Vidjet cemo. 11.10. trebam dobit pa cu se strpit nekako do tada...
url=https://lilypie.com]
prebaci me klokanica na ovu temu al vidim da odavno nitko nije pisao.. hvala curkama sa teme MOGUCA TRUDNOCA ILI SAMO JAKA ZELJA na podrsci, danas je 7 dan kako nema vjestice, u srijedu poslijepodne radim ultrazvuk pa se nadam pozitivnim vjestima..
i samo te gledam.. osjecaj je izuzetan....
ej emilyyy,bas sam razmisljala sta se desilo stobom.drzim fige da bude trudnoca i obavezno javi
emilyyy drzim fige...sretno i javi vijesti. Nadam se da je toliko jaka želja prerasla napokon u zbilju
<3 2/2013 <3
hvala drage moje... evo jedan je sat iza ponoci a ja ne mogu spavati od uzbudjenja.... :) :) sutra mi je biti ili ne biti... prvi put nakon 5 god. da mi kasni... ma mora biti bebac... javim vam se ... pusaaaaa
i samo te gledam.. osjecaj je izuzetan....
Dan. Je li moguće išta osjetiti u trećem tjednu ako je uopće došlo do začeća?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
curke pozdrav
suprug i ja radimo na bebi vec godinu dana
i svaki put sam uvjerena biti ce pa nikako
ovaj put sam bila najuvjerenija jer sam bas imala neki poseban osjecaj da je uspjelo..nakon redovitog odnosa i nakon zadnje ovulacije nakon par dana imala sam uzasne mucnine 5 dana, bradavice s mi uzasno cudno krute i bolne grudi i stalno imam prozirni sluzavi iscjedak koji dosad nisam imala a stvari koje inace dolaze u minutu prvi put u zivotu kasne 10 dana..ali radila sam vec dva testa
prvi je bio negativan al sam ga radila dva dana nakon izostanka pa je jos uvijek postojala nada da je prerano pa sam drugi napravila jucer koji je isto bio negativana dolje imam stalno osjecaj kao da cu dobiti i cijelo vrijeme mi je zeludac doslovno u grlu..u pon cu ici kod ginekologice pa me zanima dal se jos nekom dogadalo slicno a da je bilo ipak nes pozitivno da se imam cemu nadati
bila bi zahvalna kad bi me neko utjesio
unaprijed hvala
Agnese
Agnesa draga, znam kako ti je 2 godine radimo na bebacu i skoro svaki mjesec mi je tako ti neki simptomi i ono kad se ponadam da smo uspjeli "fufa"dode.. Prosli put kasnila puna 2 mjeseca i ja sva happy a kad ono šipak!
Mozda je kod tebe drugacije, jer zena nijedna nije ista stog drzim ti fige da je to to da ste uspjeli
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
marincice hvala na odgovoru..vjestice jos uvijeknema a iskreno ja sam se prestala nadati..u pon cu zati ginekologicu da vidim sa se desava i sad mi je nada da je sve ok,,mioslila sam da je ovo sve puno jednostavnije
Agnese
Sortiraj odgovore
Najstariji