume, i tako uz pizzu i kartanje Una, malo se zabavljali. Kuma je, kao zezanciju kupila one kolačiće sreće, ima ih u Konzumu mislim ( nisam nikad vjerovala u te kolačiće i horoskope i to, zato i nisam sigurna je li ispravno što ovo pišem tu).  Ali poruka koju sam dobila me baš ohrabrila, da se tako izrazim. Čim sam ju pročitala, sjetila sam se vas ovdje, a poruka je glasila:

"Nemojte odustajati. Neka vaše zadnje odustajanje bude odustajanje od odustajanja."

Pozdrav cure! :-)

• Marta82
    29. Rujan 2019. 17:47

WonderWoman23

Drage žene, ne znam je li ovdje mjesto za ovakvu poruku, ali napisat ću, pa šta bude…
    Sinoć smo suprug i ja bili na druženju kod kume, i tako uz pizzu i kartanje Una, malo se zabavljali. Kuma je, kao zezanciju kupila one kolačiće sreće, ima ih u Konzumu mislim ( nisam nikad vjerovala u te kolačiće i horoskope i to, zato i nisam sigurna je li ispravno što ovo pišem tu). Ali poruka koju sam dobila me baš ohrabrila, da se tako izrazim. Čim sam ju pročitala, sjetila sam se vas ovdje, a poruka je glasila:

"Nemojte odustajati. Neka vaše zadnje odustajanje bude odustajanje od odustajanja."

Pozdrav cure! :-)

A  tako triba i biti, ja mislim dok sam živa ću se nadati🥰

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

30. Rujan 2019. 21:46

https://www.facebook.com/177631872344132/posts/2467565503350746/

Lunica
    01. Listopad 2019. 08:43

Bas vas je lijepo citati i poticajno. Neka vam bude i svima koji cekaju plusic neka se dogodi radost...molimo Isusa😇😇

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

01. Listopad 2019. 20:57

Draga Nikitta mozda si krivo shvatila to za Mihaela Arhandjel jer nji Crkva slavi stuje njihov spomemdan!
    Ne traze oni da se njima klanjamo a no nikakav Svetac to zahtijeva od nas njima se molimo i njima se zagovaramo i oni mole za nas u doba jos moje bake i pra bake su se radili zavjeti i postovi za molbe i uslisanja!
    Nemozemo ocekivat od Boga da na da samo jer mi molimo treba i postit i zrtvovat se pomagat siromasnim i potrebitim dobrim djelima!
    Arhandjo je ostavija tu svoj otisak i znak kriza i da mu se moli a on ce molit za nas! Inace nasi andjeli dok mi molimo stavljaju nase molitve sebi  i nose pred Boga! 
    Provat cu vam kpirat jedan prekrasan video da pogledate!😘😘

01. Listopad 2019. 20:59

https://www.facebook.com/1.kalimero/videos/3224995774207657/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.