Da li je neko imao slicno iskustvo mnogo bi mi znacilo da znam. Mislila sam da je biokemiska trudnoca u pitanju, ali sad mi nista nije jasno. Znam kad je ovulacija bila pratila sam trakicama, ciklus od 26-28 dana. Ali simtoma sam imala prilicno 15,16 dpo test negativan, 17 dpo krene nesto slicno implantacijskom, svjetlo rozo, samo par kapi, sutradan tamnije crveno, kontala da sam dobila, samo jedan dan i stalo nema vise nista, ja napravim test 18 dpo pozitivan… I mislila da je biokemiska. Ali za svaki slucaj u ponedeljak (20 dpo) uradim betu, ona 14,4, i danas ( 22 dpo) provjerim da li je opala ona 28,6 uduplala se regularno. Da li je iko imao ovako kasno ovako malu betu i regularnu trudnocu? PS. Moja divna doktorica ce me sutra primiti da probamo da saznamo o cemu se radi. Samo bih ipak voljela znati da li je neko imao normalnu trudnocu i slicnu situcaji ❤️ oprostite na dugom postu 😭 frka me ulovila bas, jer sam vec imala jednu van matericnu, jedva prezivjela i sad imam samo jedan jajovod…tako da sam bas u soku i strahu
Tako je meni bilo kada je bila biokemijska, da li još krvarite ili je stalo?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Cure nece mi ucitat sliku, zanima me ima li koja cura je na dan ocekivane dobila ful blijedu crticu sa First Sign testom a da je trudnoca bila uredna na kraju. Imala sam spontani u 3 mj ove godine isto je crtica bila ful blijeda ali je sam test radila nakon kasnjenja od mjesec dana. Jer imam pcos duge duge cikluse i sad napokon ulovila pik lh trakicama. Pratim i temu.lh trakice ali citam ne pisem. .
Znaci 20 dan ciklusa potvrdena lh i test na trudnocu raden 35 dan ciklusa tj 15 dan od ovulacije.
Cure nece mi ucitat sliku, zanima me ima li koja cura je na dan ocekivane dobila ful blijedu crticu sa First Sign testom a da je trudnoca bila uredna na kraju. Imala sam spontani u 3 mj ove godine isto je crtica bila ful blijeda ali je sam test radila nakon kasnjenja od mjesec dana. Jer imam pcos duge duge cikluse i sad napokon ulovila pik lh trakicama. Pratim i temu.lh trakice ali citam ne pisem. .
Znaci 20 dan ciklusa potvrdena lh i test na trudnocu raden 35 dan ciklusa tj 15 dan od ovulacije.
Ponovite test sutra.. crtica bi trebala biti jača..
Ili odite izvaditi betu.. pa ponoviti za dva dana da vidite jel se pravilno dupla.
Sretno!!!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ponovite test sutra.. crtica bi trebala biti jača..
Ili odite izvaditi betu.. pa ponoviti za dva dana da vidite jel se pravilno dupla.
Sretno!!!
Hvala na odgovoru. Znam da bi bilo najbolje vaditi betu prosli sam put odmah vadila nakon testa i sve mi je bilo jasno, a ovaj bih put mozda sacekala duze bi mi nada trajala. Probat cu se strpit pa napravit za jedno par dana opet.
U prvoj trudnoci nakon kasnjenja od 7 dana crta je bila ista kao i testna i sve je bilo ok i zato sada podsvjesno razmisljam o mogucim komplikacijama.
Sliku ucitavam preko nekakvog linka sta ne?
https://imgbb.com/ preko ovoga 😊
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
https://ibb.co/cNvD211
Evo nadam se da se vidi.
Ja mislim da je to dobra crta, polako...ponovite kroz dan, dva i javite se obavezno🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Evo nadam se da se vidi.
Ja mislim da je to dobra crta, polako…ponovite kroz dan, dva i javite se obavezno🤞🤞
Hvala obavezno budem. Lijepo je podijeliti svoje iskustvo pa mozda nekom pomogne i virtualna podrska je 👍.
Evo nadam se da se vidi.
Ja mislim da je to dobra crta, polako…ponovite kroz dan, dva i javite se obavezno🤞🤞
Hvala obavezno budem. Lijepo je podijeliti svoje iskustvo pa mozda nekom pomogne i virtualna podrska je 👍.
Crta je sjajna, vidljivija nego sto je moja bila. Zelim ti da ovaj put bude sve ok. Samo molim te uradi betu ako mozes, ja sam zbog testova koji su bili bljedi i sve bljedji mislila da je biohemijska. A lako moguce da je u stvari sve ok. Nekad jednostavo pijemo vise tekucine pre spavanja pa bude zabzne i sa prvim jutarnjim urinom. Javi obavezno kad nesto saznas i ja sutra javim da li se moja beta i dalje dupla, a nadam se da hoce.
Hvala laknulo mi je malo.
Znam da je beta pravi pokazatelj i mogu je vadit ali me strah nalaza eto. Strah me da se ne ponovi opet kao u 2 mj kad sam vidjela nalaz znala sam da nis od toga. I onda jos 20 dana dok spontani nije krenuo.
U slucaju da vidim danesto nije redu otici cu odmah na pregled zvala sam vec za naruciti se jer se ceka mjesec dana odprilike kod nas zbog velike guzve. Ali evo sad se se smirujem sa postovima cura koje su imale tako blijede crtice pa da je ok. Glupavo skroz ali mi je lakse.
Vibram za dobru betu sutra, ocito mi samo zene znamo kakvo nam ushicenje moze donijeti ta jedna mala tek oku vidljiva crtica. Pogotovo nakon tonu bijelih testova i neuspjelih ciklusa.
Pre dva dana beta bila 28.6, a danas beta 43.5 nije sjajno, ali ipak raste. U ponedeljak opet beta, pa opet kod doktorice. Nadam se da sve bude ok, da konacno mogu da se radujem.. sve mi ovo cudno jos, pa se ne usudim ni radovati 😰
Hej po ovom sto pises isla sam bas citati opet prvi post se dupla skoro skolski. Uvijek kazu da nikad nije isto i nisu iste brojke bitno da je blize gornjem zbroju. I kad je manja izgleda malo ali kad dostigne 100 ide to puno brze. Izgleda je trudnoca ulovljena bas na samom zacetku prakticni prve dane.
Pozitivne misli i bude dobro.
Ovako je meni rekao doktor kad sam prokvarila prvi put; ako je sudeno da bude ne brinite biti ce ako nije tu se nemoze puno kad je sve tako malo.
Iako sve zvuci kao klisej jer svi mi zelimo da bude dobro.
Iskreno ovo iscekivanje je zapravo najgore.
Prvi sam test napravila prije 2 dana iskreno imam osjecaj kao da je prije 20 dana. Vrijeme tako sporo ide a zelimo sto prije znati jeli sve ok.
Ja test ponavljam u nedjelju pa cu vidjeti kako napreduje crta.
Sortiraj odgovore
Najstariji