Moguca trudnoca ili ne ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Injica
    19. Listopad 2021. 18:39

Zdravo, 

Imam napade plača ( emocije ) oko 3 dana vec. Ovaj mjesec spavali smo samo 2x i to nakon menstruacije. Menstruacija je prosli mjesec dosla ranije. Inace je 32 dana, proslo mjesec je dosla 28. dan, prvi put u 15 godina. Sada prema izracunu trebam dobiti za 2 dana. Jezim se, boli me donji dio stomaka, ujutro kad ustanem imam mucninu, medjutim ne povracam. Da li postoji mogucnost trudnoce? Zelim bebu! 

Inja

Garawa¤
    19. Listopad 2021. 18:43

Injica

Zdravo,

Imam napade plača ( emocije ) oko 3 dana vec. Ovaj mjesec spavali smo samo 2x i to nakon menstruacije. Menstruacija je prosli mjesec dosla ranije. Inace je 32 dana, proslo mjesec je dosla 28. dan, prvi put u 15 godina. Sada prema izracunu trebam dobiti za 2 dana. Jezim se, boli me donji dio stomaka, ujutro kad ustanem imam mucninu, medjutim ne povracam. Da li postoji mogucnost trudnoce? Zelim bebu!

Napravite test. Sretno!

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Injica
    21. Listopad 2021. 18:47

Zdravo napravila sam test dan prije ocekivane menstruacije. Negativan, medjutim danas su mi se na ulosku pojavilo tragovi svijetlo smedjeg iscjedka. Danas sam to primjetila. Brisanjem se ne nista ne pojavljuje. Da li je moguce da sam prerano odradila test? 

Pozz drage buduce mame i mame! 

Inja

Tommyfame
    21. Listopad 2021. 19:25

Injica

Zdravo napravila sam test dan prije ocekivane menstruacije. Negativan, medjutim danas su mi se na ulosku pojavilo tragovi svijetlo smedjeg iscjedka. Danas sam to primjetila. Brisanjem se ne nista ne pojavljuje. Da li je moguce da sam prerano odradila test?

Hej :) 
    Koliko dana nakon menstruacije ste imali odnos? Recimo da ti je ovulacija na 15ti dan ciklusa, znaci da su ti plodni dani od 12og dana ciklusa pa do 15og. Ako ste u tom periodu imali odnos onda moze postojati mogucnost trudnoce.
    No, posto si radila test dan prije ocekivane, ja bih rekla da ti je ovo smeđarenje pocetak menge.
    Uzmi si LH trakice pa prati kad ti je ovulacija, pa onda pokrivajte plodne dane.

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Injica
    21. Listopad 2021. 19:39

Tommyfame Hvala na odgovoru. Imali smo odnose u plodnim danima. 🥺 Nadam se da nece procuriti

Injica

Hej :)
    Koliko dana nakon menstruacije ste imali odnos? Recimo da ti je ovulacija na 15ti dan ciklusa, znaci da su ti plodni dani od 12og dana ciklusa pa do 15og. Ako ste u tom periodu imali odnos onda moze postojati mogucnost trudnoce.
    No, posto si radila test dan prije ocekivane, ja bih rekla da ti je ovo smeđarenje pocetak menge.
    Uzmi si LH trakice pa prati kad ti je ovulacija, pa onda pokrivajte plodne dane.

Inja

Injica
    23. Listopad 2021. 10:46

Zdravo, drage moje buduce mame i mame! 
    Naime, menstrualni ciklus mi šara otkako sam počela dobivati, već 16 godina. U braku sam godinu i 2 mjeseca. Otad i pokušavamo. Prošli mjesec prvi put u 16 godina dobila sam 28. dan, inače je to redovno od 31-32 dana. Imali smo 2  odnosa u plodnim danima. Prema izračunu od 28 dana, trebala sam dobiti 21.10. međutim, kasni mi 2 dana. Prije 3 dana na ulošku sam ( uvijek ga počnem stavljati 3 dana prije očekivane menstr, da me ne bi iznenadila) sam primjetila svijetlo smeđkaste tragove, na dan očekivane menstruacije, uradila sam ClearBlue, međutim negativan, juče uradim Baby Rapid, negativan. Od simptoma imam bolne i natečene grudi, vene proširene na dojkama, grčeve u donjem dijelu stomaku ( ne bolne) , i mučninu koju osjetim samo ujutro, bez povraćanja. Da li sam prerano odradila testove, ? 
    Hvala Vam! 

Inja

Tommyfame
    24. Listopad 2021. 09:38

Injica

Zdravo, drage moje buduce mame i mame!
    Naime, menstrualni ciklus mi šara otkako sam počela dobivati, već 16 godina. U braku sam godinu i 2 mjeseca. Otad i pokušavamo. Prošli mjesec prvi put u 16 godina dobila sam 28. dan, inače je to redovno od 31-32 dana. Imali smo 2 odnosa u plodnim danima. Prema izračunu od 28 dana, trebala sam dobiti 21.10. međutim, kasni mi 2 dana. Prije 3 dana na ulošku sam ( uvijek ga počnem stavljati 3 dana prije očekivane menstr, da me ne bi iznenadila) sam primjetila svijetlo smeđkaste tragove, na dan očekivane menstruacije, uradila sam ClearBlue, međutim negativan, juče uradim Baby Rapid, negativan. Od simptoma imam bolne i natečene grudi, vene proširene na dojkama, grčeve u donjem dijelu stomaku ( ne bolne) , i mučninu koju osjetim samo ujutro, bez povraćanja. Da li sam prerano odradila testove, ?
    Hvala Vam!

Nisi trudna. 
    Kasni ti 2 dana, da se radi o trudnoci test bi to vec pokazao.
    Vjerojatno se radi o kasnijoj ovulaciji.
    Kao sto sam ti vec napisala, uzmi si LH trakice i prati kad ti je tocno ovulacija 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Anni
    27. Listopad 2021. 16:22

Beni12

Drage moje imam jedno pitanje,
    Zadnja mjesecnica je bila 25.09.2021.
    19 i 20.10 sam radila test par dana prije i odma su se pojavile dvije crte, menga uvijek dolazi 4 do 5 dana prije. Ja sam 24.10 sada prokrvarila ne mogu reći da je klasična menga jel ne krvarim puno. Je li se neko susretao sa ovim? Hvala vam unaprijed.

Pozdrav
    Ako su vam obe crtice vidljive onda bi to trebao biti pozitivan test
    A krvarenje nije ocito menstruacija 
    Najbolje da zovnete svog ginekologa

• Anni
    27. Listopad 2021. 16:32

Pozdrav
     Zadnju menst.sam imala 13.listopada Ciklusi oko 30 dana 
    E sada po kalendaru O pokazuje tek za dva dana ali ja nekako uvijek pratim svoje tijelo i naime lijevi jajnik me poceo bas bolit od 23.10 (11 dan od menstruacije) te povecana sluz i ja po tome mislim da je vec pocela od tog 10-tog 11 dana iako vamo bilježi drukčije. 
    Nezasticeni odnosi 23 24 i 26.10-tog 
    No mene i dalje na momente boli taj lijevi jajnik da li je vec doslo do ovulacije ili pak jos ne?

Luna93
    28. Listopad 2021. 10:32

Kejsy, 
    Isto to pitanje pitaj na temi Lovci na ovulacije, odmah ces dobiti odgovor. 😊

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.