Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    25. Rujan 2014. 14:46

Imam neredovite cikluse od 30-50 dana zadnja dva mjeseca je 40 dana bio,prije dva dana dečko je svršio u mene,a da napomenem da je tada vlažnoća bila extremno visoka,grudi su mi napete i boljele na dodir,i bila je neka bol u jajnicima naročito na jednoj strani kao i pulsiranje, i sad negdje sam čitala da je to znak da je žena tada plodna ja nažalost nemogu računati plodne dane jer nikad neznam kada ću dobiti, po nekoj procijeni ako će mi ciklus opet biti 40 dana trebala bih dobiti oko 10,listopada a može mi ciklus biti i duži pa me zanima kada bih mogla najranije napraviti test? i da li mogu biti neki znakovi koji upućuju da se nešto događa jer meni je jučer izašao iscjedak koji nisam baš dobro uočila jer nam je u kupaoni dosta slabije svijetlo,uglavnom puno je tu sad kod mene nervoze i uzbuđenja :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Marincica
    25. Rujan 2014. 17:34

Pozdrav draga ...ja bi na tvom mjestu napravila test tamo negdje pocetkom 10 mj. pa ces vidjet.... a sad simptomi ko simptomi svakvi mogu biti. evo ja npr kasnila mjesec i pol dana  bolio me jajnik, grudi, leda i na kraju nisam truda vec upalu mokr kanala... A zanimljivo je da svi ti simptomi mogu bit kao znak trudnoce.... Ja se nadam da si trudna i da bu testic pokazao plusic..naravno drzim fige

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Marincica
    26. Rujan 2014. 21:51

Tako je nikad neznas pricekaj pa budes vidjela....ko zna mozda budes jedna od sretnica kojima je od prve ( neplanirano) uspjelo ;) Ljubim draga :) :-*

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

neo
    27. Rujan 2014. 08:43

Imala sam menstruaciju 13.09. i tebala bi ddobiti opet 11.10., imam redovite cikluse godinama. Po mome izracunu su mi plodni dani ovaj tjedan. Odnose smo imali 21. i 23. Danas ujutro sam primjetila kad sam bila na wc-u krv, ali svjetlu, onako roskasto. Bolove nemam nikakve a inace kad dobim prvi dan se rusam s nogu. Jedino sam tokom noci osjetila da me je par puta propiknulo jako na desnoj strani, od jajnika prema pupku. Dal je moguce da je to implatacija? Zar nije prerano za to? Proslo je znaci 6 dana od prvog odnosa.
    Jel imao tko slicna iskustva? U panici sam jako.
    Naravno, htjela bi da je trudnoca, a opet nebi se htjela nadati jer sam i prosli mjesec mislila da je to to pa sam se razocarala.

url=https://lilypie.com]

Diva2
    27. Rujan 2014. 08:56

Može biti svašta, moguće da je implantacija može se dogoditi 6-8 dana nakon odnosa... tu nema pravila, slušaj svoje tijelo. Meni se ovaj mjesec dogodilo deseti dan poslije ovulacije (pisala sam na forumu) takva bol da to u životu nisam osjetila, i trajala nekoliko minuta i gotovo...Kao da ništa nije bilo.... Najgore je kad si siguran stooo posto i dođe,,,,
    Mi smo isto na čekanju, još 6 dana :D Držim figice da vidimo naše plusićeeee :)))

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

Marincica
    27. Rujan 2014. 09:53

Držim figice oba dvjema  

Diva2
    27. Rujan 2014. 10:06

Hvala Marincica 

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

• MARY LOU2
    27. Rujan 2014. 15:02

Draga Neo, čitala sam ja već o svemu pa tako i ovulacijom krvarenju, pročitaj više u linku! http://www.zdravakrava.hr/clanak/3595/sto-znaci-krvarenje-usred-ciklusa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.