Moguća trudnoća?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčeeek
    02. Rujan 2014. 13:31

onda je ono očito bila vještica s nenajavljenim unaprijednim dolaskom...kaže kalkulator plodnih dana ovdje da je sutra idealno razdoblje,zato danas akcijaaaa hehe 
    renata hvala 

znam da sam mlada,ali malog anđela želim baš sada! <3

renata6
    02. Rujan 2014. 13:36

Onda brzo u akciju!

Melly29
    02. Rujan 2014. 13:39

tako je, brzo u akciju

tinčeeek
    02. Rujan 2014. 14:56

ma akcija navecer,pred spavanje,najvjerovatnije će bit spavanje s nogama na zidu hahhaha
    nego ako koja mama možda ima fb,pa ako joj se da,nek me doda, TiNa KaBoom....

tinčeeek
    02. Rujan 2014. 21:05

da vas ne zbuni profil,naravno pored mene na slici profila i naslovnoj je moj odabranik :)

Diva2
    23. Rujan 2014. 09:38

Bok trudilice.... Ovaj mjesec smo na iglama i sve bi bilo ok da mi se jučer nije dogodilo nešto zbog čega sam zatečena i neznam što da radim... Naime, vješticu trebam dobiti tek 04.10. (puj,puj) Jučer mi je bio 26 dan ciklusa, moj inaće traje 37 dana i to u dan! Ovulacija mi je bila 16 dan i ovaj mjesec smo odradili sve po p.s. -u. 
    E sad, moje mjesečnice nisu nimalo bolne praktički sam operirana od bilo kakve boli samo dođe... jučer sam doživjela bol koja se protezala od lijevog jajnika,donjeg dijela stomaka i ciklički se izmjenjivala ( za mog muža su to bile munje ) Mene zanima da skratim, da li je moguće da je to implantacija? čitala sam malo po netu no ništa konkretno nisam našla, evo danas kao da ništa nije bilo..sve ok... nisam prokrvarila, apsolutno ništa. Prošli mjesec smo prošli biokemijsku trudnoću pa neću da se previše nadam, test sam rekla praviti tek kada kasni... Da li je neka cura imala sličnih iskustava?

"Prvo te ignoriraju,onda te ismijavaju,pa se bore protiv tebe,a onda ih pobjedis"

• Ukilele
    23. Rujan 2014. 10:05

Ja inače kad trebam dobiti M, boli me desni jajnik i uvijek samo desni.. ovaj put kad sam zatrudnila, imala sam bolove kao da ću dobiti ali izričito u lijevom jajniku, što se nikad prije nije dogodilo.. počelo me boliti 5 dana prije očekivane M. test sam radila 7.7. i bio je negativan (trebala sam dobiti 15.og), no 10 dana iza imali smo + :)
    Htjela sam samo reć da je i moja bol prilikom trudnoće bila potpuna suprotnost onoj inače, pa se nadam da su ti te "munje" u jajnicima znak da je bebač na putu :) držim fige!

• Ukilele
    23. Rujan 2014. 21:19

Melly29, čestitam :)) Koliko si sad već trudna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.