Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčeeek
    01. Rujan 2014. 18:27

hej curke da vam se malo izjadam heh žgaravica me ubija i moje spavanje na trbuhu se počelo pretvarat u spavanje izrazito na boku i to ako je ispood koljena jastuk postavljen tako da mi koljeno drži gore...

znam da sam mlada,ali malog anđela želim baš sada! <3

Melly29
    01. Rujan 2014. 20:26

ahahah znam kako ti je i ja zbog zgaravice ne spavam 
    ti ides sutra ginu??

tinčeeek
    01. Rujan 2014. 21:20

koji je ''najbolji ljek'' za žgaravicu?
    dap...bilo bi predivno da potvrdi moju sumnju,da potvrdi trudnocu 

Melly29
    02. Rujan 2014. 08:36

držim ti fige naravno  javi kada obavis   pa ja znam popit malo mineralne vode ..tek toliko da mi zeludac proradi..

tinčeeek
    02. Rujan 2014. 10:38

meni je inaće čaša vode sa sodom rjesila zgaravicu ali jucer,ko da je vragec htjel da me zajebava cjelii dan :/

tinčeeek
    02. Rujan 2014. 10:39

sad je vrijeme za kavicu,cigaretu,zujanje tu i općenitopo netu,a u 1 put pod nogeee :DD

tinčeeek
    02. Rujan 2014. 12:44

i tako,dragi se pojavio s clearblue testom,digitalnim....i kad imam kaj vidjet.... - 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.