Drage moje evo ja prijavljujem svoju pozitivno i dobro uduplanu betu… Uzv mi je za 2 tj… I js od sada molim za urednu trudnocu i srce junacko… Rekla sam dragom Bogu da cu izdrzati sve ako treba 9 mj nepomicno lezati samo da ugledam svoje zlato zivo o zdravo ❤️ za vas sve naravno i dalje molim svim srcem… Sve ste mi u molitvenom nakanama da i vi docekate svoje cudo ❤️
❤❤❤🎉🎉😘😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bella, baš mi je žao i virujem koliko ti je danas teško. Ali ne odustaj, dok je zadnje jajne stanice u tebi, ne odustaj. Tad ćeš znat da si učinila sve. Žene uspijevaju i nakon 10 potpomognutih. Moramo virovat, to nas i drži. Kad nas vrime slomi, imamo jedna drugu da se guramo naprid jer samo te može razumit onaj tko isto prolazi.😘😘
😘😘❤❤❤🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sad gledam popis, MojeSve pa ti si nam isto sad trudnica zar ne? Jesi još tu s nama u molitvi?
Sad tek vidjela, meni je uvijek prva stranica ovog foruma sa molitvama otvorena🙈
I daaa, trudnica sam! Ali i dalje molim svaki dan za sve vas❤️
Drage cure, prije neki dan sam imala pozitivan kucni test. Jos uvijek sam jako oprezna, ali nadam se najboljem.
Želim vam svima da ugledate plusice sto prije. Molit cu se za vas. 😘
Gea123
Drage cure, prije neki dan sam imala pozitivan kucni test. Jos uvijek sam jako oprezna, ali nadam se najboljem.
Želim vam svima da ugledate plusice sto prije. Molit cu se za vas. 😘
Jako mi je drago zbog tebe i tvojeg plusica❤ probaj se opustiti i sve predaj Njemu, bit ce to sve super 😍
Drage moje trudinice i trudilice, samo sam Vam htjela napisati kako se sve događa s nekim razlogom i svako malo se uvjerim u to. Prije nekoliko dana sam saznala da imam jedan oblik nasljedne trombofilije, moram od sutra početi uzimati andol 100 i kasnije niskomolekularni heparin. Naravno da imam svojih strahova ali zbog odličnog ginekologa i moje struke sve sam istražila i dosta se umirila. Naravno, nikada ne možes biti u potpunosti opušten i došla sam danas na svetu misu (inače većinom idem nedjeljom) a od sutra počinjem s terapijom, propovijed je bila o strahovima i prepuštanju svega Njemu koji nas je u tu situaciju postavio. Kasnjje tijekom mise u trenutku kad sam pomislila dal će i kada mene netko zvati mama, jedan mali plavi prekrasni dečkić od godinu i pol u adidas trenerci (a moj muž je plav i obožava adidas) je nazvao svoju mamu MAMA. Sva sam se naježila jer je trenutak i sve na toj misi bilo nevjerojatno. Htjela sam to podijeliti s vama koje čekate kao i ja da probate svakoga dana primjetiti male znakove koje nam On daje jer sve u životu ne ide onako kako mi to želimo nego kako je za naš život zapisano i samo moramo čvrsto vjerovati da je Njegova volja najbolje za nas.
zamolila bih da se i mene doda na popis cura koje mole za začeće. Mi tek krećemo u mpo vode i uz Božju pomoć, nadam se da ćemo i mi dobiti svoju bebicu <3
Pozdrav svima 😇!
Ja sam vam samo htijela reći da sve dolazi ili ne dolazi s razlogom.Što ne znaći ako SADA nije došlo da neće za godinu dana.
Ja vjerujem da za nas sve postoji već napisan put do starosti.Ne vjerujem u nikakvu slučajnost.
Ja sam jednu večer legla sa svojim partnerom,zagrlila sam ga i rekla u sebi 'Boze,molim te da ostanem trudna,spremna sam'.Malo poslje toga napravili smo test i evo..za tri mjeseca ja na svijet donosim svoju princezu.
Želim svima puno sreće i znam ako doista to želite,ako ste spremne,vi i vaš partner,dogodit će se.Ja sam dosta pobožna i znam da Bog čuje svačije molitve i da će on to ispunit ako doista jeste spremne...
Eto,nadam se da vam ne smetam.Htijela sam samo podjeliti svoje mišljenje :)
😇😇😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji