Bila sam na pregledu sa 6+1, vidjela se gestacijska i plod i ima srcane akcije. Ipak, po mjerama i gestacijska i plod su mali za gestacijsku dob, a ovulacija sigurno nije bila kasnije jer je bila potvrdjena ultrazvukom. Uglavnom, gin kaze da to sve jos moze biti dobro, cekam novi pregled za 3 tjedna i molim se za vas i moju malu mrvicu ❤️
🙏🙏samo pozitivno misli😍 sve je u Njegovim rukama i bit ce sve dobro 😊
Gea123bit će to dobro, mora! Molit ćemo 💜
Nemo dobro došla 🙏🏼❤️Stella25 dobro došla u krug molitve i podrške 🙏🏼😍
Hvala puno! Da li je vrijeme molitve jos uvijek u 23h?
Ja molim nešto ranije otkako mi je godišnji završio jer ne mogu ostati tako dugo budna i buditi se u 6h na posao. ❤
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pridruzujem se molitvama za zacece. Trenutno sam u 5-om postupku mpo....Bogu hvala, imamo jednu divnu curicu, a zelimo da ima seku ili bracu❤
Pridruzujem se molitvama!!! Danas se krenula moliti za tu nakanu i dok sam guglala molitve za zacece, nadem vas tu!
Nikitta molimo ono sto si stavila na pocetak u 23?
Cure moje, sinoc sam sa i ja pomolila s vama. Jesam malo ranije jer idem ranije i spavati. Potrudit cu se pomoliti svaku vecer. Malo sam zapostavila vjeru i odlaske na misu, jer jednostavno nekad mi bude zlo od ljudi koji su kod nas u sredini glavni “sveci”, a ustvari sušta suprotnost. I u Crkvi općenito. Budem bijesna ponekad. Odbilo me to licemjerje jer ja to ne mogu trpit. Ne mogu sutit pa bih onda svašta rekla. Vjerojatno odlaske na misu necu povećati iz gore navedenih razloga. Iako mi baka uvijek kaze: Ne ideš na misu radi svećenika i ljudi koji su tamo nego radi Boga. Al ja odem tamo pa mislim da jos vise sagriješim i nasekiram se, nego kad ne odem.
Stvarno cu se trudit svaku vecer pomoliti s vama jer ovdje vidim dobrotu i iskrenost. Sinoc sam pročitala sve stranice, na kraju se i rasplakala. ☺️ Krunicu stvarno ne znam sama molit, no naucit cu.do tada, ja cu to svojim riječima. 🙏😘
Još je rano i još me strah🙏🙏🙏
Svi mi ponekad zapostavimo vjeru, ali nikad nije kasno vratiti se... I ja sam slucajno naisla na ovu grupu, ali nista nije slucajno...
💙
Cure,
samo da prijavim da se pridružujem molitvama za trudnoću. Ionako stalno molimo za naše Mrvice ali i s nadom da će nam dragi Bog poslati jednog anđela. Jer kako god okrenemo sve ovisi o Njemu.
Šaljem vam svima BB
Nikitta - Fever je među trudnicama, mislim da je u 15.tt. 😉
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji